Razor911 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα!! ρε παιδια πηρα αυτο εδω το ποντικι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570704] απο το eshop και μου το φερανε μεσα σε μια σακουλιτσα... καλα 40 euro ποντικι δεν ειχε κουτι ??? με δουλευουνε ... κοτζαμ microsoft και δεν εχει συσκευασια ??? βεβαια το ποντικι φαινεται απειραχτο... Ξερει κανεις αν εχει κουτι η οχι?
Benton Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Η εκδοση DSP αυτο σημαινει..οτι δεν ειναι η retail συσκευασια με ολα τα παρελκομενα δλδ τα βαριδια που βαζεις κτλ...γι'αυτο επισης ειναι και φθηνο,δες τη διαφορα στη τιμη σε σχεση με τη retail http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Mice/Microsoft-Ms-Sidewinder-HKA-00003.htm
Razor911 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Η εκδοση DSP αυτο σημαινει..οτι δεν ειναι η retail συσκευασια με ολα τα παρελκομενα δλδ τα βαριδια που βαζεις κτλ...γι'αυτο επισης ειναι και φθηνο,δες τη διαφορα στη τιμη σε σχεση με τη retail http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Mice/Microsoft-Ms-Sidewinder-HKA-00003.htm α μαλιστα.. βαριδια εχει κ κατι αλλεσ βασεις απλα με παραξενεψε που δεν ειχε κουτι... δεν ξερω τ διαφορες εχει απο το αλλο:S
inray Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 α μαλιστα.. βαριδια εχει κ κατι αλλεσ βασεις απλα με παραξενεψε που δεν ειχε κουτι... δεν ξερω τ διαφορες εχει απο το αλλο:S Αν και δεν τα χρησιμοποιώ πια είχα αγοράσει και το retail και το DSP λίγο αργότερα και ήταν ακριβώς τα ίδια με εξαίρεση το κουτί. Μην σε ανησυχεί λοιπόν πως λείπει τίποτα ή πως διαφέρει σε κάτι. BTW είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ποιοτικό mouse, ίσως το καλύτερο κατασκευαστικά που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς όμως αν και προσπάθησα δεν άντεξα το μέγεθός του και την αραιή κλιμάκωση των clicks του wheel.
Razor911 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Αν και δεν τα χρησιμοποιώ πια είχα αγοράσει και το retail και το DSP λίγο αργότερα και ήταν ακριβώς τα ίδια με εξαίρεση το κουτί. Μην σε ανησυχεί λοιπόν πως λείπει τίποτα ή πως διαφέρει σε κάτι.BTW είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ποιοτικό mouse, ίσως το καλύτερο κατασκευαστικά που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς όμως αν και προσπάθησα δεν άντεξα το μέγεθός του και την αραιή κλιμάκωση των clicks του wheel. Αστα φιλε δικιο εχεις για το μεγαλο και τα αραια clicks ... τελικα το πηγα πισω και το αλλαξα γιατι ηταν χρησιμοποιημενο..(απο κατω ειχε γρατζουνιες κ κατι ασπρακια στα πλαγια..και πηγα πλεον στα πιο σιγουρα Logitech G500
mihachris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Εμένα πάντως το έχει ένα φίλος μου, δεν είναι και ότι καλύτερο από ποιότητα κατασκευής (ούτε βέβαια σαν mouse:p). Το mx518 είναι πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου... Αστα φιλε δικιο εχεις για το μεγαλο και τα αραια clicks ... τελικα το πηγα πισω και το αλλαξα γιατι ηταν χρησιμοποιημενο..(απο κατω ειχε γρατζουνιες κ κατι ασπρακια στα πλαγια..και πηγα πλεον στα πιο σιγουρα Logitech G500 Αυτό είναι mouse;)
Razor911 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 αυτο οντως ειναι ποντικι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το g500 μεχρι στιγμης.Ανεση-ταχυτητα-επιλογες?? τι αλλο θες?? :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.