Προς το περιεχόμενο

Firefox 3.6 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα απιστευτο πρόβλημα με τον firefox...

μπαίνω σε ένα σαιτ, βαζω username και password, του ζητάω να με θυμάται με το κλασσικό κλικ απο κάτω, αλλά όταν πατάω log in, ο firefox δε μου βγαζει απο πανω την επιλογή:

να θυμάται τα στοιχεία σου για αυτό το σαιτ

1) απομνημονευση

2) οχι τωρα

3) ποτέ για αυτό το σάιτ

whyyyy?

• Απαντ. 500
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

gabri και Eleni_AEKT: Όταν απεγκαθιστούμε και ξαναεγκαθιστούμε τον Firefox, δε μηδενίζονται οι ρυθμίσεις στις αρχικές. Μένει στο σκληρό δίσκο το παλιό προφίλ Firefox (ένας υποκατάλογος είναι, που περιέχει τις ρυθμίσεις του Firefox για τον κάθε χρήστη Windows) το οποίο εντοπίζει ξανά το πρόγραμμα μετά την επανεγκατάσταση και το χρησιμοποιεί. Πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ, εκκινώντας τον Firefox από Start > Run... και γράφοντας firefox -P μέσα στο κουτάκι που βγάζουν τα Windows.

tsadler: Εκτός της χρήσης κάποιου add-on που κάνει τη δουλειά που ζητάς (π.χ. το FEBE), υπάρχει και η πολύ απλή λύση να κρατήσεις από τον κατάλογο που περιέχει το Firefox profile σου τα αρχεία key3.db και signons.sqlite. Σε αυτά αποθηκεύονται οι σωσμένοι κωδικοί. Για τους σελιδοδείκτες-bookmarks, έχει ξαναπαντηθεί πιο πίσω στο παρόν thread.

antreaslam: Μήπως έχεις αποθηκεύσει στο παρελθόν στοιχεία για το συγκεκριμένο site και δεν το θυμάσαι; Για τσέκαρε από Tools > Options... τη λίστα με τα σωσμένα passwords αν υπάρχει ήδη καταχώρηση για το συγκεκριμένο domain. Αν υπάρχει, σβήσε την και ξαναπάρ' το απ' την αρχή.

Δημοσ.

antreaslam: Μήπως έχεις αποθηκεύσει στο παρελθόν στοιχεία για το συγκεκριμένο site και δεν το θυμάσαι; Για τσέκαρε από Tools > Options... τη λίστα με τα σωσμένα passwords αν υπάρχει ήδη καταχώρηση για το συγκεκριμένο domain. Αν υπάρχει, σβήσε την και ξαναπάρ' το απ' την αρχή.

αυτο μου το κανει σε ΟΛΑ τα σάιτ, δε μου σώνει σε κανένα...

και στη λίστα μεσα, δε με αφήνει ούτ να βαλω pass, ούτε να εξαιρέσω κάποιο σάιτ να μη σώνει pass...

Δημοσ.

Να σβήσεις cookies και cache δοκίμασες; Σε Safe Mode (όχι των Windows, του Firefox); Αν ναι και συνεχίζει, τότε μάλλον κι εσένα για νέο προφίλ σε κόβω...

Δημοσ.
Να σβήσεις cookies και cache δοκίμασες; Σε Safe Mode (όχι των Windows, του Firefox); Αν ναι και συνεχίζει, τότε μάλλον κι εσένα για νέο προφίλ σε κόβω...

λοιπόν, προσπάθησα να βρω τον μοτζιλα απο το menu start,και δε μπορεσα!

τότε θυμήθηκα ότι εβαλα windows 7 και με το που τα ξεκίνησα, αυτα με ρώτησαν ποιους browser θέλω να εγκ/σω.

μήπως παίζει ρόλο αυτό?

ΥΓ όταν λες νεο προφίλ?

Δημοσ.
λοιπόν, προσπάθησα να βρω τον μοτζιλα απο το menu start,και δε μπορεσα!

τότε θυμήθηκα ότι εβαλα windows 7 και με το που τα ξεκίνησα, αυτα με ρώτησαν ποιους browser θέλω να εγκ/σω.

μήπως παίζει ρόλο αυτό?

Δηλαδή εγκατέστησες Firefox από την καινούργια οθόνη επιλογής browser που έστησε η Microsoft; Δεν ξέρω τί γίνεται σε αυτήν την περίπτωση και αν αυτό φταίει που δε σου δημιουργήθηκαν τα συνήθη shortcuts στο Start Menu. Πάντως, μπορείς να εκκινήσεις χειροκίνητα τον Firefox σε Safe Mode ως εξής: Start > Run... > firefox.exe -safe-mode

ΥΓ όταν λες νεο προφίλ?

Δες τί έγραψα παραπάνω ως απάντηση σε gabri και Eleni_AEKT...

Δημοσ.

Παιδιά θέλω βοήθεια με κάτι εδώ και δυο μέρες έχω πρόβλημα με το firefox, το ανοίγω κανονικά μετά όταν το κλείσω και θέλω να το ξανανοιξω δεν ανοίγει και μου λέει πως το προγραμα είναι ανοιχτό αλλά δεν είναι.. Τεσπα πρέπει κάθε φορά να πηγαίνω διαχείρηση εφαρμογών και να το τερματιζω από εκεί για να μπορέσω να το ξανανοιξω... Δοκίμασα να το κάνω uninstall αλλά και πάλι μετά το καινούργιο install κάνει τα ίδια... Ξέρετε τίποτα που μπορεί να βοηθήσει; Thanks

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Απλά να περιμένεις λίγο πριν τον ανοίξεις εκ νέου. Κατά το κλείσιμο κάνει κάποιες διεργασίες (π.χ. καταγραφή log) και καθυστερεί. Μη σε ανησυχεί. Δεν είναι τίποτα.

Δημοσ.

Παιδιά έχω πρόβλημα!!! Σήμερα εμφανίστηκε... :( Όταν πάω στο youtube να δω ένα video (οποιοδήποτε video) ενώ ανοίγει η σελίδα, δεν φορτώνει ο player... Δηλαδή δεν βλέπω τα κουμπιά play/pause ούτε την timebar... Και έτσι ούτε και το video... Βλέπω μόνο το μαύρο πλαίσιο που ο Player θα ήταν μέσα... Τι να κάνω??? Πάντως με IE τα video φορτώνουν κανονικά... Πως θα το φτιάξω?

Δημοσ.
Απεγκατέστησε και ξαναεγκατέστησε την πιο πρόσφατη έκδοση του Flash plugin για Firefox.

Το έκανα... Μερικά video δουλεύουν και άλλα όχι... :fear: Άλλες ιδέες?

Δημοσ.
Μόνο στο YouTube έχεις αυτό το πρόβλημα; Σε άλλα sites με Flash video όχι... ;

Ναι μόνο στο youtube.......... Σε άλλα sites δουλεύει. :-( Να δοκιμάσω clear cookies και history? (πάνε όλα τα log in....?)

EDIT: Τώρα τα πιο πολλά δουλεύουν αλλά που και που μερικά δεν παίζουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...