Προς το περιεχόμενο

Firefox 3.6 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως σερφάριζα στο Internet δεν ξέρω που μπήκα και από τότε μου "φορτώθηκε" κάτι σαν ιός (διαφήμηση).

Δήλαδή κάθε φορά που θα ανοίξω το PC μου και θα ανοίξω τον Firefox, η πρώτη σελίδα ενώ έχω βάλει να ανοίγει με το Google, πάντα ανοίγει με την μηχανή αναζήτησης αυτής της διαφήμησης. Και πρέπει κάθε φορά να πηγαίνω στις επιλογές του Firefox και να βάζω ως πρώτη σελίδα το Google.

Επίσης επάνω δεξιά που έχει την μπάρα της αναζήτησης ανάμεσα σε όλες τις μηχανές αναζήτησης έχει προστεθεί και η μηχανή αναζήτησης αυτής της διαφήμισης. (βλ. εικ.)

Ακόμη μου πρόσθεσε και μια μπάρα κάτω από την εργαλειοθήκη την οποία ευτυχώς την έσβησα.

Αυτή ηδιαφήμηση διαφημίζει emoticons, κέρσορες και γενικά διάφορα εικονίδια για να στολίζουμε την επιφάνεια εργασίας

Έχώ κάνει σκάνάρισμα με Avira με Malwarebytes με Spybot. Τίποτα! Πώς μπορώ να απαλαχτώ;

23138112.png

• Απαντ. 500
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.jookz.com...toolbar_privacy

Δοκιμασε απο την προσθαφαιρεση προγραμματων και κοιτα και τα plug-ins του firefox.

Από τα plug-ins του Firefox το είχα αφαιρέσει.

Το πρόβλημα με την αρχική σελίδα ήταν από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Το αφαίρεσα κι από κει και όλα ΟΚ.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, αν μπορεί να μου κάποιος τι μπορεί να έχει γίνει με το mozilla??ξαφνικά δεν λειτουργούσε τίποτα...Έκανα τα πάντα, απεγκατάσταση,εγκατάσταση ,αλλα τιποτα...Tο firewall ειναι οκ..Το δικτυο και αυτο..helppppppppppp

Δημοσ.

τί εννοείς?Σου κολλάει?Σου εξαφανίστηκε?Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

Απεγκατάσταση έκανες πλήρη?Εσβησες και από registry?Restart το πι σι??

Δημοσ.

Αδυναμία σύνδεσης

Υπήρξε πρόβλημα σύνδεσης στην προσπάθεια επικοινωνίας με www.mozilla.com

* Η σελίδα μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Προσπαθήστε ξανά

σε λίγο.

* Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμία σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας

στο δίκτυο.

* Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή ένα διαμεσολαβητή, βεβαιωθείτε ότι

επιτρέπεται στο Firefox να έχει πρόσβαση στον ιστό.

αυτο ....

Δημοσ.

Θα ρθει ο ποπάυ να το φτιάξει :-P

Firewall έχεις εκτός των windows (αν έχεις windows)?Αν ναι κοίτα και το εσωτερικό μπορεί να ενεργοποιήθηκε μόνο του.

Με proxy ανοίγει σελίδες??

Δημοσ.

καλησπερα σας! εδω κ λιγο διαστημα εχει εξαφανιστει απο το firefox η μπαρα του μενου ψηλα!!! μονο καποια κουμπια βασικων λειτουργιων υπαρχουν! ας μου πει καποιος πως μπορω να την ξαναεμφανισω! ουτε τη λιστα αγαπημενων δε μπορω να βρω! ευχαριστω...........

Δημοσ.

Πάτα πάνω από την μπάρα διευθήνσεων δεξί κλικ και σου έχει να διαλέξεις τι θα εμφανίζετε, κάνε κλικ στο Εργαλειοθήκη Μενού.

Δημοσ.

Καλημέρα....

Λοιπόν έχουμε ασκησούλα απο το Τ.Ε.Ι

Πρέπει να μπώ σε ένα "site" αλλα για να διαβάσω τα περιεχόμενα του πρέπει να έχω έναν broswer και καλα ειδικό.

Πείτε τον όπως θέλετε,δεν έχει σημάσια,ουσιαστικά το όνομα θέλει να είναι σωστό..Εμένα είναι "powbroswer" που καν δεν υπάρχει δηλαδή..

Αυτά για να μπείτε στο πετσί του ρόλου...

Και το ερώτημα είναι:

Πως αλλάζω το όνομα του firefox και καλά να δηλώνει οτι είναι άλλος broswer...?..

το έχω κάνει μια φορά ήδη αλλά βλέπετε είμαι μπουφ,και δεν το σημείωσα..

έχω μια εντύπωση πως γίνετε με πρόσθετα..δεν είμαι σίγουρος..

Και θυμάμαι κιόλας οτι αυτό ακυρώνει την εγγύηση του προϊντος.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...