Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@SilverCloak and lamargos.

Δηλαδή θεωρείται ότι οι εταιρείες δεν έχουν δικαίωμα να πουλάνε τα προϊόντα τους? Ενώ όλοι εμείς έχουμε το δικαίωμα να τα κατεβάζουμε "δωρεάν"?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
@SilverCloak and lamargos.

Δηλαδή θεωρείται ότι οι εταιρείες δεν έχουν δικαίωμα να πουλάνε τα προϊόντα τους? Ενώ όλοι εμείς έχουμε το δικαίωμα να τα κατεβάζουμε "δωρεάν"?

Μην το τρολλάρουμε γενικά πάλι το θέμα.

Ναι, εννοείται ότι έχουν δικαίωμα να πουλάνε τα προϊόντα τους.

Αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να βάζουν "spyware" (με την ευρεία έννοια) στον υπολογιστή μου για να το κάνουν αυτό.

Και επί του θέματος, κατάλαβα κάτι λάθος, ότι το μόνο που προσφέρει παραπάνω το format, είναι "DRM" με μια sophisticated μορφή. Ευτυχώς να λέω δηλαδή που δεν πρέπει να είμαι online για να παίξει το κομμάτι.

Κοινώς, να μου πουλάνε τεχνολογικά όμοια τεχνολογία, απλά για να μπορεί κάποιος να το εκμεταλλευτεί εμπορικά, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Και λογικά μόνο τα πρόβατα θα πάρουν.

Εδώ δεν πήρα blu-ray να αντικαταστήσω τα Dvd.

Δημοσ.

Δεν αναφέρει πουθενά για DRM αλλά και αν έχει γιατί σου φαίνεται παράξενη η είδηση? Οι ερευνητές πληρώνονται για να κάνουν κάποια δουλειά. Αν αυτός που τους δίνει την δουλειά θέλει DRM ή οτιδήποτε άλλο αυτό θα φτιάξουνε. Που είναι το περίεργο(εκτός από το τίτλο της είδησης)?

Υ.Γ. Καλά κάνεις και δεν αγοράζεις όμοια τεχνολογία που απώτερο στόχο έχει την εμπορική εκμετάλλευση. Και εγώ το ίδιο θα κάνω.

Δημοσ.

εγω πιστευω πος με αυτον τον τροπο δλδ κατεβαζοντας "δωρεαν" αποδιδετε δικαιοσινη στην λιστια που μας κανει η μουσικη καθε μερα και δεν ενοω την τεχνη μουσικη αλλα την οικονομικη εκμεταλευση που γινετε μεσο τον ετεριων παρτε παραδιγμα τον θανατο του MJ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν χρειαζομαστε αλλο πρότυπο ... τα mp3 ήδη τα σπάνε! ;)

Επεξ/σία από skrats
συνταξη
Δημοσ.
δεν χρειαζομαστε αλλο πρότυπο ... τα mp3 ήδη τα σπάνε! ;)

To mp3 είναι λανθάνων πρότυπο του 1994. MPEG1 Audio Layer 3 συγκεκριμένα. Πρέπει πιστεύω να αντικατασταθεί πριν να κλείσει εικοσαετία. Επίσης πρέπει το νέο πρότυπο να πληρεί καλύτερες προϋποθέσεις ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ

1) Πιασάρικο όνομα MDNA sucks, κάτι σαν mp9 θα ήταν πιο ωραίο :P

2) Καλύτερο αλγόριθμο συμπίεσης

3) Συγχρονισμένα lyrics

4) Track Number

5) Connectivity (Κάθε καλλιτέχνης να έχει μοναδικό ID και έτσι να εμφανίζονται όλα τα σχετικά τραγούδια, έτσι ώστε να σταματήσουμε να βλέπουμε Καλλιτέχνης "Bouzouki" Καλλιτέχνης "b0uzouki" κλπ

6) Ενσωματωμένη μελωδία, δηλαδή να είναι σε ξεχωριστά layers μελωδία και οι φωνές, και να μπορείς να επιλέξεις ποια να ακούσεις.

7) Πατιτούρες της μελωδίας

8) Info Links/Website Links/VideoClip Link

9) Maps με συναυλίες του καλλιτέχνη...

Δημοσ.
αν clickάρεις το εικονίδιο πάνω πάνω θα δεις ποιοι το ψήφισαν :P

ωχ, μαλλον το ψηφισα και εγω κατα λαθος, θελοντας να δω τους ψηφους..

Οσον αφορα την ειδηση, και γω νομιζω οτι θα περασει χωρις να μας αγγιξει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...