gravias14 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Για σας παιδια... Σκεφτομαι να κανω μια αγορα απο το εξωτερικο συγκεκριμενα απο τη Νορβηγια και θελω τη βοηθεια σας γιατι ειμαι ασχετος στο θεμα αυτο.. Η αγορα θα γινει απο ιδιωτη και οχι απο καποιο καταστημα..Θα πρεπει να το στειλει με καποια εταιρια courier που να υπαρχει και στην Ελλαδα? Υπαρχει περιπτωση τελωνειου? Ποσο περιπου θα ειναι το κοστος της αποστολης ( μεγεθος σκηρου δισκου 1κιλο βαρος)? Ευχαριστω για το χρονο σας..!!!
AlexNet Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ρώτησε τον πωλητή, μόνο αυτός θα σου πει σίγουρα. Είσαι και εκτός θέματος...
geioannou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 τελωνειο δεν εχεις σιγουρα μιας και μιλαμε για χωρα της EU. τωρα σε σχεση με την εταιρεια courier που ρωτας, νομιζω πως ειναι δουλεια του αποστολεα. νομιζω πως το στελνει αυτος και εαν δεν υπαρχει η αντιστοιχη εταιρεια στην ελλαδα, θα υπαρχει καποια που συνεργαζετε. για 100% βεβαιοτητα ρωτας τον πωλητη, οπως σου ειπε παραπανω ο AlexNet
Lucifer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δεν μιλάμε για χώρα της EU βασικά, αλλά νομίζω η Schengen σε καλύπτει.
geioannou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δεν μιλάμε για χώρα της EU βασικά, αλλά νομίζω η Schengen σε καλύπτει. ναι ε ? η νορβηγια ειναι χωρα εκτος EU ?
Lucifer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Γιεπ. Καθώς και η Ελβετία και μεγάλο μέρος των Βαλκανίων.
SPSS07 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 ναι ε ? η νορβηγια ειναι χωρα εκτος EU ? ναι .. η χωρα αποφασιστηκε να μεινει εκτος ΕΕ μετα απο δημοψηφισματα το 1972 και το 1994
gravias14 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω πολυ για τι βοηθεια παιδια...Κατι αλλο τωρα..Επειδη εγω θα λειπω οταν θα ερθει το αντικειμενο, μπορω απλα να του πω να το στειλει σε μια περιοχη απλα λεγοντας του τον ταχυδρομικο κωδικα της περιοχης και μετα να παω να το παρω απο το ταχυδρομιο ή το κουριερ που θα συνεργαζεται με αυτο που θα μου το στειλει?? Ευχαριστω!!
Ethnikos14 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ναι .. η χωρα αποφασιστηκε να μεινει εκτος ΕΕ μετα απο δημοψηφισματα το 1972 και το 1994 Εμ κορόιδα είναι?
Rubin074 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Η Νορβηγία είναι εντός Σέγκεν οπότε δεν έχεις τελωνεία κλπ κλπ. Μπορεί να στο στείλει είτε με κάποιο κούριερ, είτε με ταχυδρομείο -στην πρώτη περίπτωση έρχεται προφανώς συστημένο και εξπρές, στη δεύτερη διαλέγει εκείνος πώς θα το στείλει. Το κόστος ποικίλλει -προφανώς το κούριερ "δαγκώνει", το ταχυδρομείο είναι πιο ordinary. Ο πλέον αρμόδιος να απαντήσει στις απορίες σου είναι ο πωλητής -θα ρωτήσει τοπικά και θα σου πει. Και για να ξέρεις για το μέλλον, πρώτα μάθε πόσο πάνε τα ταχυδρομικά/μεταφορικά πριν κάνεις μια αγορά online
kage Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 εγω παλι θα σου ελεγα αγορασε μονο μεσω paypal εφοσον δεν τον ξερεις.αντικαταβολη χλωμο να υπαρχει. αν ειναι λιγα τα λεφτα σε παιρνει και για ρισκο.. για τιμες τσεκαρe μονος σου μεσα απο τα γνωστα courier..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.