Προς το περιεχόμενο

s60 3rd, ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα GPS για εσας?

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγουρα πολλοι πο εμας εχουμε ΝΟΚΙΑ τηλεφωνο με gps.. σιγουρα εχουμε προγραμματα και χαρτες ειτε "σπασμενα" ειτε οχι...

Ποιο ειναι το προγραμμα που σας εκανε κλικ? ποιο εχει τους καλυτερους χαρτες?

Αντε να δουμε... :-D

Δημοσ.

garmin XT σε nokia N82 το εχω περασει και ειμαι ευχαριστημενος, ειχα δοκιμασει και το sygic αλλα δε με ενθουσιασε λειτουργικα παρολο που ειχε πολυ καλο interface...

Δημοσ.

Σου παιζει κανονικα? γιατι εχει αναφερθει οτι σε μερικα τηλεφωνα κολλαει... και εγω συμφωνω οτι το garmin XT ειναι τελειο στους χαρτες αλλα το προγραμμα ειναι λιγο.....πισω σε σχεση κιολας με το νεο ονι της ΝΟΚΙΑ.... τωρα απο χαρτες δεν ξερω τι κανει η ΝΟΚΙΑ...

Δημοσ.

παιδια εγω στο κινητο μου 6220c εχω τα garmin, ndrive και sygic.το πρωτο εκτος του οτι ψηλοκολα με δειχνει και καποια μετρα ποιο πισω απο οτι ειμαι στην πραγματικοτητα.το τριτο δεν μου πολυαρεσει σαν interface οποτε ψηφιζω δαγκωτο ndrive το οποιο ειναι παναλαφρο και με απολυτη ακριβεια.

Δημοσ.
παιδια εγω στο κινητο μου 6220c εχω τα garmin, ndrive και sygic.το πρωτο εκτος του οτι ψηλοκολα με δειχνει και καποια μετρα ποιο πισω απο οτι ειμαι στην πραγματικοτητα.το τριτο δεν μου πολυαρεσει σαν interface οποτε ψηφιζω δαγκωτο ndrive το οποιο ειναι παναλαφρο και με απολυτη ακριβεια.

ndrive? Για λέγε για λέγε εχω το 6110 Navigator μπορώ να το βάλω? εφόσον λες ότι είναι πανάλαφρο και ακριβείας? με ενδιαφέρει πολύ. Thanks

Δημοσ.

Μεταξύ Garmin, Nokia Maps και McGuider προτίμησα το τελευταίο. Ίσως μ άρεσε καλύτερα το interface του και οι επιλογές του μου φάνηκαν ευκολότερα προσβάσιμες.

Δημοσ.

Εγώ προτιμώ πλεον το Ovi Maps μιας και εδω και λίγο καιρό έχει δωρεαν το navigation με όλες τις επιλογές, ουτε σπασμενες εφαρμογές ούτε τίποτα

Τώρα αν με δείχνει 10 μετρα πιο πίσω αποτι είμαι, εντάξει θα επιζήσω, δεν το χρειάζομαι για επαγγλματική χρήση :-)

Δημοσ.
ndrive? Για λέγε για λέγε εχω το 6110 Navigator μπορώ να το βάλω? εφόσον λες ότι είναι πανάλαφρο και ακριβείας? με ενδιαφέρει πολύ. Thanks
ενοειτε πως μπορεις να το βαλεις.ψαξε στο γνωστο forum και θα το βρεις μαζι με αναλυτικες οδηγιες

Εγώ προτιμώ πλεον το Ovi Maps μιας και εδω και λίγο καιρό έχει δωρεαν το navigation με όλες τις επιλογές, ουτε σπασμενες εφαρμογές ούτε τίποτα

Τώρα αν με δείχνει 10 μετρα πιο πίσω αποτι είμαι, εντάξει θα επιζήσω, δεν το χρειάζομαι για επαγγλματική χρήση :-)

ουτε εγω το θελω για επαγγελματικη χρηση αλλα οταν εγω εχω περασει το στενο που θελω και βρισκομαι στο επομενο δεν ειναι και οτι καλυτερο

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει τα περισσότερα προγράμματα πλοήγησης, αλλά νομιζω οτι το sygic είναι το καλύτερο.Φυσικά εξαρτάται από τον χάρτη που έχεις φορτώσει.Το έχω δοκιμάσει σε Ν95 8GB και σε Ν86 και δουλεύει τέλεια.Προτείνω το sygic mobile 10.

Δημοσ.

Και γω ψηφιζω δαγκωτο sygic, οπου και αν εχω παει Ελλαδα εχεις τους δρομους ακομα και τους χωματοδρομους το μονο που δεν ειχε ηταν η Εγνατια.... χαρτες Q32009

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
igo8 και ξερό ψωμί.

destinator 7 και navigon

Ρε παιδιά τον είδατε τον τίτλο ή έτσι ποστάρετε ποιό πρόγραμμα σας αρέσει εσάς;

Έχουν βγει τα παραπάνω για κινητά symbian s60 3rd και δεν το γνωρίζω;

Προσωπικά πάντως προτιμώ το Ndrine ;)

Δημοσ.

Το garmin ΧΤ είναι πολύ stable, εχει τέλειους χάρτες για ελλάδα (anavasis) αλλά απαρχαιομένη εμφάνιση ελάχιστες πληροφορίες και features και πολύ αργή ανανέωση στίγματος σε σημείο να γίνεται προβληματικό.

Τo sygic και αυτό πολύ stable, εχει την καλύτερη εμφάνιση, είναι πιο βαρύ σαν πρόγραμμα αλλά πάει μια χαρά σε ανανέωση στίγματος.Δυστηχώς εχει μέτριους χάρτες ανάλογα με τι εχεις φορτώσει (ΤΑ-CIT) σε σχέση με το garmin.

To ndrive είναι πανάλαφρο, σε χάρτες τα ίδια με το sygic αλλά για κάποιο λόγο κάνει περισσότερα λάθη στη δρομολόγηση και γι αυτό το χρησιμοποιώ πιο σπάνια απο τα άλλα. Μεγάλο του + το ότι υπολογίζει παράλληλα πολλαπλές διαδρομές. Σε ενα σταυροδρόμι ας πούμε δείχνει όλους τους δρόμου που βγαίνουν και με πιο έντονο χρώμα αυτό που προτείνει να ακολουθήσεις. Η ταχύτητα επανυπολογισμού είναι ακαριαία γι αυτό ακριβώς το λόγο. Ακόμα υπάρχει και το aerial view αλλά αυτό είναι σε μεταγενέστερη έκδοση απο αυτό που εχω και δεν φορτώνεται στο N73.

1η επιλογή το sygic και αν μου κάνει λάθος αναλαμβάνει το garmin.

To garmin αν και δε το πάω μια λόγο εμφάνισης παίζει να εχει με τον αναβάσης καλύτερα αποτελέσματα σε Ελλάδα απο όλα τα gps σε κινητά ανεξαρτήτου πλατφόρμας να μην πω και απο όλα τα pna με χάρτες TA ή NAVTEQ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...