anrim27 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας. Μολις εκανα format, και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Αφου ανoιξω τον browser (google chrome ή internet explorer) μετα απο περιπου 2-3 λεπτα(και καθε 2-3 λεπτα) μου βγαζει το μηνυμα(και παγωνει): Μη ανταποκρισιμη προσθηκη Η ακολουθη προσθηκη δεν ανταποκρινεται:Shokwave flash Θελεται να την τερματισεται? Ναι ή οχι ξερετε τι παιζει? μηπως δεν εχω εγκαταστησει κατι?
Phantolino Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 δοκιμασες να εγκαταστησεις ξανα shockwave και flash player? http://get.adobe.com/shockwave/ http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=DXLUJ
anrim27 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Τα εγκατεστησα, αλλα τιποτα ρε γμτ Ακομη τα ιδια....
DDoS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Τα εγκατεστησα, αλλα τιποτα ρε γμτΑκομη τα ιδια.... Θελει απεγκατασταση>restart>εγκατασταση......... με αυτη τη σειρα και μονο
Rubin074 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ναι, βασικά δοκίμασε uninstall και μετά εκ νέου install να δεις.
anrim27 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δοκιμασα και αυτη τη διαδικασια(και σχεδον με ολους τους browsers),οπως τη λετε, αλλα τζιφος. Δν ξερω... Τελικα,ισως να φταει κατι στο hardware??? τι μπορει να ειναι ομως? Εγω λεω οτι ειναι πιθανο να φταει ο σκληρος.τι λετε?
N0tisOO7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δοκιμασα και αυτη τη διαδικασια,οπως τη λετε, αλλα τζιφος.Δν ξερω... Τελικα,ισως να ειναι κατι στο hardware???και τι μπορει να ειναι,συκγεκριμενα? Εγω λεω οτι ειναι πιθανο να φταει ο σκληρος.τι λετε? Για δοκίμασε απεγκατάσταση με αυτό με πλήρη σάρωση και μετά εγκατέστησε τον browser που μόλις απεγκατέστησες πρίν μ' αυτό.
Rubin074 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Σιγά μη φταίει ο σκληρός για ένα error message του browser! Στην ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ περίπτωση, απλά ξαναχτύπα ένα format/Windows install.
anrim27 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Στην ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ περίπτωση, απλά ξαναχτύπα ένα format/Windows install. Αν λυνοταν το θεμα ετσι θα ηταν μια απο τις καλυτερες περιπτωσεις-οχι απο τις χειροτερες. Εχω κανει απειρα format τον τελευταιο καιρο και συνεχως μου εμφανιζονται διαφορα μηνυνατα σφαλματος χωρις να εγκαταστησω κατι εκτος απο το απαραιτητο flash player και ενα browser. Θα συνεχiσω να κανω format...και βλεπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.