Προς το περιεχόμενο

ενδειξη ταχυτητας συνδεσης σε 585v7

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα καποιος που γνωριζει να μου πει τι πρεπει να ρυθμισω στο 585v7

ετσι ωστε να μου δειχνει την ταχυτητα συνδεσης στα windows στο σχετικο

"Internet Connection Status" που βγαινει κατω δεξια με το που συνδεθει καποιος

στο ιντερνετ..

επισυναπτω σχετικο screenshot για να καταλαβετε ακριβως που και τι εννοω..

post-21979-129063054377_thumb.jpg

Δημοσ.

φιλε μου αυτο που λες δεν πρεπει να ισχυει ..

στην συγκεκριμενη nic εχω δοκιμασει αλλα 3 routers και ολα δειχνουν αυτο που ζηταω..

Δημοσ.

ειναι on και στο pc και στο router το upnp...

εφοσον κουμπωνω τα αλλα στο καπακι και παιζει ?

κατι αλλο πρεπει να ειναι ...

Δημοσ.

εικονιδιο βγαινει με την ταχυτητα οταν εχεις πραγματι το Upnp.απο εκει και περα δεν ξερω γιατι δεν βγαινει.απο την αλλη γιατι το θες σε εικονιδιο.δεν ειναι κοπος να μπαινεις μεσα απο το Interface και να βλεπεις απευθειας στα ποσα εχει κλειδωσει ο ρουτερ.μονο αν κανει αποσυνδεση θα αλλαξει η ταχυτητα.εκτος αν το ρουτερ ειχε seamless rate adaptation που νομιζω εχει το thomson αλλα ειναι κλειστο + δεν ξερω αν υποστηριζεται

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

εβαλα ενα αλλο firmware αλλα η ενδειξη ηταν λανθασμενη...τι μπορω να κανω για να το ρυθμισω να δειχνει ?

κατι απο telnet ισως ?

Δημοσ.

με το 7447 δεν βγαινει το εικονιδιο..με το 8625 βγαινει αλλα ειναι λανθασμενο..

εγω βεβαια θελω να το κανω να δουλεψει με το 7447 που ειναι ποιο σταθερο σε μενα

και με ποιο γρηγορο interface..

εχει μηπως καποια σχεση με το QOS ? αν ναι καπου πηρε το ματι μου οτι το manual

μονο για να ρυθμισεις το qos στα speedtouch ειναι γυρω στις 120 σελιδες !! omg..no way reading that !

Δημοσ.

ναι το εχω παντα On το upnp..firewall disabled , ids disabled...δες τι μου βγαζει αν θυμηθει το βγαλει στο αρχικο post..

Δημοσ.

ναι το ειδα.ξερω οτι απο το Upnp το καταλαβαινει αλλα δεν το εχω ψαξει αν βγαινει παντα η οχι.το μισουσα αυτο το εικονιδιο.

Δημοσ.

αχρηστο το θεωρω τελειως.ποτε δεν καθομαι να κοιταω την ταχυτητα.το πολυ να μπω μεσα στο ρουτερ να δω οτι ειναι πχ στα 13 mbit και τερμα.αν το ξανατσεκαρω θα ειναι μετα απο κανα μηνα η αμαδω κατι παραξενο.αμα η γραμμη ειναι οκ δεν επηρεαζεται σε κατι η ταχυτητα.εκει σου δειχνει ποσο συγχρονιζεις αλλωστε οχι ποσο κατεβαζεις.

Δημοσ.

ενταξει ευκολια ειναι οχι κατι χρησιμο..απλα επειδη σε πολλα αλλα που χω δοκιμασει το δειχνει λεω μπας και ειναι

κατι απλο να το φτιαξω..αλλα απο οτι βλεπω δεν..btw..κανα καινουργιο και καλο firmware βγηκε ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...