hammerd Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 θα ηθελα καποιος που γνωριζει να μου πει τι πρεπει να ρυθμισω στο 585v7 ετσι ωστε να μου δειχνει την ταχυτητα συνδεσης στα windows στο σχετικο "Internet Connection Status" που βγαινει κατω δεξια με το που συνδεθει καποιος στο ιντερνετ.. επισυναπτω σχετικο screenshot για να καταλαβετε ακριβως που και τι εννοω..
johnny21a Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Αυτο ειναι θεμα των windows και της καρτας δικτυου σου δεν εχει να κανει με το router...
hammerd Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου αυτο που λες δεν πρεπει να ισχυει .. στην συγκεκριμενη nic εχω δοκιμασει αλλα 3 routers και ολα δειχνουν αυτο που ζηταω..
chiderboy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω πρέπει να ενεργοποιήσεις το UPnP και στα Windows άλλα και στο Router.
hammerd Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 ειναι on και στο pc και στο router το upnp... εφοσον κουμπωνω τα αλλα στο καπακι και παιζει ? κατι αλλο πρεπει να ειναι ...
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 εικονιδιο βγαινει με την ταχυτητα οταν εχεις πραγματι το Upnp.απο εκει και περα δεν ξερω γιατι δεν βγαινει.απο την αλλη γιατι το θες σε εικονιδιο.δεν ειναι κοπος να μπαινεις μεσα απο το Interface και να βλεπεις απευθειας στα ποσα εχει κλειδωσει ο ρουτερ.μονο αν κανει αποσυνδεση θα αλλαξει η ταχυτητα.εκτος αν το ρουτερ ειχε seamless rate adaptation που νομιζω εχει το thomson αλλα ειναι κλειστο + δεν ξερω αν υποστηριζεται
hammerd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 εβαλα ενα αλλο firmware αλλα η ενδειξη ηταν λανθασμενη...τι μπορω να κανω για να το ρυθμισω να δειχνει ? κατι απο telnet ισως ?
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 ποια ενδειξη ειναι χαλασμενη?δεν σοθ βγαινει το εικονιδιο στα ποσα κλειδωνεις?
hammerd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 με το 7447 δεν βγαινει το εικονιδιο..με το 8625 βγαινει αλλα ειναι λανθασμενο.. εγω βεβαια θελω να το κανω να δουλεψει με το 7447 που ειναι ποιο σταθερο σε μενα και με ποιο γρηγορο interface.. εχει μηπως καποια σχεση με το QOS ? αν ναι καπου πηρε το ματι μου οτι το manual μονο για να ρυθμισεις το qos στα speedtouch ειναι γυρω στις 120 σελιδες !! omg..no way reading that !
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 εγω το εικονιδιο που λες το εχω δει να βγαινει σε διαφορα ρουτερ οταν εχεις ενεργοποιημενο το Upnp.
hammerd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 ναι το εχω παντα On το upnp..firewall disabled , ids disabled...δες τι μου βγαζει αν θυμηθει το βγαλει στο αρχικο post..
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 ναι το ειδα.ξερω οτι απο το Upnp το καταλαβαινει αλλα δεν το εχω ψαξει αν βγαινει παντα η οχι.το μισουσα αυτο το εικονιδιο.
hammerd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 βολευει ομως δεν ειναι κακο να υπαρχει..
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 αχρηστο το θεωρω τελειως.ποτε δεν καθομαι να κοιταω την ταχυτητα.το πολυ να μπω μεσα στο ρουτερ να δω οτι ειναι πχ στα 13 mbit και τερμα.αν το ξανατσεκαρω θα ειναι μετα απο κανα μηνα η αμαδω κατι παραξενο.αμα η γραμμη ειναι οκ δεν επηρεαζεται σε κατι η ταχυτητα.εκει σου δειχνει ποσο συγχρονιζεις αλλωστε οχι ποσο κατεβαζεις.
hammerd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 ενταξει ευκολια ειναι οχι κατι χρησιμο..απλα επειδη σε πολλα αλλα που χω δοκιμασει το δειχνει λεω μπας και ειναι κατι απλο να το φτιαξω..αλλα απο οτι βλεπω δεν..btw..κανα καινουργιο και καλο firmware βγηκε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.