Προς το περιεχόμενο

Firefox 3.6 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 500
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημερα

Πως μπορω στον Mozilla να αποκλεισω την δυνατοτητα απο τον χρηστη της διαγραφης του ιστορικου ????

Δημοσ.
ναι και παλι προβλημα εχω.δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει

καποιος να ξερει τι μπορει να συμβαινει:cry:

Δημοσ.

Πως θα μπορεσω στον firefox να εχω αποθηκευμενες σελιδες και οταν τον ανοιγω να μου εμφανιζει 10 -15 συγκεκριμενες σελιδες ?

Δημοσ.

Εναλλακτικά μπορείς να φτιάξεις ένα φάκελο στο menu των σελιδοδεικτών και να βάλεις εκεί μέσα όλες τις σελίδες που θέλεις να ανοίγουν. Κάνοντας click με το μεσαίο πλήκτρο του mouse επάνω στο φάκελο που δημιούργησες ανοίγουν όλοι οι σελιδοδείκτες σε ξεχωριστά tabs.

Δημοσ.
Εναλλακτικά μπορείς να φτιάξεις ένα φάκελο στο menu των σελιδοδεικτών και να βάλεις εκεί μέσα όλες τις σελίδες που θέλεις να ανοίγουν. Κάνοντας click με το μεσαίο πλήκτρο του mouse επάνω στο φάκελο που δημιούργησες ανοίγουν όλοι οι σελιδοδείκτες σε ξεχωριστά tabs.

Για να μη χρειάζεται να κάνεις click, πας στα options και ορίζεις το συγκεκριμένου φάκελο με bookmarks σαν home page και θέτεις κάθε φορά που ανοίγει ο FF να σου δείχνει την home page σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα ήθελα να μάθω εάν (και πως)στον Mozilla μπορώ να αποθηκεύσω τις υποσελίδες τις οποίες ανοίγω σε μια ιστοσελίδα,ώστε να τις βλέπω όταν π.χ. είμαι σε Η/Υ που δεν έχει internet.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όλες τις διαφορετικές σελίδες ενός site; "Site ripper" λειτουργικότητα δηλαδή (όπως το HTTrack και άλλα παρεμφερή προγράμματα); Δεν παρέχει εγγενώς τέτοια λειτουργία ο Firefox απ' όσο γνωρίζω, αμφιβάλλω και οι ανταγωνιστές του αν το κάνουν. Ίσως να υπάρχει κάποιο σχετικό Firefox addon που να κάνει τέτοια δουλειά. Π.χ. βλέπω ότι το ScrapBook extension αναφέρει στην περιγραφή του:

ScrapBook is a Firefox extension, which helps you to save Web pages and easily manage collections. Key features are lightness, speed, accuracy and multi-language support. Major features are:

* Save Web page

* Save snippet of Web page

* Save Web site

* Organize the collection in the same way as Bookmarks

* Full text search and quick filtering search of the collection

* Editing of the collected Web page

* Text/HTML edit feature resembling Opera's Notes

Δεν το έχω δοκιμάσει όμως, για να σου πω αν είναι και κατά πόσο αποτελεσματικό.

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ.Νομίζω ότι στον Εxplorer υπάρχει μια τέτοια δυνατότητα ,αλλά δεν θυμάμαι εάν το' χω ψάξει (εκτός αυτού σπάνια δουλεύω τον Εxplorer).

Δημοσ.

Με τον Internet Explorer, χωρίς βοήθεια από addons κλπ., μπορείς να κάνεις το ίδιο που θα έκανες και στον Firefox: Να ανοίγεις μόνος σου μία-μία τις σελίδες και να τις σώζεις από το File > Save as menu. Το μόνο πρόσθετο πλεονέκτημά του είναι ότι έχεις την επιλογή να σωσεις κάθε σελίδα σε ένα δικό του format (MHT) το οποίο πακετάρει όλα τα συστατικά μίας ιστοσελίδας σε ένα μοναδικό αρχείο, σε αντίθεση με τον Firefox που δημιουργεί ένα .htm αρχείο κι έναν συνοδευτικό υποκατάλογο με τα Javascript και CSS αρχεία, τις εικόνες κλπ.

Δημοσ.

Κάτι έχει με το flash player και όταν μπαίνω στο Ράδιο9 για να ακούσω μαγνητοφωνημένες εκπομπές ή ακόμη και live, μου ανοίγει το παράθυρο αλλά δεν φορτώνει. Αν βάλω την ίδια σελίδα στο IE παίζει κανονικά. Έχω περάσει το plugin windows media, καθώς και το τελευταίο flash player, αλλά τζίφος. Έχει κάποιος ιδέα γιατί το κάνει αυτό;

Δημοσ.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν παίζουν τα βιντεο από webtv των διάφορων καναλιών στο Firefox, ενώ στον Internet Explorer παίζουν κανονικά.

Η έκδοση του firefox είναι 3.6.12

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...