Προς το περιεχόμενο

Firefox 3.6 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν παίζουν τα βιντεο από webtv των διάφορων καναλιών στο Firefox, ενώ στον Internet Explorer παίζουν κανονικά.

Η έκδοση του firefox είναι 3.6.12

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ;

Το flash player το έχεις εγκαταστήσει;

• Απαντ. 500
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έλα για, αυτό προσπαθούμε να καταλάβουμε.

Έσβησα ότι είχε σχέση με flash player, έκανα επανεκκίνηση, πέρασα τα τελευταία, αλλά πάλι τίποτα!!

Με τον Opera που δοκίμασα παίζει κανονικά!!

Δημοσ.
Έλα για, αυτό προσπαθούμε να καταλάβουμε.

Έσβησα ότι είχε σχέση με flash player, έκανα επανεκκίνηση, πέρασα τα τελευταία, αλλά πάλι τίποτα!!

Με τον Opera που δοκίμασα παίζει κανονικά!!

Το Mozilla μήπως είναι 64bit;

Δημοσ.

O 4 θα ειναι native 64αρα εφαρμογη για windows.

Τα ετοιμα binaries που δινει η mozilla, για windows και linux, ηταν και ειναι μονο 32αρια ως την εκδοση 3.6.

Πλεον παρεχει 64αρια binaries απο την πρωτη beta της 4.

Τα compiled binaries που παρεχει η καθε λινουξοδιανομη ειναι 64αρια απο ανεκαθεν.

Για 64αρη browser ομως θες και 64αρια plugins και καπου εκει το πραγμα μπλεκεται ασχημα.

Δημοσ.

Τον είχα κατεβάσει τον firefox 64-bit και σου κατεβαίνει με άλλη ονομασία (nabooka, naborka δεν θυμάμαι τώρα).

Γιατί γίνεται αυτό; Ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Γιατι αυτη ειναι η κωδικη ονομασια της εκδοσης που ειναι ακομα under development.

Και παλιοτερα συνεβαινε αυτο, πχ ο ff2 λεγοταν minefield αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.
Τον είχα κατεβάσει τον firefox 64-bit και σου κατεβαίνει με άλλη ονομασία (nabooka, naborka δεν θυμάμαι τώρα).

Γιατί γίνεται αυτό; Ξέρει κανείς;

Δεν έχω δοκιμάσει 64μπιτο Firefox, αλλά τα ονόματα που λες μου θυμίζουν λίγο την κωδική ονομασία "Namoroka", που ήταν το εσωτερικό όνομα της σειράς 3.6 του Firefox.

Τα τρέχοντα nightly builds πάντως έχουν την κωδική ονομασία "Minefield":

post-4351-129063141919_thumb.png

Δημοσ.
Δεν έχω δοκιμάσει 64μπιτο Firefox, αλλά τα ονόματα που λες μου θυμίζουν λίγο την κωδική ονομασία "Namoroka", που ήταν το εσωτερικό όνομα της σειράς 3.6 του Firefox.

Μπράβο κατεβαίνει σαν "Namoroka" και όχι σαν "Firefox". :rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

Στο κομπιουτερ των γονιων μου, 2 φορες αυτες τις ημερες, ξαφνικα χανονται αρκετα γραμματα, και φαινονται μονο ει εικονες. Ακομα και απο τα tabs, χανονται ολα τα γραμματα και δειχνει μονο το "Χ". Αν κανουν ρεσταρτ τον firefox, επανερχεται στα κανονικα του.

Δε το εχω δει εγω, αυτα μου εχουν πει. Εχετε καμμια ιδεα, τι μπορει να το προκαλει;

Δημοσ.

Πως μπορω να ενεργοποιησω ταυτοχρονα και το αγγλικο και το ελληνικο λεξικο;

Ξερω οτι υπαρχει ελληνο-αγγλικο, αλλα δε εχει μεγαλη database.

Δημοσ.

Δε γίνεται, νομίζω. Αυτός ακριβώς πρέπει να είναι και ο λόγος που φτιάχτηκε το δίγλωσσο ελληνο-αγγλικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...