umaga Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να ακουσω ραδιο στο firefox4? εχω το windows media player firefox plugin αλλα δεν κανει δουλεια
ariadgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι άσχετο Παιδιά επειδή είμαι καινούργιος, είδηση για την 6 δοκιμαστική ανέβηκε στο forum...??Η αναζήτηση δεν βγάζει τίποτα...
kostas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 πως μπορω να προσθεω,τι μηχανη αναζητησης "e-price" οπως την skroutz ?
zanzavar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Προσπαθώ να εγκαταστήσω τον flash player σε ff 3.6.10 μετά από format. Δεν έχω πειράξει τίποτα πουθενά. Μου λέει ότι πρέπει να κάνω manual install και όταν το κάνω, μου ζητάει restart. Του κάνουμε restart και μία από τα ίδια..... σα να μη του έκανα τίποτα!!! Δε μου εμφανίζει πουθενά κανένα error, όλα πάνε τέλεια αλλά δε θέλει να εγκατασταθεί τελικά... Καμία ιδέα? Έγινε και απεγκατάσταση και καθαρισμός σε safe mode (μήπως και....) και πάλι από την αρχή αλλά τίποτα!
antonl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση, έχεις κλείσει τον FF;
zanzavar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 αφού για να κάνεις την εγκατάσταση πρέπει να είσαι στο site της adobe.... Τι μου λες? και μετά μου εμφανίζει αυτό και πάλι από την αρχή.....
antonl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Κατέβασε τον flash player από εδώ. Κλείσε τον FF και κάνε install. Δε θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.
zanzavar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Κατέβασε τον flash player από εδώ. Κλείσε τον FF και κάνε install. Δε θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Ευχαριστώ φίλε μου, δούλεψε τελικά. Δε τις μπορώ αυτές τις αλχημίες..... Και μετά κάνουν παράπονα μερικοί γιατί ο IE έχει μεγάλα ποσοστά και γιατί ο Chrome ανεβαίνει....
tolisspi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως εσω και καιρο οταν κλεινω τον firefox μενει ανοικτο το process του και καθε φορα πρεπει να τον κλεινω απο την διαχειριση
parsifal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Έλεγξες μήπως είναι κάποιο extension που σου κάνει τη ζημιά;
LuNaTiC Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Σορρυ παιδες δεν ξερω αν εχει ηδη απαντηθει Ειχα μια εγκατασταση win7 σε ενα δισκο και μετα απο προβλημα αναγκαστικα να περασω Βιστα σε ενα αλλο παρτισιον Μπορω να παρω καπως τα αγαπημενα μου κωδικους και οτι αλλο ειχα στο παλιο firefox? Ευχαριστω εκ τον προτερων
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 εχω μια απορια.Εβαλα το firefox sync add-on(ειναι αυτο για να συγχρονιζεις τους σελιδοδεικτες σου και να τους εχεις ανα πασα στιγμη σε αλλο μηχανημα) Εχω κανει λογαρισμο,εχω στειλει και τους σελιδοδεικτες στο netbook μου,ομως δεν ξερω αν γινεται να μπορω να αποθηκευω αμφιδρομα τους σελιδοδεικτες. Τι εννοω,βρησκω μια σελιδα απο το netbook,την αποθηκευω αλλα αυτη θελω να την περασω και στους σελιδοδεικτες του desktop. Γνωριζει κανεις τι ρυθμισεις χρειαζονται για να γινει αυτο;
we_will_rise Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 μπορώ να κάνω την μπάρα με τα bookmarks στον firefox διπλή ; (για να χωράει κι άλλα bookmaρξ προφανώς)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.