FarCry Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Για ποιο λόγο θες να το αφαιρέσεις; Τι το κακόβουλο έχει; ειναι τουρκικο λεμε
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 ειναι τουρκικο λεμε Όπως λέμε «Έχει αθηναϊκές πινακίδες;» :-D
PanosFF Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μπορείς να ξέρεις ποιά είναι επικίνδυνα και ποιά κατασκοπευτικά. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλης στην λίστα επιτρεπομενων τις ιστοσελίδες που εμπιστέβεσε και όταν μπεις σε κάποια σελίδα η οποια δεν είναι στην λίστα των επιτρεπομενων και η οποία δεν εμφανίζετε σωστά η δεν μπορείς να δεις κάποιο βίντεο επειδή απαιτή javascript τότε αφίνεις την σελίδα να εκτελεί προσωρινά javascript. Γεια να απενεργοποιήσης τα cookies τρίτων πήγενε Εργαλεία --> Επιλογές... --> Απορητο και απενεργοποίησε την επιλογή που λέει Αποδοχή cookies τρίτων. Ευχαριστώ για την απάντηση. Οσων αφορά τα cookies τριτων δεν υπάρχει τέτοια επιλογή εκει που λες Να και η φωτο: Η εκδοση firefox που εχω εινα η 3.6.13 η τελευταια δηλαδη.
popeye68 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πάτα πάνω στο "Διατηρεί ιστορικό", άνοιξε το μενού > χρησιμοποιεί προσαρμοσμένες ρυθμίσεις..... > απόδοχή cookies τρίτων.
Billys636 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πως μπορω να σβησω επιλεκτικα καποιο απο τα προτεινομενα sites που μου βγαζει οταν παταω το βελακι στην μπαρα διευθυνσεων? Οπως στον internet explorer που εχει απο default ενα 'x' δεξια απο καθε διευθυνση. Ξερω οτι μπορω απο το ιστορικο να κανω διαγραφη αυτης της σελιδας, αλλα ηθελα κατι που θα μπορουσε να γινει πιο γρηγορα.
antonl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μαρκάρεις με το mouse τη διεύθυνση που θες να σβήσεις και πατάς το delete.
Billys636 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μαρκάρεις με το mouse τη διεύθυνση που θες να σβήσεις και πατάς το delete. Ευχαριστω! Και κατι αλλα που δεν εχω βρει λυση, αν εχει τη διαθεση να βοηθησει καποιος: 1) Εχω αλλαξει την εντολη μεσα απο το config, να κραταει στο ιστορικο οταν παταμε το βελακι στην μπαρα διευθυνσεων, απο 12 sites σε 30. Παρ'ολα αυτα μετα απο επανεκκινηση μου δειχνει μονο 3. Υπαρχει οριο στα ποσα να κραταει στην μνημη? Με βολευει τα βασικα να τα εχω εκει, και να μην βαζω addon γι'αυτο. (πχ fast dial) 2)Σταματησε να μου αποθηκευει τους κωδικους και ονοματα στα forums. Σε καποια τα εχει αποθηκευμενα, αλλα πρεπει να παταω το log in καθε φορα ωστε να μπει κανονικα. Αυτο μπορει να αλλαξει? Το ιδιο και στο email, στο hotmail μπαινουν 3 διαφορετικα ατομα, και στον internet explorer κραταει τα emails, και στο ενα που ειναι ρυθμισμενο να αποθηκευει και κωδικο, μπαiνει παντα χωρις προβλημα. Στον firefox δεν κραταει τιποτα. Ειδα οτι το με το Webmail Notifier μπορει να βοηθησει σε αυτο, αλλα δεν μ αρεσει και τοσο να εμπιστευτω κωδικους, που εχει σχεση και με paypal κτλ, σε ενα addon καποιου προγραμματιστη. Για το 2ο, πιθανον η λυση ειναι να φτιαξω καινουριο προφιλ (αν ναι, απο που?), και να κρατησω backup με το mozbackup πχ? Απο τις ρυθμισεις ολα ειναι ρυθμισμενα να αποθηκευσει κωδικους, coockies. Edit: Μετα απο reinstal, προς το παρον παρον ειναι οκ!
ergidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια απορια σχετικα νε φαιρφοξ.. Οταν ανοιγω μια σελιδα μπουκμαρκ ειναι ολα οκ. Εαν τωρα στην σελιδα αυτη εχει υποσελιδα και την ανοιγω παλι οκ.. Εαν ομως θελω να κλεισει η β υποσελιδα και να βρεθω στην α σελιδα,, τοτε φευγει ολο το φαιρφοξ.. Δεν υπαρχει αλλοσ τροπος??
tsoumak Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Καλησπερα εχω τον firefox και τον εχω οργανωσεi με φακελους δηλαδη εχω φτιαξει φακελο ονομαζωντας τον "αθλητικα " εχωντασ μεσα οσα site ξερω που εχουν σχεση με αθλητικα αλλα δυστυχωσ κατα λαθοσ τον διεγραψα ειχα μεσα περιπου 20 sites υπαρχει καποιο προγραμμα επαναφορασ?Να πω οτι δυστυχωσ δεν τa εχω κανει backup τα sites οπως με το προγραμμα mozbackup για να κανω restore
lust21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Οταν παταω alt+ctrl+del και παω στις διεργασιες βλεπω το firefox να χρησιμοποιει 350.000 τωρα με 3ις σελιδες ανοιχτες το εχω δει να φτανει κ 450!!!! και το Plug in container απο 50-150 Μηπως ξερει καποιος πως μπορω να ελατοσω τη χρηση μνημης του ff? πιο παλια νομιζω ειχε καπου στο 80-130...
mixalis@ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Οταν παταω alt+ctrl+del και παω στις διεργασιες βλεπω το firefox να χρησιμοποιει 350.000 τωρα με 3ις σελιδες ανοιχτες το εχω δει να φτανει κ 450!!!! και το Plug in container απο 50-150 Μηπως ξερει καποιος πως μπορω να ελατοσω τη χρηση μνημης του ff? πιο παλια νομιζω ειχε καπου στο 80-130... Αν έχεις εγκατεστημένα addons κράτησε τα απολύτος απαραίτητα και απεγκατέστησε όλα τα άλλα. Επίσης απενεργοποιήσε ότι plugins δεν σου φαίνονται χρήσιμα.
lust21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Αν έχεις εγκατεστημένα addons κράτησε τα απολύτος απαραίτητα και απεγκατέστησε όλα τα άλλα. Επίσης απενεργοποιήσε ότι plugins δεν σου φαίνονται χρήσιμα. Εχω μονο 2 επεκτασεις το adblock plus και το avg safe search kai ενα προσθετο το wmp firefox plug in ειχα αλλα 4-5 και τα απενεργοποιησα αλλα και παλι με 1 Live radio και 3καρτελες ποιανει 270....πολυ δεν ειναι ?
mixalis@ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Εχω μονο 2 επεκτασεις το adblock plus και το avg safe search kai ενα προσθετο το wmp firefox plug in ειχα αλλα 4-5 και τα απενεργοποιησα αλλα και παλι με 1 Live radio και 3καρτελες ποιανει 270....πολυ δεν ειναι ? Απενεργοποίησε ένα από τα δυο addons και δες αν σου τρώει ξανά τόσο πολή ram, αν συνεχίζη τότε απενεργοποίησε και το άλλο και ξανα δες. Αν πάλη συνεχίζη να σου τρώει πολή ram τότε δοκίμασε να φτιάξης ένα νέο προφίλ.
lust21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Απενεργοποίησε ένα από τα δυο addons και δες αν σου τρώει ξανά τόσο πολή ram, αν συνεχίζη τότε απενεργοποίησε και το άλλο και ξανα δες. Αν πάλη συνεχίζη να σου τρώει πολή ram τότε δοκίμασε να φτιάξης ένα νέο προφίλ. και τα 2 απενεργοποιησα και παλι τα ιδια 240 πως κανω νεο προφιλ ?
SpirosLouis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σας, Εδώ και λίγο καιρό έχω συνέχεια ένα bug με τον mozilla.(μόνο με video στο youtube) Όπως βλέπετε και στην επισυναπτόμενη φωτογραφία το bug εμφανίζεται αρκεί να έχω ένα παράθυρο που να τρέχει video στο youtube και να το έχω και ανοιχτό. Εμφανίζεται όταν έχω άλλες καρτέλες από τον broswer ανοιχτές ή ακόμα και όταν κάνω κάτι άλλο που δεν έχει σχέση με internet στον υπολογιστή μου. (μάλιστα οπως βλέπετε εμφανίστηκε και την ώρα που έφτιαχνα μια φωτογραφία για να την ποστάρω εδώ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.