Προς το περιεχόμενο

Format με "πειρατικά" Windows XP

popeye68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum!

Α.Θέλω να κάνω format στο παλιό μου PC αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα.

(ΣΗΜ. Αν έχω καταλάβει καλά, το format είναι όταν θέλουμε να αδειάσουμε τον σκληρό δίσκο και να κάνουμε πάλι το PC σαν να λειτουργεί για πρώτη φορά. Αν κάνω λάθος διορθώστε με γιατί είμαι αρχάριος). Το πρόβλημα που αναφέρω παραπάνω λοιπόν, είναι ότι αυτό το PC έχει εγκατεστημένα Windows XP τα οποία είναι "παράνομα" (πειρατικά). Ως εκ τούτου λοιπόν, δεν έχουν ούτε CD, ούτε verification key, ούτε τίποτα!

1)Γίνεται να κάνω format με πειρατικά Windows;

2)Αν ναι, εξηγήστε μου πως να το κάνω, γιατί πρώτη φορά κάνω format σε PC και δεν ξέρω.

Β.Το καινούργιο μου PC έχει τα Windows 7, κανονικά, "νόμιμα" με το CD τους και το verification key τους (αγορασμένα από μαγαζί).

Μπορώ να εγκαταστήσω αυτά στο παλιό μου PC αντί τα Windows XP; Ή πρέπει να αγοράσω άλλο verification key;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

αμα κανεις φορματ θα χασεις ολα σου τα αρχεια εκτος αμα τα κανεις backup

φυσικα και μπορεις να περασεις τα windows7 που εχεις ηδη αγορασει ;)

Δημοσ.

Είναι ενάντια στους όρους του forum οι συζητήσεις και διευκολύνσεις για πειρατικό λογισμικό. Θα σου πρότεινα να κάνεις edit το μήνυμα σου και να διαφοροποιήσεις το ερώτημα σου, αλλιώς βλέπω τους mod να το κλειδώνουν και να το σβήνουν.

Οδηγίες εγκατάστασης κανονικών xp θα βρεις στην ιστοσελίδα

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=275133

Δημοσ.
Είναι ενάντια στους όρους του forum οι συζητήσεις και διευκολύνσεις για πειρατικό λογισμικό. Θα σου πρότεινα να κάνεις edit το μήνυμα σου και να διαφοροποιήσεις το ερώτημα σου, αλλιώς βλέπω τους mod να το κλειδώνουν και να το σβήνουν.

Οδηγίες εγκατάστασης κανονικών xp θα βρεις στην ιστοσελίδα

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=275133

sorry isay αλλά δεν το ήξερα! ΑΚΥΡΟ λοιπόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...