alexander437 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ηθελα να παραγγειλω ενα Pc απο το πλαισιο αλλα βλεπω οτι στο build to order εχει πολυ λιγοτερα πραγματα απο οτι οταν πατας στο Υ/Η και αναβαθμιση. Ξερετε γιατι ειναι αυτο? Ευχαριστω
antonl Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ίσως να τους συμφέρει καλύτερα να σπρώχνουν τα κομμάτια της λίστας, δεν ξέρω. Αλλά γιατί build to order; Τι πλεονέκτημα έχει απ το να παραγγείλεις όποια κομμάτια θες εσύ και να στο συναρμολογήσουν; Extra εγγύηση;
alexander437 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Τι ενοεις δηλαδη? να βαλω στο καλαθι οποια κομματια θελω και να τους γραψω στην παραγγελια να μου το συναρμολογυσουν κι ολας?
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Φυσικά Αν είναι ένα πλήρες pc, βάζεις στα σχόλια ότι το θες συναρμολογημένο και στο κάνουν δωρεάν.
mihachris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Καλύτερα κάν'το τηλεφωνικώς μην γίνει και κανένα μπέρδεμα...
dino1904 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 καλυτερα εχε μαζι σου μια λιστα με τα πραγματα που θελεις και πηγαινε απο εκει να σου το κανουν.
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μια υποσημείωση στην παραγγελία αρκεί. Τέσσερις φορές (για μένα/φίλους), ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Άντε να πάρεις ένα τηλέφωνο αν αγχώνεσαι αν και απ ό,τι θυμάμαι σε παίρνουν κι οι ίδιοι (ίσως αυτό να γίνεται μόνο αν υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας, δεν είμαι βέβαιος).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.