antonl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Πώς σας φαίνονται τα personas; Εμένα δε μου φαίνονται καθόλου λειτουργικά... Αδιάφορα. Προτιμώ το κλασικό γκρίζο για να μην αποσπάται η προσοχή ή δυσχεραίνεται η ανάγνωση...
d3m0n Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Αδιάφορα. Προτιμώ το κλασικό γκρίζο για να μην αποσπάται η προσοχή ή δυσχεραίνεται η ανάγνωση... Και εγώ το ίδιο,με ζαλίζε όποιο και να δοκίμασα.
lunatic89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Εγω είχα πρόβλημα με την φόρτωση κάποιων δυναμικών σελιδοδεικτών και αναγκάστηκα να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση....
KleKoR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μου δουλεύει ο ορθογραφικός έλεγχος στα ελληνικά... Υπάρχει λύση;
antonl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μου δουλεύει ο ορθογραφικός έλεγχος στα ελληνικά... Υπάρχει λύση; Δεξί click στο text box->Languages->English & Greek ? Αν μιλάμε για το ίδιο addon φυσικά.
kosmasgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 εμένα σέρνεται ο browser κυριολεκτικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. με τον Chrome όλα σφαίρα.
antonl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 εμένα σέρνεται ο browser κυριολεκτικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. με τον Chrome όλα σφαίρα. Start Menu->Mozilla Firefox -> Mozilla Firefox (Safe Mode) Πάλι σέρνεται;
KleKoR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δεξί click στο text box->Languages->English & Greek ?Αν μιλάμε για το ίδιο addon φυσικά. Σε ευχαριστώ πολύ. Είχα κάνει χαζομάρα και είχα βάλλει ένα αγγλικό και ένα ελληνικό και λειτουργούσε μόνο το αγγλικό... έπρεπε να κάνω δεξί κλικ και να διαλέξω ελληνικά για να δουλέψει το ελληνικό... βέβαια δεν ήξερα καν ότι με δεξί κλικ υπάρχει επιλογή για τα λεξικά...
kosmasgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Start Menu->Mozilla Firefox -> Mozilla Firefox (Safe Mode) Πάλι σέρνεται; Τώρα σφαίρα
antonl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Λογικά κάποιο addon στην κάνει τη δουλεία. Θα πρέπει να το ψάξεις λίγο να δεις ποιο φταίει. Ξερώ γω, disable τα μισά και βλέπεις πως πάει, αν είναι οκ enable τα μισά των υπόλοιπων μισών κόκ (κάτι σαν δυαδική αναζήτηση ).
stelios17 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μηπως μπορει καποιος να στειλει σε λινκ το τοπικ που αναφερεται σε εναν τροπο για να κανεις τον firefox να "τρεχει" πιο γρηγορα ? Απ' οτι θυμαμαι επρεπε να πατησεις σε μια νεα σελιδα about:config αλλα δεν θυμαμαι τις ρυθμισεις !
kotsaris03 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Start Menu->Mozilla Firefox -> Mozilla Firefox (Safe Mode) Πάλι σέρνεται; Κυριολεκτικά ευχαριστώ πάρα πολύ!! edit: Αν μπορείς πες μου λίγο ποια η διαφορά? (στην απόδοση φαίνεται, αλλά εννοώ γενικά..)
Luxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μπορει καποιος να μου πει γιατι ενω εχω βαλει να αποθηκευονται αυτοματα τα rar αρχεια, καθε φορα μου βγαζει το παραθυρο και με ρωταει τι θελω να κανω; Στον laptop μου ειναι οκ, στον laptop της κοπελας μου βγαζει το προβλημα.
nurse Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Για όσους έχουν Norton toolbar (από προϊόν της semantec) μόλις βγήκε το πρόσθετο που είναι συμβατό με τον firefox 3.6. Κατεβαίνει αυτόματα από το update του προγράμματος και απλά πρέπει να επανεκκινήσεις τον υπολογιστή σου για να ενεργοποιηθεί. Το γράφω απλά για ενημέρωση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.