Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για νεο domain web hosting

kflabouris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ηρθε η ωρα να φτιαξω ενα site κανονικο και οχι free...θελω 100mb πιστευω θα ειναι αρκετα...επισης και domain..εχω βρει αυτο εδω..46+20ευρω το domain

http://webhosting.aws.gr/sound.html

πως το βλεπετε???επισης θα χρειαστω τιποτα αλλο εκτος απο τα προγραμματα?ας πουμε το κλεινω και ξεκιναω η θελω τιποτα εγκρισης κλπ??

Δημοσ.

Το κλείνεις και αρχίζεις με την μία. Βέβαια ψάξε πρώτα πιο πακέτο είναι το πιο οικονομικό για εσένα.

Yπάρχουν προγράμματα λίγο πιο ακριβά που προσφέρουν πιο πολλά. Ίσως αξίζει να δώσεις λίγα ευρώ παραπάνω.

Κοίτα την (κατά κάποιους καλή κατά άλλους όχι) cretaforce.gr.

Δημοσ.
Το κλείνεις και αρχίζεις με την μία. Βέβαια ψάξε πρώτα πιο πακέτο είναι το πιο οικονομικό για εσένα.

Yπάρχουν προγράμματα λίγο πιο ακριβά που προσφέρουν πιο πολλά. Ίσως αξίζει να δώσεις λίγα ευρώ παραπάνω.

.

Ο θεματοθέτης αλλο πραγμα ρωταει .

Λοιπον φιλε , μια χαρά εισαι , εχεις κανει καλη εκλογη διοτι η Aws που εχεις επιλέξει ειναι σοβαρη εταιρια με υποδομές αλλα και πινακα ελέγχου μιας μάλλον κανεις τα πρωτα σου βηματα σε paid hosting , Μην μπλεκεις με αλλες εταιριες με μηδενικες υποδομες και εταιριες που αντι για πινακες ελενχου χρησιμοποιουν προτογωνες τεχνικες και αντι για να κανουν σωστο μαρκετινκ σπαμαρουν τα φορουμ B)

το ποιο οικονομικο για εσενα ειναι να μην χανεις τον χρονο σου σε τηλεφωνα οποτε χρησιμοποιησε σοβαρες εταιριες , που τουλαχιστων δινουν και κανενα φραγκο σε διαφήμιση. Εχεις σκευτει τι site θελεις να φτιαξεις ? χρειαζεσαι καμια γνωμη ?

Δημοσ.
Ο θεματοθέτης αλλο πραγμα ρωταει .

Νομίζω ότι απάντησα ακριβώς σε ότι ρωτάει ο θεματοθέτης. Ίσως παρερμήνευσες την λέξη "προγράμματα" πιστεύοντας ότι εννοούσα software, ενώ εννοούσα "πακέτα φιλοξενίας". Αν όχι τότε απολογούμαι.

Κατά τα άλλα, δεν γνωρίζω την εταιρεία που διάλεξε και τι προσφέρει, όπως επίσης και τι ζητάει ο θεματοθέτης από αυτή, αλλά πιστεύω ότι ίσως θα μπορούσε να βρει πιο πολλά (χώρο φιλοξενίας, bandwidth, domains, ...) δίνοντας λίγα € παραπάνω.

Δημοσ.
Νομίζω ότι απάντησα ακριβώς σε ότι ρωτάει ο θεματοθέτης. Ίσως παρερμήνευσες την λέξη "προγράμματα" πιστεύοντας ότι εννοούσα software, ενώ εννοούσα "πακέτα φιλοξενίας". Αν όχι τότε απολογούμαι.

Κατά τα άλλα, δεν γνωρίζω την εταιρεία που διάλεξε και τι προσφέρει, όπως επίσης και τι ζητάει ο θεματοθέτης από αυτή, αλλά πιστεύω ότι ίσως θα μπορούσε να βρει πιο πολλά (χώρο φιλοξενίας, bandwidth, domains, ...) δίνοντας λίγα € παραπάνω.

Ειναι σαφεστατος , διοτι στο συνδεσμο που εχει αναρτήσει υπαρχει και πακέτο φιλοξενίας- προγραμμα η οπως αλλιως μπορει να παρερμηνευτεί ;) οπότε απο την στηγμη που εχει αναρτησει συνδεσμο που εμπεριεχει και πακετο φιλοξενιας μαλλον ο θεματοθετης εννοεί με την λεξη "προγραμμα" ισως κανενα script php , Πχ joomla Κτλ κτλ

αλλα μονον αυτος θα μπορεσει να μας λυσει την απορια B)

Για να μπορεσει με λιγα ευρω παραπανω να παρει περισσοτερα θα ηταν καλυτερα να πηγαινε σε εταιρια του εξωτερικο ,αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα που δεν αφορα αυτο το τοπικ

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι με τον όρο πρόγραμμα ίσως εννοεί είτε script είτε Web Developing Software και μάλλον έκανα λάθος χρήση της λέξης. Λάθος μου.

Έχει αναρτήσει ένα πακέτο φιλοξενίας και ρώτησε "πώς το βλέπουμε". Η γνώμη σου (σεβαστή φυσικά) είναι ότι ίσως έκανε την καλύτερη επιλογή όσον αφορά εταιρείες εσωτερικού. Η γνώμη μου και αντιπρόταση στον σύνδεσμο που ανάρτησε, είναι ότι μπορεί να βρει κάτι καλύτερο. Βέβαια το καλύτερο είναι τελείως υποκειμενικό και εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός, για αυτό και η απάντησή μου είχε την μορφή πρότασης ("κοίτα και άλλες εταιρείες, για παράδειγμα την τάδε") και όχι απόφασης ("σε αυτή την εταιρεία θα πας και τέλος").

Δημοσ.

κοιταξτε,το site δεν ειναι για μενα αλλα για καποιον συγγενη απλα επειδη εχω καποιες γνωσεις σε html θα το φτιαξω εγω,το θεμα θα ειναι κομπολογια...ενα απλο site html...οπου θα ανεβαζω με ενα σαν smartftp τα αρχειακια μου ομορφα και ωραια διοτι θα ειμαι και στρατο και θα το ελεγχο αρεα και που...μια χαρα δεν ειμαι?ολα αυτα που ζηταω θα γινουν ευκολα ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.
κοιταξτε,το site δεν ειναι για μενα αλλα για καποιον συγγενη απλα επειδη εχω καποιες γνωσεις σε html θα το φτιαξω εγω,το θεμα θα ειναι κομπολογια...ενα απλο site html...οπου θα ανεβαζω με ενα σαν smartftp τα αρχειακια μου ομορφα και ωραια διοτι θα ειμαι και στρατο και θα το ελεγχο αρεα και που...μια χαρα δεν ειμαι?ολα αυτα που ζηταω θα γινουν ευκολα ετσι δεν ειναι?

Μια χαρα ειναι αγορασε το domain και τον χωρο και εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε B)

Δημοσ.

Έχω το site μου στη phox.gr και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι από τις φθηνότερες εταιρείες αλλά είναι πολύ αξιόπιστη. Ρίξε κι εκεί μια ματιά

Δημοσ.

οκ θα το κλεισω απο εκει που ειπα μη μπλεξω τωρα για 10ευρω τα βλεπω και πιο πολυπλοκα τα αλλα...τελοσπαντων ευχαριστω ολους..οταν ξεκινησω και εχω προβλημα...θα εχω την βοηθεια πιστευω..:P,, να'σται καλα!!!

καλη συνεχεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...