parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 μπορώ να κάνω την μπάρα με τα bookmarks στον firefox διπλή ; (για να χωράει κι άλλα bookmaρξ προφανώς) http://support.mozilla.com/en-US/questions/667029
jabar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 μηπως ξερει κανεις πως να μεγαλωσω την γραμματοσειρα των αγαπημενων σε win 7?απ τα εργαλεια -περιεχομενο δεν γινετε τπτ...σε 15,6 με 1366 αναλυση κι ειναι σαν ψυλλοι...
free-s Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ναι δεν λέω ψέματα.....ούτε ο γκουζκούνης να ήταν..... Λοιπόν σοβαρά τώρα. Το πρόβλημα είναι ότι ανοίγω μία σελίδα όπως για παράδειγμα του insomnia και δεν ολοκληρώνει ποτέ..... συνεχώς διαβάζει και γω δεν ξέρω τι.... Με αποτέλεσμα να ανοίγω 3-4 σελίδες και όλες να δίχνουν ανολοκλήρωτες... Απο τις λίγες σελίδες που ολοκληρώνουν είναι το google. Συνέβει ξαφνικά σήμερα Τι φταίει ρε παιδιά?
Anubis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εχω πεθανει στο γελιο...Μιλαμε εισαι φοβερος.. Στα σοβαρα..Δοκιμασες αλλο browser μηπως παιζει τιποτα με την γραμμη?
free-s Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εχω πεθανει στο γελιο...Μιλαμε εισαι φοβερος..Στα σοβαρα..Δοκιμασες αλλο browser μηπως παιζει τιποτα με την γραμμη? Δοκίμασα chrome και opera και είναι μια χαρά..... Μόνο στον firefox συμβαίνει αυτό!!!!!! Πλάκα πλάκα μήπως πρέπει να βρούμε τη συνταγή που χρησιμοποιεί ο firefox....?? θα είναι χρήσιμη γι'αυτούς που ολοκληρώνουν γρήγορα!!!
parsifal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Το πρόβλημα είναι ότι ανοίγω μία σελίδα όπως για παράδειγμα του insomnia και δεν ολοκληρώνει ποτέ..... συνεχώς διαβάζει και γω δεν ξέρω τι.... Στο κάτω αριστερό μέρος του παραθύρου (status bar), δε σου δείχνει τί resource (ή από ποιον server) είναι αυτό που προσπαθεί να διαβάσει ο Firefox και δεν τα καταφέρνει; Π.χ. σε εμένα, εδώ και λίγες μέρες τυχαίνει να κολλάει εδώ: Από αυτόν τον server προσπαθεί να φορτώσει δύο αρχεία, ένα .js και μία PNG εικόνα διαστάσεων 1x1px, αν θυμάμαι καλά. Τα μπλόκαρα από το Adblock Plus extension που χρησιμοποιώ και ησύχασα! Αν και τώρα που απενεργοποίησα προσωρινά το ABP, βλέπω ότι τα φορτώνει, άρα κάποιο πρόσκαιρο ζόρι που τραβούσε ο συγκεκριμένος server θα ήταν (ή κάποιο θέμα με τον ISP μου και το routing/traffic από/προς το συγκεκριμένο domain).
free-s Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Στο κάτω αριστερό μέρος του παραθύρου (status bar), δε σου δείχνει τί resource (ή από ποιον server) είναι αυτό που προσπαθεί να διαβάσει ο Firefox και δεν τα καταφέρνει; Π.χ. σε εμένα, εδώ και λίγες μέρες τυχαίνει να κολλάει εδώ: [ATTACH]36143[/ATTACH] Από αυτόν τον server προσπαθεί να φορτώσει δύο αρχεία, ένα .js και μία PNG εικόνα διαστάσεων 1x1px, αν θυμάμαι καλά. Τα μπλόκαρα από το Adblock Plus extension που χρησιμοποιώ και ησύχασα! Αν και τώρα που απενεργοποίησα προσωρινά το ABP, βλέπω ότι τα φορτώνει, άρα κάποιο πρόσκαιρο ζόρι που τραβούσε ο συγκεκριμένος server θα ήταν (ή κάποιο θέμα με τον ISP μου και το routing/traffic από/προς το συγκεκριμένο domain). Τώρα για παράδειγμα που γράφω λέει ''μεταφορά δεδομένων απο http://www.insomnia.gr...'' και παραμένει έτσι....
