Προς το περιεχόμενο

Firefox 3.6 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 500
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημέρα.

Μόλις έκανα ένα fresh install και έβαλα ξανά τα addon που χρησιμοποιώ. Παρατηρώ όμως κάτι περίεργο. Το error console γεμίζει από μυνήματα όπως:

Warning: reference to undefined property jQuery.cache[id][name]

Source File: http://www.insomnia.gr/forum/clientscript/jquery.js

Line: 679

Και εννούμε από πολλά μυνήματα που αμα ανοίξω πολλές σελίδες μαζί αρχίζει και σέρνεται απελπιστικά. Μόλις σταματήσει το φόρτωμα τις σελίδας σταματάνε μετά από λίγο τα μυνήματα και τότε όλα μια χαρά.

Τι έχει γίνει;

Δημοσ.
Καλημέρα.

Μόλις έκανα ένα fresh install και έβαλα ξανά τα addon που χρησιμοποιώ. Παρατηρώ όμως κάτι περίεργο. Το error console γεμίζει από μυνήματα όπως:

Warning: reference to undefined property jQuery.cache[id][name]

Source File: http://www.insomnia.gr/forum/clientscript/jquery.js

Line: 679

Και εννούμε από πολλά μυνήματα που αμα ανοίξω πολλές σελίδες μαζί αρχίζει και σέρνεται απελπιστικά. Μόλις σταματήσει το φόρτωμα τις σελίδας σταματάνε μετά από λίγο τα μυνήματα και τότε όλα μια χαρά.

Τι έχει γίνει;

και σ εμενα το κανει :fear:

Δημοσ.
και σ εμενα το κανει :fear:

Ποιά addon έχεις βάλει;

Μάλλον είχα κάποιο conflict με το adblockplus και το no script. Αν και το site τους λέει ότι δουλεύουν μαζί. Έσβησα το adblockplus και κάπως καλύτερα.

Χρησιμοποιεί κάποιος άλλα εναλλακτικά;

Δημοσ.

Όταν έχω firefox και videakia στο Youtube να παίζουν ταυτόχρονα, για κάποιο λόγο κάτι δεν πάει καλά. Το PC κάνει συνέχεια 1-2 δευτερολέπτου black screens και πολλές φορές σέρνεται ο browser απο ένα(!) και μόνο videaki στο Youtube.

Ναι, μάλιστα εκανα format πρόσφατα μήπως φτιάξει αλλά τίποτα.

Εχω core 2 e8500

ati 4890

windows xp 32bit (το έκανε και στα 7)

2 gb ram

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να ρωτησω κι εγω κατι

η ανταποκριση του μοζιλλα ειναι παρα πολυ αργη

και δεν εννοω ταχυτητα αλλα ακομα και στο σκρολλαρισμα κατω με το ποντικι η να παω απο το ενα tab στο αλλο.

εχει κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

Δοκίμασε να τον ξεκινήσεις σε safe mode (start menu -> mozilla firefox -> mozilla firefox (safe mode)), χωρίς τα add-ons. Αν εκεί παίζει καλά, σημαίνει πως κάποιο add-on σου κάνει τη δουλειά.

Δημοσ.

εδω και 2-3 μερες ο mozilla μου τα χει παιξει . οταν ανοιγω αρκετα tabs δεν ανταποκρινεται για καποια δευτερολεπτα και μου κολλαει ολο το συστημα . δε ξερω αν φταιει ο mozilla η τα διαφορα addons που χω , αλλα ειναι τελειως εκνευριστικος . πρωτη φορα μου τυχαινει τετοια δυσλειτουργεια με τον mozilla

Δημοσ.
Αλλαξα το μοζιλλα και εχασα το ιστορικο και τα αγαπημενα . Μπορω να το επαναφερω με καποιον τροπο?

Δεν νομιζω να υποστηριζεται καποια λειτουργια backup απο firefox. Δεν ξερω αν με επαναφορα σε προηγουμενο σημειο καταφερεις κατι.

Εγω για backup σε αγαπημενα κλπ χρησιμοποιω το xmarks που ακομα και μετα απο format αν δεν εχουμε παρει τιποτα backup επαναφερουμε τον firefox οπως ηταν παρα πολυ ευκολα.

Δημοσ.

Σε XP, στο folder:

C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<κάτι>.default\bookmarkbackups

αποθηκεύονται τα backup αρχεία για τα bookmarks.

Ανοίγεις FF, πας organize bookmark και τα κάνεις import. Σε Vista/7 το αρχικό path θα ναι κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.
Παιδια με Ctrl και + μεγαλωνει η γραμματοσειρα .Πως μπορουμε αυτη την αυξηση να την κρατησουμε σαν προεπειλεγμενο μεγεθος γραμματοσειρας ?

Ευχαριστω.

Εργαλεια, καρτελα Περιεχομενο->Γραμματοσειρες->για προχωρημενους και απο εκει διαλεγεις μεγεθος καθως και ποιο ειδος γραμματοσειρας θελεις..Και στις 2 επιλογες ομως

Το εκανα αυτο αλλα ενω εχω ξεκλικαρει οι σελιδες να χρησιμοποιουν τις δικες τους γραμματοσειρες σε πολλες σελιδες παραμενουν οι ιδιες και ιδιο μεγεθος ενω σε αλλες οπως in.gr κλπ ειναι αυτη που επελεγξα σε μεγαθος.

Δημοσ.
Το εκανα αυτο αλλα ενω εχω ξεκλικαρει οι σελιδες να χρησιμοποιουν τις δικες τους γραμματοσειρες σε πολλες σελιδες παραμενουν οι ιδιες και ιδιο μεγεθος ενω σε αλλες οπως in.gr κλπ ειναι αυτη που επελεγξα σε μεγαθος.

Δες εδώ .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...