Προς το περιεχόμενο

Προώθηση e-mail στο κινητό μου με τη μορφή SMS?

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. Θα με ενδιέφερε κάθε φορά που έχω κάποιο καινούριο e-mail να παίρνω μια ειδοποίηση στο κινητό μου με τη μορφή SMS. Υπάρχει κάποια τέτοια (δωρεάν κυρίως) υπηρεσία ?

Φαντάζομαι θα μπορούσα να προωθώ συγκεκριμένα mails σε κάποια διεύθυνση της μορφής 306945588444@Onoma_Yphresias.com και από εκεί αυτοί να μου στέλνουν ένα SMS στο κινητό μου.

Από μια πολύ σύντομη αναζήτηση στο Internet δεν βρήκα κάποια υπηρεσία (δωρεάν / Ευρώπη κλπ). Εχετε κάτι υπόψη σας?

Δημοσ.

Vodafone έχω.. Η αλήθεια είναι ότι κάνω τη δουλειά μου με τον Opera Mini και τα 30MB που δίνει με 3,5Ε το μήνα. Απλά ήθελα κάτι πιο άμεσο.

Δημοσ.
μήπως σου κάνει?

απ΄το λιγο που εψαξα.

επιβεβαιωνω για το mycosmos παντως,το χρησιμοποιούσα και εγώ..

Σ ευχαριστώ. Απλά δε βρίσκω νόημα να κρατάω ανοιχτό τον υπολογιστή για να μου προωθεί τα e-mails. Το καλύτερο μάλλον θα ήταν η προώθηση επιλεκτικά κάποιων μηνυμάτων μου σε κάποιο άλλο λογαριασμό και αυτός στη συνέχεια στο κινητό μου με SMS. Αυτό υπάρχει σίγουρα με χρέωση. Δεν ξέρω αν υπάρχει και δωρεάν.

Δημοσ.

δεν χρειάζεται να έχεις ανοικτά τον υπολογιστή. Θα κάνεις προώθηση στο mycosmos και αυτό θα σου τα στέλνει στο κινητό. Οχι ολόκληρα αλλά το Θέμα και κάτι ψηλά στην αρχή του email.

Δημοσ.
δεν χρειάζεται να έχεις ανοικτά τον υπολογιστή. Θα κάνεις προώθηση στο mycosmos και αυτό θα σου τα στέλνει στο κινητό. Οχι ολόκληρα αλλά το Θέμα και κάτι ψηλά στην αρχή του email.

Αφού Vodafone έχει :P

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι δεν φτιαχνεις ενα γραμματοκιβωτιο στο κινητο σου και να σου προωθουνται εκει τα μεηλ? Ποια συσκευη εχεις βασικα?

Δημοσ.

Έχω το Samsung E250 της Vodafone. Όπως είπα μπορώ να διαβάζω την αλληλογραφία μου με τον Όπερα. Απλά δεν θέλω κάθε λίγο να ελέγχω το λογαριασμό μου.

• Moderators
Δημοσ.
Έχω το Samsung E250 της Vodafone. Όπως είπα μπορώ να διαβάζω την αλληλογραφία μου με τον Όπερα. Απλά δεν θέλω κάθε λίγο να ελέγχω το λογαριασμό μου.

Xμμμ βλεπω στα specs πως υποστηριζει e-mail. Λογικα καπου στο μενου των μηνυματων θα εχει επιλογη να του θεσεις ενα γραμματοκιβωτιο με την mail adress σου και να την τσεκαρει αυτοματα καθε 10 λεπτα πχ, οποτε οταν ερχεται μεηλ να κατεβαζει τον τιτλο για παραδειγμα.

Μπορει να λεω και ανακριβειες γιατι δεν την εχω την συσκευη, αλλα λογικα ετσι θα λειτουργει. Εκτος αν δεν καταλαβα ακριβως τι ζητας...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έκανα το κόλπο hotmail->mycosmos.gr->κινητό μου και δουλεύει.Αλλά το welcome μνμα του Mycosmos.gr μου λέει ότι μπορώ να διαβάζω και ολόκληρα τα emails στο κινητό μου.Γνωρίζετε κάτι περι αυτού?Πιστεύετε ότι μπορεί να βγάλω άκρη εάν ρωτήσω σε κανα κατάστημα cosmote?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...