FarCry Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Παιδια κατεβαζει κανεις σας με Download helper απο youtube? Εχει απο χθες που δεν μπορω να κατεβασω τιποτε απο αυτο με το συγκεκριμενο προγραμμα. Οποιοδηποτε αλλο streaming video (εκτος youtube φυσικα) μπορω να κατεβασω ανετα. Παιζει καποιο προβλημα με το ιδιο το download helper ή παιζει κατι με το youtube? ειχα και εγω το ιδιο προβλημα. καταλαβα οτι κατι θα παιζει με αλλαγες αλλα βρηκα μονος μου τη λυση. οταν πατας για να σου εμφανισει τα links σου βγαζει 2 ενα με το σημα του youtube και ενα με κατι βελακια. πατα το λινκ με τα βελακια και θα κατεβει το video το print preview kai h εκτυπωση αντιστοιχα για τον firefox δεν φαινεται να δουλευουν σωστααφου τρωει κειμενο-σελιδες κτλ...γιατι ρε γμτ? ακομα και ο ΙΕ 6 τα απεικονιζει σωστα! Ειδικα οταν μιλαμε για .pdf αρχειο εκει ποια πανικος...εχει κανεις καμια ιδεα? ευχαριστω κατσε δε καταλαβα. δεν εκτυπωνεις σωστα pdf μεσα απο τον firefox? αν ειναι για κανονικη σελιδα ναι συμβαινει μερικες φορες να μη τα πιανει σωστα με τον firefox. πατας print preview και μετα το κουμπακι shrink to fit. ετσι εκτυπωνεις οτι βλεπεις και δεν κοβεται τιποτα
kosmasgr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Τα crasharismata του adobe flash τι ειναι ? Με την τελευταία αναβάθμιση μου εμφανίζει καμοιά φορά ειδοποίηση στο πάνω μέρος της σελίδας οτι κατέρευσε.
FarCry Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 ειναι feature για να μην πεφτει ολο το firefox. απλα κανε reload το tab
Voodooman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Λοιπόν παιδιά, μου πετάει παράθυρο ότι έχουμε νέα έκδοση firefox. Την εγκαθιστώ και από τότε τα κολλήματα πάνε σύννεφο. Δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση για troubleshooting, ποιός κάθεται να απενεργοποιήσει όλα τα add ons, plugins, skins (που δεν έχω και πολλά, καμιά 20αριά όλα όλα), για να βρω ποιό φταίει. Υπάρχει λοιπόν κάτι σαν roolback, να πάω στην προηγούμενη έκδοση; Ρε τί πάθαμε, η επανεγκατάσταση του browser κοντεύει να γίνει χειρότερη και από του λειτουργικού...
TheELF Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Εάν έκανες System restore point σαν ευσυνείδητος χρήστης πριν περάσεις την αναβάθμιση καλός, αλλιώς δεν το πολυβλέπω.
parsifal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μπορείς να κάνεις χειροκίνητο rollback. Όπερ εστί: 1. Απεγκαθιστάς τον 3.6.8 (για καλό και για κακό, κρατά πιο πριν ένα αντίγραφο ολόκληρου του φακέλου που περιέχει το Firefox profile σου) 2. Kατεβάζεις και εγκαθιστάς την προηγούμενη έκδοση που θέλεις
Voodooman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μπορείς να κάνεις χειροκίνητο rollback. Όπερ εστί: 1. Απεγκαθιστάς τον 3.6.8 (για καλό και για κακό, κρατά πιο πριν ένα αντίγραφο ολόκληρου του φακέλου που περιέχει το Firefox profile σου) 2. Kατεβάζεις και εγκαθιστάς την προηγούμενη έκδοση που θέλεις Ευχαριστώ, μάλλον έπιασε! Ανησυχούσα ότι θα χρειαστούν ξανά πέρασμα plugins, addons και δεν συμμαζεύεται. Ευτυχώς την γλίτωσα. Ευχαριστώ και πάλι!
