antonl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Στα options έχει default zoom level. Δεν το χω εγκατεστημένο για να σου πω κάτι παραπάνω αλλά αν κολλήσεις, πες.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια ,μονο σε εμενα ειναι τοσος αργος σχεση με τυς αλλους broswer?Μπορειτε να μπειτε στο sport24.gr και να μου πειτε ποση ωρα σας κανει για να φορτωσει την σελιδα?Με τον chrome μου κανει 3 δευτερα και με τον firefox 11.Αν επερνε εξωτερικο download manager το chrome με ατυο θα δουλευα ,αλλα μιας και δεν παιρνει[internet downlaod manager]ειμαι με τον firefox.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Στα options έχει default zoom level. Δεν το χω εγκατεστημένο για να σου πω κάτι παραπάνω αλλά αν κολλήσεις, πες. Ευχαριστω αλλα στο Εργαλεια / επιλογες δεν βλεπω κατι στις καρτελες που υπαρχουν.
antonl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια ,μονο σε εμενα ειναι τοσος αργος σχεση με τυς αλλους broswer?Μπορειτε να μπειτε στο sport24.gr και να μου πειτε ποση ωρα σας κανει για να φορτωσει την σελιδα?Με τον chrome μου κανει 3 δευτερα και με τον firefox 11.Αν επερνε εξωτερικο download manager το chrome με ατυο θα δουλευα ,αλλα μιας και δεν παιρνει[internet downlaod manager]ειμαι με τον firefox. Δοκίμασε να ξεκινήσεις τον firefox σε safe mode (τον FF όχι το OS). Δες αν κι εκεί αργεί τόσο. Ευχαριστω αλλα στο Εργαλεια / επιλογες δεν βλεπω κατι στις καρτελες που υπαρχουν. Εργαλεία -> Πρόσθετα -> Επεκτάσεις (extensions) -> Default full zoom level -> Options -> Default FullZoom Level
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Εργαλεία -> Πρόσθετα -> Επεκτάσεις (extensions) -> Default full zoom level -> Options -> Default FullZoom Level Ευχαριστω πολυ.Ετσι ειναι μια χαρα !!!!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Το εβαλα σε safe mode αλλα αργει παλι
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Τα προσθετα που εχουμε στον firefox μπορουμε να τα παρουμε κατι σαν backup ωστε σε τυχον format να μην τα ψαχνουμε παλι ?
antonl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Παλιότερα χρησιμοποιούσα το FEBE γι αυτόν τον σκοπό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Παλιότερα χρησιμοποιούσα το FEBE γι αυτόν τον σκοπό. Πολυ καλο αλλα μου εφτιαξε ενα αρχειο λιγων ΚΒ εκει που του ειπα να κανει αποθηκευση.Ειναι αρκετο για επαναφορα ? Ευχαριστω.
antonl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Επέλεξα να μου κάνει backup όλων των ενεργών extensions. Μετά το τέλος της διαδικασίας υπήρχε για κάθε extension ένα αρχείο στον φάκελο που όρισα, συν ένα html αρχείο (Results - FEBE 2010 09-10 16.07.15.html) με την περίληψη του τι έκανε backup. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εμφανίστηκε ένα μισοκρυμμένο παραθυράκι του FF που έλεγε πως κάποιο script καθυστερούσε κι αν ήθελα να το σταματήσω. Πάτησα "συνέχεια" και τότε ολοκληρώθηκε το backup. Δες μήπως υπάρχει κάτι τέτοιο πίσω απ το παράθυρο του FEBE, με τη μπάρα προόδου, που εμφανίζεται.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Επέλεξα να μου κάνει backup όλων των ενεργών extensions. Μετά το τέλος της διαδικασίας υπήρχε για κάθε extension ένα αρχείο στον φάκελο που όρισα, συν ένα html αρχείο (Results - FEBE 2010 09-10 16.07.15.html) με την περίληψη του τι έκανε backup.Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εμφανίστηκε ένα μισοκρυμμένο παραθυράκι του FF που έλεγε πως κάποιο script καθυστερούσε κι αν ήθελα να το σταματήσω. Πάτησα "συνέχεια" και τότε ολοκληρώθηκε το backup. Δες μήπως υπάρχει κάτι τέτοιο πίσω απ το παράθυρο του FEBE, με τη μπάρα προόδου, που εμφανίζεται. Πολυ σωστα.Υπαρχει και ενα αρχειο 5+ ΜΒ με ονομα profileFx3{default}.fbu Ευχαριστω.
pagratios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Έβαλα τον ff4 την beta και αλλάζω μεταξύ του 3,6 και 4 αλλά σήμερα αφού γύρισα στον 3,6 άλλαξαν θέση τα κουμπια. \ Δλδ home/adress_bar/reload/stop πως μπορώ να τα κάνω όπως πριν δλδ home/reload/stop/adress_bar ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Στο witpages του ΟΤΕ ο firefox δεν μου εμφανιζει το τηλεφωνο ενω ο ie το εμφανιζει .... Γιατι ρε παιδια ?
antonl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Περίεργο, για την ίδια αναζήτηση εμφανίζει κανονικά τηλέφωνο με FF 3.6.3 & 3.6.10 που δοκίμασα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως κάνα add-on (που πιθανόν σχετίζεται με τηλέφωνα πχ Skype ή και όχι) δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Φαντάζομαι για οποιαδήποτε αναζήτηση κάνει τα ίδια ε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Σε αλλη αναζητηση που εβγαλε δυο εγγραφες στην μια εμφανιζει το τηλ και στην αλλη οχι.Δεν εχω εγκαταστησει skype κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.