gesamgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 παιδια καλησπερα εβαλα στο firefox την μπαρα του CHIP magazine (ως ADDON) πολυ καλη εχει online radio αλλα για να προσθεσω σταθμους -και Ελληνικους που θελω- πρεπει να τους εισαγω με μορφη .asx τι ειναι αυτη η καταληξη? streaming? και που βρισκω ειδικα για τους Ελληνικους σταθμους? thanks
Ανώνυμος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Γνωρίζει κάποιος αυτό το πρόσθετο που μου εμφανίζει ο mozilla για να εγκαταστήσω; Κάνει δουλειά για αυτά που λέει ή να το παραλείψω;
antonl Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Γνωρίζει κάποιος αυτό το πρόσθετο που μου εμφανίζει ο mozilla για να εγκαταστήσω; Κάνει δουλειά για αυτά που λέει ή να το παραλείψω; Να το εγκαταστήσεις. Το θεωρώ το πιο απαραίτητο addon. Το πρώτο (και μοναδικό σε κάποιες περιπτώσεις) που εγκαθιστώ. Εκτός απ τις ενοχλητικές διαφημίσεις, το bonus που σου προσφέρει είναι ότι ελαφραίνουν οι σελίδες μ όλα αυτά που κόβει.
tsak8 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Γειά σας παιδιά! Εγκατέστησα τον 3.6.8 και ενώ όλα είναι μια χαρά δεν μου φορτώνει μια σελίδα (το myphone/forum).Συγκεκριμενα κάπου στην μέση σταματάει και μετά αν κάνω ριφρέσ δεν φορτώνει τίποτα. Καθάρισα cache και cookies αλλά τίποτα.Παιζει να είναι λάθος του ρούτερ ή να κάνω και κάτι άλλο? Ευχαριστώ!
parsifal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Παιζει να είναι λάθος του ρούτερ ή να κάνω και κάτι άλλο? Εννοείται ότι πριν υποπτευθείς λάθος του router, θα πρέπει να κάνεις κάτι άλλο: Να δοκιμάσεις και με δεύτερο browser (π.χ. τον Internet Explorer, αν είσαι σε λειτουργικό σύστημα Windows). Αν σε αυτόν δεν παρατηρείς το πρόβλημα, λίγο δύσκολο να πρόκειται για πρόβλημα του router ή του παρόχου σου κλπ.
antreaslam Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 καποια στιγμή είχα πατήσει να σώσει το username+password στο e-banking μου. καταλαβαίνοντας ότι δεν είναι και τόοσ ε΄ξυπνο αυτό, θελω να...σταματήσει να το θυμάται! πως το κανουμε αυτο?
antonl Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 tools -> options -> security -> saved passwords Το βρίσκεις και το διαγράφεις.
tsak8 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Εννοείται ότι πριν υποπτευθείς λάθος του router, θα πρέπει να κάνεις κάτι άλλο: Να δοκιμάσεις και με δεύτερο browser (π.χ. τον Internet Explorer, αν είσαι σε λειτουργικό σύστημα Windows). Αν σε αυτόν δεν παρατηρείς το πρόβλημα, λίγο δύσκολο να πρόκειται για πρόβλημα του router ή του παρόχου σου κλπ. Τελικά το έκανε και με τον εξπλόρερ, οπότε έκανα ρεσετ το ρούτερ και έστρωσε!! Σε ευχαριστώ πάντως..
antreaslam Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 tools -> options -> security -> saved passwords Το βρίσκεις και το διαγράφεις. ωραιος,thanks!
_tasos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Υπάρχει τρόπος στον firefox να ορίσω default θέση για ένα νέο bookmark; Κάθε φορά που κάνω add bookmark βγαίνει ένα παραθυράκι που ρωτάει σε ποιο φάκελο των bookmarks να γίνει save. θα ήθελα να μην βγαίνει αυτό αλλά να αποθηκεύεται κάπου απευθείας.
