Προς το περιεχόμενο

ati 3200 + Full high definition

buggie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ έχω amd 7750x2 + hd4200 (έχω ακούει ότι μπορεί να κάνει oc, λέει κάτι τέτοιο) και με όλα τα άλλα κολλούσε, αλλά με την παραπάνω επιλογή δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα είναι και χαμηλά η λειτουργία του επεξεργαστή.

Έχω υπολογιστή με amd 5600+ και ati hd2400, η αναπαραγωγή mkv 1080p γίνετε χωρίς κανένα πρόβλημα σε όποιο mkv και να μου έτυχε! Κάτι τρέχει με τους drivers σου ή τους codecs, δεν υπάρχει περίπτωση να κολλάει ότι και να του βάλεις να παίξει!

Κατέβασε και εγκατέστησε ξανά τους νέους drivers/codecs που σου έγραψε το παλικάρι σε άλλο post. ;)

Δημοσ.
Έχω υπολογιστή με amd 5600+ και ati hd2400, η αναπαραγωγή mkv 1080p γίνετε χωρίς κανένα πρόβλημα σε όποιο mkv και να μου έτυχε! Κάτι τρέχει με τους drivers σου ή τους codecs, δεν υπάρχει περίπτωση να κολλάει ότι και να του βάλεις να παίξει!

Κατέβασε και εγκατέστησε ξανά τους νέους drivers/codecs που σου έγραψε το παλικάρι σε άλλο post. ;)

Σαν να έχετε δίκιο εκ παραδρομής είχα περάσει τους 9.11 τώρα έβαλα τους 9.9 και όλα μια χαρά.

Δημοσ.
Σαν να έχετε δίκιο εκ παραδρομής είχα περάσει τους 9.11 τώρα έβαλα τους 9.9 και όλα μια χαρά.

Φυσικά και έχουμε δίκιο!!! Εδώ σου λέω βλέπω με Centrino και Ati X300 HD στα 720p, όχι με σύστημα σαν το δικό σου...

Βάλε τους 9.12 και εγκατέστησε το νέο Full Klite Pack 5.6.1. Τώρα για player εγώ προτιμώ τον MPC HC (τον έχει το πακέτο που σου είπα), αλλά δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα με όποιον player και να είσαι.

Δημοσ.

Να βάλω τους 9.12;;;

Αν επιλέξω την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών μου βγάζει σαν επιλογή την 9.9 beta. Λέτε θα είναι καλύτερα.

Πάντως τώρα που πέρασα την 9.9 και το Full Klite Pack 5.6.1 έστρωσε.

Ίσως δεν είχαν περαστεί σωστά οι drivers.Ευχαριστώ και πάλι.

• Moderators
Δημοσ.

Αν πατησω Windows Vista/7 32/64 bit απο τη σελιδα της Ati, επειτα Integrated και επειτα HD3200, εμενα μου βγαζει σε ολα τους 9.12 παντως, πουθενα δεν εχει 9.9beta...

Δημοσ.
Αν πατησω Windows Vista/7 32/64 bit απο τη σελιδα της Ati, επειτα Integrated και επειτα HD3200, εμενα μου βγαζει σε ολα τους 9.12 παντως, πουθενα δεν εχει 9.9beta...

Αν σας πω τι έκανα ...

Ναι τους κατέβασα τους 9.12 και σε λίγο θα τους περάσω.

Υ.Γ. Δεν πάτησα πάνω στο intergrated αλλά στο mobility και βέβαια μου έβγαλε ότι νάναι. Και επιπλέον θα παίξω επιτέλους το King's Bounty - The Legend :devil:σε 1680χ1050 (θα δοκιμάσω και 1900χ1200 αργότερα) χωρίς σπασίματα. (Αφού παίζει με 9.9 τότε σίγουρα και με 9.12)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...