Προς το περιεχόμενο

Firefox 3.6 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως γινεται η απεγκατασταση ορθογραφικου ελεγχου απο firefox παιδια ?

Edit

Ενταξει το βρηκα.Οσο αν φαινεται παραξενο με τον ορθογραφικο ελεγχο οταν πληκτρολογουσα ή εχανα κτυπηματα ή πληκτρολογουσα διπλα καποια γραματα.

• Απαντ. 500
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έβαλα το ad block plus στον firefox...Απορώ πως σέρφαρα τόσα χρόνια χωρίς αυτό!!!! Εκτός του ότι τέρμα οι ενοχλητικές διαφημίσεις στα site, παρατήρησα αύξηση στην ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων. Η ερώτηση μου είναι η εξής: άμα προσθέσω στα φίλτρα την διεύθυνση του google-analytics και του googlesyndication θα τα μπλοκάρει η όχι ?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Μετα απο αναβαθμιση του Flash player ξαφνικα ο firefox ( και ο Ιnternet explorer ) δεν παιζουν βιντεο στο youtube παρα μονο ηχο! αντι για εικονα βγαζει ενα πρασινο χρωμα και λιγη σπαστη εικονα που και που καθως παιζει το βιντεο... μηπως μπορει καποιος να βοηθησει για το τι συμβαινει?

ευχαριστω για τον χρονο σας!

Δημοσ.

εντάξει παιδιά έφτιαξαν οι σελιδοδείκτες.πως; υπερφόρτωσα το mozilla με 22 καρτέλες και με πέταξε έξω, όταν τον ξανά έβαλα το mozilla, ήταν εκεί οι σελιδοδείκτες.:-D

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια!

Μετα απο αναβαθμιση του Flash player ξαφνικα ο firefox ( και ο Ιnternet explorer ) δεν παιζουν βιντεο στο youtube παρα μονο ηχο! αντι για εικονα βγαζει ενα πρασινο χρωμα και λιγη σπαστη εικονα που και που καθως παιζει το βιντεο... μηπως μπορει καποιος να βοηθησει για το τι συμβαινει?

ευχαριστω για τον χρονο σας!

Καλησπερα και παλι! Εψαξα λιγο σε φορουμ και παραθετω την λυση στο προβλημα που ειχα ετσι ωστε οποιος αλλος αντιμετωπισει το ιδιο να ξερει τι να κανει!

Για Windows Vista/7

1. Κατεβάστε το αρχείο (πατάτε το "Αποθήκευση ώς")

2. Μετονομάστε το .xpi σε .zip για να μπορείτε να το ανοίξετε.

3. Αντιγράψτε τα αρχεία flashplayer.xpt και NPSWF32.dll

4. Στην μπάρα του Windows Explorer τη διαδρομή "%appdata%\mozilla"

5. Θα μεταφερθείτε σε ένα φάκελο που περιέχει δύο φακέλους (Extensions και Firefox). Εκεί φτιάξτε ένα νέο φάκελο με το όνομα "Plugins".(προφανως σε αρκετους ηδη υπαρχει αυτος ο φακελος, οποτε τον εχετε ετοιμο)

6. Επικολλήστε τα αρχεία που αντιγράψατε (βλ. βήμα 3ο)

7. Κάντε επανεκκίνηση στο Firefox και είστε έτοιμοι.

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι το Flash Player εγκαταστάθηκε επιτυχώς πατώντας στο Mozilla "about: plugins".

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, εχω ενα μυστηριο προβληματακι με ενα συγκεκριμενο site. Ως βασικο browser χρησιμοποιω τον Firefox 3.6.3 αλλα εχω εγκατεστημενους και chrome,safari,ΙΕ8. Μου αργει παρα πολυ στο να εμφανισει τη σελιδα apple.com σε ολους τους browsers!! Μιλαμε για πανω απο ενα με εναμιση λεπτο. Τι μπορει να φταιει;;

Δημοσ.

Είναι πιθανό να πρόκειται για κάποιο προσωρινό πρόβλημα του παρόχου από τον οποίον παίρνεις Internet. Ή κάποιο software firewall/security suite να κάνει τη ζημιά. Πάντως, ο Firefox να επηρεάζει τη συμπεριφορά των άλλων browsers, μάλλον απίθανο και είναι απορίας άξιο με ποιο σκεπτικό αποφάσισες να το ρωτήσεις στο παρόν thread...

Δημοσ.
και είναι απορίας άξιο με ποιο σκεπτικό αποφάσισες να το ρωτήσεις στο παρόν thread...

Firefox 3.6 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις δε λεγεται το thread;

Δημοσ.

Ναι, το περίεργο όμως είναι ότι έκανες ήδη - το ανέφερες και μόνος σου - το πρώτο διαγνωστικό βήμα που αποκλείει με εύκολο τρόπο την περίπτωση να πρόκειται για Firefox-specific πρόβλημα: Δοκίμασες και με άλλους browsers και σε όλους είχες την ίδια συμπεριφορά. Άρα, γιατί επιμένεις ότι είναι πρόβλημα του Firefox; Δεν είναι προφανές ότι πρόκειται για δυσλειτουργία πέρα και έξω από το περιβάλλον του browser... ;

Δημοσ.

Καλα ναι δε διαφωνω αλλα το παρατηρησα οταν ειχα μονο τον firefox εγκατεστημενο στο pc μου. Μετα δοκιμασα και αλλους browsers και ειδα οτι υπαρχει το ιδιο προβλημα. Με το mac μου μπαινω κανονικα. Τελοσπαντων θα το ψαξω,ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

εγω την εκανα την εγκατασταση διαφορετικα ... πιο απλος τροπος

στον firefox

Εργαλεια

Επιλογες

Καρτελα Ασφαλεια

Επανω δεξια που λεει Εξαιρεσεις κανουμε κλικ

εμφανιζει μια καρτελα και μας ζηταει επανω να βαλουμε μια ιστοσελιδα που να της επιτρεπουμε να βαζει plugins

εγω εγραψα http://www.adobe.com

πατησα οκ

Επανεκιννηση τον firefox

και οταν επισκεφθηκα την σελιδα της Adobe μου λεει

(θελετε να εγαταστησετε το plugin ? ) λεω ναι και ολα οκ

Δημοσ.

Ψαχνω ενα addon που κανεις αναζητηση σε μια σελιδα, χωρις να πατησεις το ctrl+f. Το ειχα βαλει παλαιοτερα, αλλα δε θυμαμαι πως λεγεται..

Δημοσ.

Δεν είναι add-on, το έχει ο Firefox στις ρυθμίσεις του:

Tools > Options... > Advanced > General > Search for text when I start typing

Δημοσ.

Πριν απο λιγο εκανα εγκατασταση τον 3.6.4 και το προγραμμα ουτε που ανοιγε και αναγκάστηκα να ξαναβαλω τον 3.6.3.

Υπαρχει καποιος που ετρεξε τον 3.6.4 χωρις προβλημα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...