parsifal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Είδα και το 2ο μήνυμά σου στην προηγούμενη σελίδα που λες ότι με τους άλλους browsers παίζει ΟΚ. Άρα δεν πρέπει να είναι θέμα ISP ή Insomnia server. Για δοκίμασε και τα παρακάτω: 1. Καθαρισμός της cache του Firefox και διαγραφή των cookies που έχουν σχέση με το domain insomnia.gr 2. Δημιουργία ενός προσωρινού νέου Firefox profile και δοκιμή με αυτό
free-s Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Είδα και το 2ο μήνυμά σου στην προηγούμενη σελίδα που λες ότι με τους άλλους browsers παίζει ΟΚ. Άρα δεν πρέπει να είναι θέμα ISP ή Insomnia server. Για δοκίμασε και τα παρακάτω: 1. Καθαρισμός της cache του Firefox και διαγραφή των cookies που έχουν σχέση με το domain insomnia.gr 2. Δημιουργία ενός προσωρινού νέου Firefox profile και δοκιμή με αυτό Eυχαριστώ θα το κοιτάξω Αν και με μπέρδεψε λίγο διότι σήμερα που άνοιξα με chrome έκανε κάτι παρόμοιο ενώ εχθές το βράδυ δούλευε κανονικά...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Παλιότερα χρησιμοποιούσα το FEBE γι αυτόν τον σκοπό. Πολυ σωστα.Υπαρχει και ενα αρχειο 5+ ΜΒ με ονομα profileFx3{default}.fbu Ευχαριστω. Δοκιμασα να κανω επαναφορα απο το αρχειο .fbu αλλα καιμμια επιλογη αποκαταστασης δεν ζηταει αρχειο .fbu Κανω κατι λαθος ?
Stelis90 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλες και όλους, έχω ρε παιδιά ένα πολύ περίεργο θεματάκι με τον ff. Πάω στο utube, επιλέγω ένα video, άλλες φορές δε μου το φορτώνει καθόλου-χωρίς να εμφανίσει κανένα μύνημα σφάλματος-και άλλες φορές παίζει αλλά για να παίξει πρέπει να έχω το ποντίκι μου μέσα στο πλαίσιο του video και εν κινήση, αλλιώς η εικόνα ''παγώνει''. Ξέρει κανείς τι παίζει;;;;;;; Ευχαριστώ Προκαταβολικά
ikskarda Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 εμενα ενω με τον 3.6.10 εμπαινα σε ενα site που επισκεφτομαι πολλες ωρες την ημερα , σημερα που με αναβαθμισε στην 3.6.11 δεν με βαζει !!! δοκιμασα ccleaner , restart το router και διαφορα αλλα τετοια αλλα μου βγαζει 404 page not found και αμα τυχει να φορτωσει την σελιδα δεν φορτωνει το CSS της , αλλα μονο ενα κατεβατο γραμματα το site ειναι αυτο ---> http://softarchive.net
ikskarda Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 οσους ρωτησα φιλους μου στο msn ολοι μπαινουν κανονικα και τους φορτωνει τα παντα (ολοι ηταν με 3.6.10 και μονος ενας με 3.6.11) . δοκιμασα και στο λαπτοπ μου που χει 3.6.10 και ουτε σε αυτο ανοιγε . αρα η η γραμμη μου φταιει , η το router η το site η ολα μαζι !!! εχω εκνευριστει παντως παρα πολυ και ελπιζω να ειναι θεμα site
antonl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δε μπαίνει με IE8, Iron, FF 3.6.3 & 3.6.11. Άρα θέμα browser δεν είναι. Αν ήταν θέμα ISP πιστεύω ότι δε θα εμφάνιζε καν το site (ούτε τη σελίδα "404 Not Found").
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.