mynam3 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ψαχνοντας στο google, βρηκα 2 προγραμματα εκ των οποιοων δεν με βοηθησε κανενα. Εχει χρησιμοποιησει κανεις καποιο προγραμμα? Θελω απλα να κανει κλικ σε συγκεκριμενο σημειο, εχωντας ανοιχτο το tab, μετα απο 3 λεπτα π.χ
parsifal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Πρέπει να γίνεται εύκολα με λίγη Javascript. Τί είναι αυτό το element επάνω στο οποίο θέλεις να γίνεται το κλικ;
parsifal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Α, δεν πρόκειται για κάποιο standard HTML element δηλαδή, αλλά θέλεις σε συγκεκριμένο σημείο/συντεταγμένες κάπου μεσα στο Flash object φαντάζομαι. Δεν είμαι σίγουρος τότε ότι γίνεται με JS. Νομίζω πως όχι. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις με κάποιο automation software όπως π.χ. το AutoIt που μπορεί να εξομοιώσει οτιδήποτε user-generated events θέλεις. Δεν είναι τυχαίο ότι κυκλοφορούν πολλά bots υλοποιημένα με AutoIt scripts για πολλά δημοφιλή Flash games. Δες π.χ. ένα παράδειγμα εδώ.
FarCry Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 αν ειναι παιχνιδι τυπου ποιος θα κανει τα περισσοτερα clicks μεσα σε 10 δευτερα πολυ απλα φορτωνεις το cheat engine και κλεβεις με την ησυχια σου για να μην παιδευεσαι στο λεω
greeneye Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα. καταλαβα οτι κατι θα παιζει με αλλαγες αλλα βρηκα μονος μου τη λυση. οταν πατας για να σου εμφανισει τα links σου βγαζει 2 ενα με το σημα του youtube και ενα με κατι βελακια. πατα το λινκ με τα βελακια και θα κατεβει το video κατσε δε καταλαβα. δεν εκτυπωνεις σωστα pdf μεσα απο τον firefox? αν ειναι για κανονικη σελιδα ναι συμβαινει μερικες φορες να μη τα πιανει σωστα με τον firefox. πατας print preview και μετα το κουμπακι shrink to fit. ετσι εκτυπωνεις οτι βλεπεις και δεν κοβεται τιποτα οχι οχι και παλι τα τρωει,δεν βοηθαει...θα προσπαθησω να δω μια σελιδα να στη δωσω να δεις (δειτε) το προβλημα μηπως και με βοηθησετε. μισουλι...to be edited ωραια λοιπον για δειτε την http://www.contra.gr και προσπαθειστε μεσα απο το print preview να την εμφανισετε οπως οταν την βλεπετε ωστε να την εκτυπωσετε! αλλα και αλλα εμφανιζει! (ακομα και ο ΙΕ αν και εχω την 6 εκδοση) ston firefox thn 3.6.8 υπαρχει καμια λυση να βλεπω σωστα το print preview και να εκτυπωνω οτι ακριβως βλεπω στο σερφαρισμα? ευχαριστω
greeneye Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα. καταλαβα οτι κατι θα παιζει με αλλαγες αλλα βρηκα μονος μου τη λυση. οταν πατας για να σου εμφανισει τα links σου βγαζει 2 ενα με το σημα του youtube και ενα με κατι βελακια. πατα το λινκ με τα βελακια και θα κατεβει το video κατσε δε καταλαβα. δεν εκτυπωνεις σωστα pdf μεσα απο τον firefox? αν ειναι για κανονικη σελιδα ναι συμβαινει μερικες φορες να μη τα πιανει σωστα με τον firefox. πατας print preview και μετα το κουμπακι shrink to fit. ετσι εκτυπωνεις οτι βλεπεις και δεν κοβεται τιποτα οχι οχι και παλι τα τρωει,δεν βοηθαει...θα προσπαθησω να δω μια σελιδα να στη δωσω να δεις (δειτε) το προβλημα μηπως και με βοηθησετε. μισουλι...to be edited ωραια λοιπον για δειτε την http://www.contra.gr και προσπαθειστε μεσα απο το print preview να την εμφανισετε οπως οταν την βλεπετε ωστε να την εκτυπωσετε! αλλα και αλλα εμφανιζει! (ακομα και ο ΙΕ αν και εχω την 6 εκδοση) ston firefox thn 3.6.8 υπαρχει καμια λυση να βλεπω σωστα το print preview και να εκτυπωνω οτι ακριβως βλεπω στο σερφαρισμα? ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.