Προς το περιεχόμενο

Firefox 3.6 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Προσπαθώ να φορτώσω κάποια συγκεκριμένη σελίδα(πχ το youtube) και αυτό μόλις φορτώσει, ακαριαία χάνεται και μένει λευκή η οθόνη. Τι μπορεί να συμβαίνει; :o

• Απαντ. 500
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια ξαφνικα οταν μπενω στο youtube τα βιντεο πιανουν όλη την οθονη και στην σελιδα του facebook αλλαξε μονο του γραμματοσειρα,σε όλα τα αλλα μια χαρα,τι να παιζει?να κανω unistall to firefox?

Δημοσ.

εγω αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...

Εχω μια οθονη 23 αρα .. και χρησιμοποιω IE8 αλλαξα σε firefox 3.6 ΑΛΛΑ!

Ο ie8 εχει τη λειτουργια zoom (το οποιο και εχω στο 150% για να μην κουραζομαι οταν διαβαζω της σελιδες)

Οταν προσπαθησα να κανω το ιδιο στον firefox το εκανε μονο ανα καρτελα.. το κρατουσε μονιμο μονο στη σελιδα που πατουσα ctrl+ +

οταν αλλαξα τη γραμματοσειρα απο τις επιλογες σε μεγαλυτερη και μονιμα αποτελεσματα εγινε χαμος! κειμενα και φωτογραφιες οταν ανοιγα ιστοσελιδες το ενα πανω στο αλλο... Τι μπορω να κανω? εχω ξαναγυρισει στον ie 8 αλλα γουσταρα firefox.... βοηθεια....

Δημοσ.

Ο ie8 εχει τη λειτουργια zoom (το οποιο και εχω στο 150% για να μην κουραζομαι οταν διαβαζω της σελιδες)

Οταν προσπαθησα να κανω το ιδιο στον firefox το εκανε μονο ανα καρτελα.. το κρατουσε μονιμο μονο στη σελιδα που πατουσα ctrl+ +

οταν αλλαξα τη γραμματοσειρα απο τις επιλογες σε μεγαλυτερη και μονιμα αποτελεσματα εγινε χαμος! κειμενα και φωτογραφιες οταν ανοιγα ιστοσελιδες το ενα πανω στο αλλο... Τι μπορω να κανω? εχω ξαναγυρισει στον ie 8 αλλα γουσταρα firefox.... βοηθεια....

Δημοσ.

Δες αυτό το add-on.

Δεν το χω χρησιμοποιήσει αλλά φαίνεται να κάνει αυτό που θες.

Δημοσ.

δυστηχως οχι

παλι με το που αλλαζεις τη σελιδα γυρναει στο 100% δεν αποθηκευει τη ρυθμιση γενικα για τις σελιδες

αλλα για καθε σελιδα χωριστα

Δημοσ.

παλι καλα που μου το ειπες! Μολις το εκανα! τωρα μαλιστα τα εμφανιζει οπως θελω! σε

ευχαριστω πολυ!!!!!

Αντε firefox

Δημοσ.

Απο την αρχη που εβαλα firefox με ενοχλει που πατωντας το βελακι διπλα στο μπλε εικονιδιο δεν μπορω στο μενου που ανοιγει να δω τις τελευταιες σελιδες που εχω επισκεφτει οπως στον ie.

post-2288-129063080558_thumb.jpg

Δημοσ.

Ctrl+Shift+H και έχεις αναλυτικότατη λίστα με όλες τις σελίδες που έχεις επισκεφτεί πρόσφατα.

Δημοσ.
Ctrl+Shift+H και έχεις αναλυτικότατη λίστα με όλες τις σελίδες που έχεις επισκεφτεί πρόσφατα.

Ευχαριστω αν και προσωπικα θα προτιμουσα απο επανω με το βελακι .

Δημοσ.

Με διορθώνω, καθώς το Ctrl+H shortcut εμφανίζει το ιστορικό σε πιο βολική μορφή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...