parsifal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Θα μπορούσε να είναι και πρόβλημα του ISP αυτό. Βλέπω ότι είσαι σε Forthnet. YouTube και Forthnet δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, έχε το υπ' όψιν σου. Είμαι ομοιοπαθής.
tolis1983 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 πως μπορω να κατεβασω βιντεακια απο youtube μεσω firefox?ποιο ειναι το καλυτερο addon?που να διαλεγω εγω την ποιοτητα του βιντεο.
zx1234r Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Videoget. Μακράν το καλύτερο, υποστηρίζει χιλιάδες sites, κάνει updates για να υποστηρίζει συνέχεια καινούργια και σου δίνει την επιλογή να αποθηκεύσεις το βίντεο σε πολλά διαφορετικά formats όπως επίσης και σαν mp3.
parsifal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=videoget&cat=all No results found. Από που το κατεβάζεις το Videoget; Υπάρχει ένα VideoGet εδώ: http://nuclear-coffee.com αλλά φαίνεται για standalone εφαρμογή και εμπορικό.
tolisaya Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ένα σενάριο ενεργειών σε αυτή τη σελίδα μπορεί να είναι απασχολημένο,ή να έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται. Μπορείτε να διακόψετε το σενάριο τώρα, ή να συνεχίσετε για να δείτε αν το σενάριο θα ολοκληρωθεί. Καθε φορα που ανοιγω το facebook ειτε στο mozilla ειτε στον explorer μου βγαζει αυτο το μηνυμα και τρωει κολλημα... οταν απενεργοποιω τα scripts της σελιδας δεν μου το βγαζει... αλλα ειναι ακυρο να το κανω αυτο γιατι δεν μπορω να χρησιμοποιησω καμια εφαρμογη οπως το chat ας πουμε... μπορει να βοηθησει καποιος?
ge0rge007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Γεια σας παίδες, έχω πρόβλημα στην εμφάνιση του insomnia αλλά και άλλων ιστοσελίδων όπως φαίνεται παρακάτω: Το πρόβλημα το είχα και παλιά αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως το είχα λύσει! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
jim_p Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Σε ποια ρυθμιση του about:config αντιστοιχει αυτο που φαινεται στην εικονα?
Fan Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Πώς μπορώ να περάσω στα bookmarks του mozilla στον internet explorer?
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Πώς μπορώ να περάσω στα bookmarks του mozilla στον internet explorer? Κατι πιο γενικο... Κατεβασε το xmarks για ie και firefox φτιαξε λογαριασμο κανε συγχρονισμο στον firefox και μετα κανε συγχρονισμο κια στον ie. Θα τους εχεις παντα ολοϊδιους σε αγαπημενα κλπ . Αν χρειαστει format σε 3 λεπτα φτιαχνεις τους browsers οπως τους ειχες.
mynam3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Πως μπορω να σβησω μερικα e-mails απο αυτα που εισαγω στο mozilla? Π.χ στο facebook αν πατησω a εμφανιζει 2 e-mails.Ργω θελω να εμφανιζει μονο το 1. Δε θελω να σβηω ολο το ιστορικο, τα κουκις κτλπ-Ετσι γινεται το ξερω..
isay Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Πως μπορω να σβησω μερικα e-mails απο αυτα που εισαγω στο mozilla?Π.χ στο facebook αν πατησω a εμφανιζει 2 e-mails.Ργω θελω να εμφανιζει μονο το 1. Δε θελω να σβηω ολο το ιστορικο, τα κουκις κτλπ-Ετσι γινεται το ξερω.. (διόρθωση-επιστρέφω) Αν κατάλαβα καλα (μαντικές ιδιότητες) θες να σβήσεις τα αποθηκευμένα passwords. -Μενου εργαλεία ->Ρυθμίσεις -Επιλέγεις ΑΣΦΑΛΕΙΑ -Πατάς το κουμπί Saved PAsswords (ή όπως είναι στα ελληνικά) και σβήνεις τοους κωδικούς που θες (αυτό το facebook έχει κάψει πολλούς τόνους φαιάς ουσίας ανα τον κόσμο)
mynam3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μα δεν θελω να σβησω το ιστορικο.Δυσκολο να εισαι μαντης ..
parsifal Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Πως μπορω να σβησω μερικα e-mails απο αυτα που εισαγω στο mozilla?Π.χ στο facebook αν πατησω a εμφανιζει 2 e-mails.Ργω θελω να εμφανιζει μονο το 1. Δε θελω να σβηω ολο το ιστορικο, τα κουκις κτλπ-Ετσι γινεται το ξερω.. Με το κάτω βελάκι κάνεις highlight αυτό που θέλεις να σβήσεις και πατάς το συνδυασμό πλήκτρων Shift+Delete.
Fan Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Κατι πιο γενικο... Κατεβασε το xmarks για ie και firefox φτιαξε λογαριασμο κανε συγχρονισμο στον firefox και μετα κανε συγχρονισμο κια στον ie. Θα τους εχεις παντα ολοϊδιους σε αγαπημενα κλπ . Αν χρειαστει format σε 3 λεπτα φτιαχνεις τους browsers οπως τους ειχες. Πολύ καλό. Ευχαριστώ. Υπάρχει κάτι ανάλογο και για το iphone;
adamakos Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 αγορασα νεο φορητο που εχει windows 7 home premium 64 bit δεν μπορω να εγκαταστησω το firefox με τιποτα μολις τρεχω το αρχειο εγκαταστασης κανει extract τα αρχεια και μετα ανοιγει ενα παραθυρακι που λεει με ποιο λογαριασμο χρηστη να το εγκαταστησω και αν εχω την απαραιτητη προσβαση κτλ οτι και να επιλεξω σταματαει την εγκατασταση γιατι γινεται αυτο? edit: εκανα κλικ στην επιλογη εγκατασταση ως διαχειριστης και ειναι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.