HYPER_piccolo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας παιδες... Τα χριστουγεννα (ισως βιαστικα) εκανα μια αγωρα του παραπανω netbook λεω βιαστικη αγωρα διοτι το netbook αυτο το προοριζα για ταινιες, αλλα απο οτι βιωσα απο το πρωτο 10λεπτο που το ανοιξα πεσαμε σε τοιχο... 720p kai 1080p καιτιες ουτε που να το συζηταμε. Ακομα και ενα Divx ποθ δοκιμασα ειχε ανα τακτα διαστηματα καποια κοληματα. Αρα ερωτω... το εχει καποιος ? εχει κανει κανενα overclock η κατι τετοιο που να του παιζουν οι ταινιες καλα? Αν οχι τοτε οποιος ενδιαφερεται, δινεται, ειναι 24 ημερων και εχει δουλεψει 10 ισως 15 λεπτα
kostasR1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Φιλε είσαι άλλος ένας που την πάτησε.. Έτσι και εγώ με Αcer 751H o Z520 είναι απλά απαράδεκτος.
HYPER_piccolo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 εγω να σου πω την αληθεια φιλε μου ειμαι ασχετος... απλα οταν ειμασταν μια φορα παρεα στο πανεπιστιμιο, κατευασα σε ενα 1000h παλιο ενα τεστ video 720p και το επαιξε. και με αυτο στο μυαλο μου και με μια προσφορα στα 300 ευρω που το βρηκα εκανα την αγωρα... και κλασικα οπως και αλλες αγωρες μου το ανοιξα σαν 10αχρονο παιδακι το εβαλα και φορτισε 12 ωρες, σαν λυσασμενος εβαλα να δω τις ταινιες και ειναι τωρα ηδη 15 μερες στην κουτα του... ισως να υσχιει η παρημεια "οποιος βιαζεται σκονταφτει"
Pantelwolf Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Το έχω.Συνδυασμός τελευταίοι drivers gma500 + Media Player Classic Home Cinema + Ρυθμίσεις παίζουν άψογα 1080. Θέλει όμως δουλειά στο στήσιμο για να ενεργοποιήσεις το harware decoding, Αυτό που δούλεψε άψογα είναι αυτό που περιγράφει στο ποστ #23 και #24 εδώ . Διάβασε όμως όλες τις απαντήσεις μέχρι το τέλος. Α! Όλα αυτά με windows 7 και 2 Gb ram (πήρα το μεγάλο ) συγχαρητήρια πήρες το μόνο νετμπουκ με 768 κάθετη και βλέπεις άψογα ταινίες και δεν τρελλαινεσαι στο scrolling στο νετ.
kostasfalcon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Το έχω.Συνδυασμός τελευταίοι drivers gma500 + Media Player Classic Home Cinema + Ρυθμίσεις παίζουν άψογα 1080.Θέλει όμως δουλειά στο στήσιμο για να ενεργοποιήσεις το harware decoding, Αυτό που δούλεψε άψογα είναι αυτό που περιγράφει στο ποστ #23 και #24 εδώ . Διάβασε όμως όλες τις απαντήσεις μέχρι το τέλος. Α! Όλα αυτά με windows 7 και 2 Gb ram (πήρα το μεγάλο ) συγχαρητήρια πήρες το μόνο νετμπουκ με 768 κάθετη και βλέπεις άψογα ταινίες και δεν τρελλαινεσαι στο scrolling στο νετ. Ειναι αδυνατο να παιξεις 1080 αξιοπρεπη στο εν λογο μηχανημα. Αντε κανενα 720p και αυτο με το ζορι. Τετοια videaκια παιζουν μονο αυτα που εχουν την 9400m και την ati HD 3200, μιλωντας παντα για netbook. O z520 ειναι αθλιος και χειροτερος ακομη και απο τον Ν270. Θα μου πεις βεβαια οτι το gma500 ειναι καλυτερο σε αναπαραγωγη video απο το gma950, αλλα τι να σου κανει και αυτη η αμοιρη onboard καρτα. Γενικως την πατησανε πολλοι που πηραν το συγκεκριμενο μηχανημα. Για σερφαρισμα και απλες εργασιες καλο ειναι αλλα μεχρι εκει.
21century Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Παντως για ταινιες τα divx θα τα παιζει αψογα αν εχεις μπολικη μνημη, οποτε θεωρω οτι το μονο που συμφερει ειναι η αγορα με πλατφορμα ΙΟΝ...
