JOHNNYSUEDE Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα. Έχω ένα modem Baudtec από το connx και θέλω να συνδέσω το ps3 στο internet ενσύρματα. Μου ζητάει ένα καλώδιο ethernet που τοσο καιρό, δε μου χρειάστηκε για τη συνδεση στο pc. Ξέρει κανείς τι άλλο θα χρειαστεί εκτός απο το ethernet, και πως θα το συνδέσω? Ευχαριστω.
v-tidus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 το modem σου εχει μονο usb?? αν ειναι πρεπει να το αλλαξεις.... να παρεις ενα modem router με θυρες ethernet ή και ασυρματη συνδεση
JOHNNYSUEDE Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ναι, συνδέεται με usb στο pc. Μόνη λύση αυτή ειναι δηλαδη ε? Είναι και λίγο ακριβά τα modem/router.
coolaris2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 JOHNNYSUEDE, μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην έχει θύρες ETHERNET το Modem/Router σου. Μήπως δεν έχεις προσέξει εσύ σωστά? Μπορείς να μας γράψεις το μοντέλο του Modem της Baudtek που έχεις?
JOHNNYSUEDE Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν το modem ειναι : BaudTec C802usb. Exει μόνο μια θύρα usb και μια για τη γραμμή του τηλεφώνου. Μήπως υπάρχει καποιος μετατροπέας του usb σε ethernet?
coolaris2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 JOHNNYSUEDE, όχι τέτοιον μετατροπέα δεν έχω δει και δε υπάρχει. Χρειάζεσαι τότε άλλο Modem/Router γιατί το δικό σου είναι μόνο Modem! Και δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβά μπορείς να βρείς στις αγγελίες του forum και με 30 Ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.