gtr4460 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 γεια σας παιδια μου εχουν πει κατα καιρους οτι υπαρχουν καποια προγράμματα που σε βοηθανε να αποφοιγεις το φορματ υσχει οπος το acronics true image home υπαρχει κανεις που το εχει κανει δηλαδη να παιρνεις buck up τα windows και να τα ριχνεις αυτοματα αμα θελεις να κανεις φορμάτ εισχει και αν ναι πως ας πει καποιος αν ξερει οποις θελει ας πει κατι
JimGer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 ναι περνεις backup σε διάφορα στάδια που στήνεις τα windows αλλά βολεύει κυρίως στα xp.ta 7 γίνονται γρήγορα install από flashaki και πιάνουν πιο πολύ χώρο οποτε ερχεται μια η αλλη
xpapias Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Αν ο υπολογιστής σου δε δουλεύει μπορείς να πάρεις τα δεδομένα σου αφού κάνεις boot με ένα live cd (πχ linux). Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις τον σκληρό σου δίσκο σε εξωτερική θήκη και να τον κάνεις usb. Τώρα για προληπτικό back up δεν έχω να σου συστήσω κάτι..
kastel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Θα συμφωνήσω για το Acronis True Image Home. Δες τους οδηγούς "Δημιουργία backup δίσκου/partition με το Acronis True Image" και "Επαναφορά δίσκου/partition με το Acronis True Image" από εδώ (Guides->Other Guides)
nickarmy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 off topic,kastel πολύ καλή oi οδηγοί σου,κάνε κανέναν και για photoshop
DJ_WOODY Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 γεια σας παιδια μου εχουν πει κατα καιρους οτι υπαρχουν καποια προγράμματα που σε βοηθανε να αποφοιγεις το φορματ υσχει οπος το acronics true image home υπαρχει κανεις που το εχει κανει δηλαδη να παιρνεις buck up τα windows και να τα ριχνεις αυτοματα αμα θελεις να κανεις φορμάτ εισχει και αν ναι πως ας πει καποιος αν ξερει οποις θελει ας πει κατι καλη επιλογη κανε ενα πληρες back up το συστημα σου αφου πρωτα κανεις ενα καθαρισμο την registry,ανασυγκροτησεις τα αρχεια του pc σου και βγαλεις γενικα οτι αχρειστη σαβουρα εχει το συστημα σου,φτιαξε ενα boot disk απο το acronis(Create Bootable Rescue Media )(για καλο και για κακο),βαλε το σε ενα δευτερο σκληρο και ετοιμος.Προσεξε ο αλλος σκληρος να ειναι basic και οχι dynamic γιατι μετα τρεχα γυρευε.αν ειναι λιγης χωρητικοτητας το backup μπορεις να το βαλεις και σε dvd η σε flashaki. Τα βηματα ειναι τα εξης:backup-next-my computer-next-τσεκαρεις τον σκληρο που εχει τα xp/Svista/7-σου βγαζει ενα πινακα-σωζεις το αρχειο σου σε ενα αλλο σκληρο εκτος του C παντα με την καταληξη *.tib-next-create new full backup-next-use default options-next-next-proceed.αν κανεις backup το συστημα σου χωρις παιχνιδια @@@@ιες και τα σχετικα δεν θα σου παρει κανενα 5 λεπτο (κατανοητο αυτο εεε;;; το boot disk cd που σου ειπα να το προσεχεις καλυτερα και απο τα drivers cd γιατι αν συμβει το παραμικρο φεξε μου και γλυστρισα. Αν τωρα για οποιοδηποτε λογο θελεις να επαναφερεις το συστημα σου πατας recovery-next-επιλεγεις το backup απο κει που το εχεις σωσει-next-restore disk or paritions-next-τσεκαρεις τον C (ως συνηθως)-next-ξανατσεκαρεις το C (ως συνηθως)-next-active-next x 5 proceed.θα πρεπει να bootaρει συστημα σου.αν για οποιοδηποτε λογο δεν μπορει να σου κανει δεν σε βγαλει σε περιβαλλον που κανει recovery μετα το bootαρισμα η γενικα δεν μπορεσεις να επαναφερεις το συστημα σου χρησιμοποιησε το boot cd που δημιουργησες.προσεξε η το βαζεις να τρεχει αυτοματα τσεκαροντας την επιλογη απο το bios(boot from cd) η πατωντας το F8 προτου μπει στα Windows.απο κει και περα κανεις τα ιδια βηματα για το recovery οπως σαν να εισαι σε περιβαλλον windows.(μην τα παρεις οταν τσεκαρεις το αρχειο απο το δευτερο σκληρο και δεις που σου αργει(μιλαμε για περιβαλλον επαναφορας backup απο το cd),οσο πιο μεγαλο backup κανεις τοσο πιο πολυ χρονο θελει να το επαναφερει).ααααααααααα και το πιο σημαντικο,οταν βαλεις το boot disk και bootαρει θα σου δειξει 3 επιλογες διαλεξε Full version.Πιστευω να σε βοηθησα.καλημερα.. ειδαλως δες εδω πως και τι αν δεν καταλαβες ετσι που σου τα εγραψα γιατι μολις ξυπνησα...χαχαχαχ καλο εεεε [ame] [/ame] [ame] [/ame]
gtr4460 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 ευαχαριστώ πολύ παιδιά θα το δοκιμάσω και θα σας πω απλα μια απορια ενσατασι εχω το acronics true image home το δέλα πειράζει
xpapias Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 ας πει καποιος αν ξερει οποις θελει ας πει κατι απλα μια απορια ενσατασι εχω το acronics true image home το δέλα πειράζει Συγγνώμη αλλά με τρώει από χθες. Σεβάσου λίγο το forum και γράψε ένα μήνυμα της προκοπής.
gtr4460 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 εχω ενα προβλημα με το πληκτολογιο σορι ρε παιδια
nickarmy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 του πληκτρολογίου είναι ή απο πλευράς windows ανήνε να μην πάρεις το back up και να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση και μετά
Rubin074 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Κοίτα, το πιο απλό (όπως το πάρει κανείς...) και σίγουρο που μπορείς να κάνεις είναι format και μετά, αφού περάσεις Windows και όποια άλλα προγράμματα χρησιμοποιείς, ένα image με κάποιο πρόγραμμα. Αυτό ουσιαστικά κρατά σε ένα CD μια "εικόνα" του συστήματός σου ώστε αν χρειαστεί να κάνεις εκ νέου format, να γλιτώσεις τουλάχιστον από το βάλε-βγάλε των προγραμμάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.