Sylvia88 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Να το εγκαταστήσεις. Το θεωρώ το πιο απαραίτητο addon. Το πρώτο (και μοναδικό σε κάποιες περιπτώσεις) που εγκαθιστώ. Εκτός απ τις ενοχλητικές διαφημίσεις, το bonus που σου προσφέρει είναι ότι ελαφραίνουν οι σελίδες μ όλα αυτά που κόβει. Εγώ όταν έβαλα AdBlock μου έβγαζε πάνω στην σελίδα που σέρφαρα μια άσπρη εικόνα χωρίς τίποτα δλδ επάνω...πρέπει να ήταν το διαφημιστικό που έδειχνε πριν,αλλά τώρα δεν έδειχνε όύτε καν το [x] για να το κλείσω και να κάνω log in εκεί που θέλω.Το έβγαλα ξανά
arkypraios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Παιδια δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα γιατι το προβλημα που εχω ειναι γενικα με τον firefox και οχι με την συγκεκριμενη εκδοση οποτε αν χρειαστει διαγραψτε το post μου.Το προβλημα μου ειναι το εξης καποιες σελιδες(οι 8 στις 10 που επισκεπτομαι) αργουν να ανοιξουν και καποιες φορες χρειαζεται να κανω ανανεωση για να φορτωσουν σωστα,με λιγα λογια καθυστερουν πολυ.Θεμα ταχυτητας δεν παιζει αλλα πιστευω πως εγω ευθυνομαι για αυτην την καθυστερηση γιατι παλαιοτερα ειχα κανει κατι ρυθμισεις που ειχα διαβασει καπου για να κανω τον firefox να φορτωνει πιο γρηγορα τις σελιδες,συγκεκριμενα ειχα αλλαξει κατι ρυθμισεις απο true σε false και κατι νουμερα.Στην αρχη πηγαινε καλα αλλα τωρα αργει παρα πολυ.Αν ξερετε περι τινος προκειται βοηθηστε με και συγγνωμη για το μεγαλο post.
arkypraios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Παιδια δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα γιατι το προβλημα που εχω ειναι γενικα με τον firefox και οχι με την συγκεκριμενη εκδοση οποτε αν χρειαστει διαγραψτε το post μου.Το προβλημα μου ειναι το εξης καποιες σελιδες(οι 8 στις 10 που επισκεπτομαι) αργουν να ανοιξουν και καποιες φορες χρειαζεται να κανω ανανεωση για να φορτωσουν σωστα,με λιγα λογια καθυστερουν πολυ.Θεμα ταχυτητας δεν παιζει αλλα πιστευω πως εγω ευθυνομαι για αυτην την καθυστερηση γιατι παλαιοτερα ειχα κανει κατι ρυθμισεις που ειχα διαβασει καπου για να κανω τον firefox να φορτωνει πιο γρηγορα τις σελιδες,συγκεκριμενα ειχα αλλαξει κατι ρυθμισεις απο true σε false και κατι νουμερα.Στην αρχη πηγαινε καλα αλλα τωρα αργει παρα πολυ.Αν ξερετε περι τινος προκειται βοηθηστε με και συγγνωμη για το μεγαλο post.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Κατι πατησα κατα λαθος το πληκτρολογιο καθως εκανα serfing σε ενα φορουμ αλλο κια ξαφνικα μικρυναν αρκετα ολα σε αυτο το φορουμ, μεγεθος γραμματων, εικονιτσες κτλ Δεν εχω κανενα αλλο προβλημα με τον ιδιο firefox, ανοιγω προσθετες καρτελες, τιποτα, τα αλλα σαιτ τα βλεπω κανονικα Δοκιμασα και με ΙΕ μηπως εφταιγε το σαιτ και οχι ο Μοτζιλα αλλα ο ΙΕ μου το ανοιγει μια χαρα Τι μπορει να φταιει? edit το βρηκα, view>zoom in Σβηστε το αν δεν χρειαζεται
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Κατι πατησα κατα λαθος το πληκτρολογιο καθως εκανα serfing σε ενα φορουμ αλλο κια ξαφνικα μικρυναν αρκετα ολα σε αυτο το φορουμ, μεγεθος γραμματων, εικονιτσες κτλ Δεν εχω κανενα αλλο προβλημα με τον ιδιο firefox, ανοιγω προσθετες καρτελες, τιποτα, τα αλλα σαιτ τα βλεπω κανονικα Δοκιμασα και με ΙΕ μηπως εφταιγε το σαιτ και οχι ο Μοτζιλα αλλα ο ΙΕ μου το ανοιγει μια χαρα Τι μπορει να φταιει? edit το βρηκα, view>zoom in Σβηστε το αν δεν χρειαζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.