Προς το περιεχόμενο

asus m4a79xtd evo vs gigabyte ga-ma790xt-ud4p

ColdFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.

Cold εγω απο την εμπειρια μου με τις Gigabyte...δεν θα τις αγοραζα ποτε ...οποτε θεωρω την αποφαση σου την καλυτερη!!!

Δημοσ.

GIGABYTE από μένα. Για την Realtek στο τμήμα ήχου και την Texas στο firewire. Βρέθηκα κι εγώ σε αυτό το δίλλημα... Ποτέ δεν πήρα ASUS :-)

Δημοσ.

Το GA-790FXTA-UD5 είναι "δύσκολο" board, ελπίζω να μην σε παιδέψει. Η προσωπική μου γνώμη είναι οτι σε πλατφόρμες AMD, η MSI έχει τα καλύτερα boards.

Δημοσ.

Πριν είχα GIGABYTE και τώρα MSI. Σαν να μην άλλαξε τίποτα. Ίδιο BIOS, υποσυστήματα κλπ (με περισσότερες επιλογές η MSI αφού είναι πιο καινούρια). Έχει τίποτα ιδιαίτερο η GA-790FXTA-UD5;

Δημοσ.
Το GA-790FXTA-UD5 είναι "δύσκολο" board, ελπίζω να μην σε παιδέψει. Η προσωπική μου γνώμη είναι οτι σε πλατφόρμες AMD, η MSI έχει τα καλύτερα boards.

MSI 790FX-GD70 ειναι η ιδανικη αλλα 150 ευρω ειναι πολλα για μενα!

Δημοσ.

Είναι πολλά, ειδικά τώρα με τις νέες μητρικές να έρχονται στο νέο chipset. Στα 125 όμως ήταν ευκαιρία για ένα τέτοιο Board που σε Intel θα πληρώσει κάποιος πάνω από 200 ευρώ για να πάρει κάτι εφάμιλλο. Δυστυχώς, τελευταία κομμάτια, έκαναν φτερά, τέλος μέχρι τα νέα chipsets.

Δημοσ.

ποτε θα έρθουν οι καινούργιες μητρικές εχεις καποια πληροφορηση?(μαλλον το ιουνιο)Εχεις να προτεινεις κατι αλλο αξιολογο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...