Pantelwolf Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ειναι αδυνατο να παιξεις 1080 αξιοπρεπη στο εν λογο μηχανημα. Αντε κανενα 720p και αυτο με το ζορι. Τετοια videaκια παιζουν μονο αυτα που εχουν την 9400m και την ati HD 3200, μιλωντας παντα για netbook. O z520 ειναι αθλιος και χειροτερος ακομη και απο τον Ν270. Θα μου πεις βεβαια οτι το gma500 ειναι καλυτερο σε αναπαραγωγη video απο το gma950, αλλα τι να σου κανει και αυτη η αμοιρη onboard καρτα. Γενικως την πατησανε πολλοι που πηραν το συγκεκριμενο μηχανημα. Για σερφαρισμα και απλες εργασιες καλο ειναι αλλα μεχρι εκει. Σου λέω οτι το έχω το μηχάνημα και το έκανα, και λές οτι δε γινεται. Η gma 500 έχει HD decoder αλλά οι drivers είναι ΓΤΠΚ και πρέπει να κάνεις ταρζανιές για να το ανοίξεις. Γινεται. Δουλευει. Αν δεν ξερει η δε θελει καποιος δε θα δουλεψει. Τωρα αν αξίζει να βλέπει κανεις HD σε 11,6 οθόνη είναι άλλο θέμα. Εδιτ: Και οταν το φτηνοτερο ΙΟΝ εχει 5 κατοστάρικα και εσύ πήρες μηχάνημα με μπαταρία που παίζει 6 ώρες συνεχόμενα βίντεο με λιγότερα...
HYPER_piccolo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 thanks Pantelwolf, θα το αφησω μηπως πωληθει στην τιμη που θελω (και οχι να το σκοτωσω) οπως ηδη ακουσα κατι τιμες που απλα αναρωτιεσαι για μ@λ@κ@ ψαχνουν? η ειναι Τοοοοοσο γκαβοι που νομιζουν οτι θα δωσω μηχανημα 20 ημερων στην μιση τιμη... Επιστρεφω... θα κατσω να διαυασω το thread που μου εδωσες και αν τελικα δεν πωληθει θα κανω τις απαραιτητες ενεργειες. (αν και ειμαι ασχετουλακος με αυτα και τα φοβαμαι ) thanks again !
kostasfalcon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Σου λέω οτι το έχω το μηχάνημα και το έκανα, και λές οτι δε γινεται.Η gma 500 έχει HD decoder αλλά οι drivers είναι ΓΤΠΚ και πρέπει να κάνεις ταρζανιές για να το ανοίξεις. Γινεται. Δουλευει. Αν δεν ξερει η δε θελει καποιος δε θα δουλεψει. Τωρα αν αξίζει να βλέπει κανεις HD σε 11,6 οθόνη είναι άλλο θέμα. Εδιτ: Και οταν το φτηνοτερο ΙΟΝ εχει 5 κατοστάρικα και εσύ πήρες μηχάνημα με μπαταρία που παίζει 6 ώρες συνεχόμενα βίντεο με λιγότερα... Οχι και 5 κατοσταρικα η ion πλατφορμα δες εδω http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/HP-Compaq-Mini-311c-1010EV-VJ569EAB1A.htm Μπορει να εχει atom επανω αλλα η καρτα γραφικων σηκωνει μια χαρα HD & FULL HD. Εγω παντως προτιμησα την πλατφορμα της amd και εχω το acer ferrari one που κανει μια χαρα την δουλεια του σε HD και FULL HD εχει βεβαια λιγο πιο αδυναμη καρτα γραφικων, αλλα κλασεις ανωτερο dual core 64bits cpu (καλυτερο και απο τον dual core atom330) οποτε κερδιζω απο εκει. Του εχω κανει και o/c στα 1,35 GHZ χωρις να ζεσταινεται και να κανει φασαρια. Το αποτελεσμα ειναι περιπου 30% ταχυτερος απο τον μονοπυρηνο amd turion 64 στα 2GHZ (1MB L2) με μετρησεις απο το sandra, βαζει αρκετες cpu απο κατω!
geopapa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας παιδες... Τα χριστουγεννα (ισως βιαστικα) εκανα μια αγωρα του παραπανω netbook λεω βιαστικη αγωρα διοτι το netbook αυτο το προοριζα για ταινιες, αλλα απο οτι βιωσα απο το πρωτο 10λεπτο που το ανοιξα πεσαμε σε τοιχο... 720p kai 1080p καιτιες ουτε που να το συζηταμε. Ακομα και ενα Divx ποθ δοκιμασα ειχε ανα τακτα διαστηματα καποια κοληματα. Αρα ερωτω... το εχει καποιος ? εχει κανει κανενα overclock η κατι τετοιο που να του παιζουν οι ταινιες καλα? Αν οχι τοτε οποιος ενδιαφερεται, δινεται, ειναι 24 ημερων και εχει δουλεψει 10 ισως 15 λεπτα Φίλε ποιά onboard έχει; Την gma950 ή την gma500; Γιατι νομίζω οτι το συγκεκριμένο νετμπουκ βγαίνει και με τις 2. Αν πάντως έχει την 500αρα με αρκετο ψαξιμο κ μια αναβάθμιση της ram θα εχεις καλο αποτελεσμα μαλλον.
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Οχι και 5 κατοσταρικα η ion πλατφορμα δες εδω http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/HP-Compaq-Mini-311c-1010EV-VJ569EAB1A.htm Μπορει να εχει atom επανω αλλα η καρτα γραφικων σηκωνει μια χαρα HD & FULL HD. Εγω παντως προτιμησα την πλατφορμα της amd και εχω το acer ferrari one που κανει μια χαρα την δουλεια του σε HD και FULL HD εχει βεβαια λιγο πιο αδυναμη καρτα γραφικων, αλλα κλασεις ανωτερο dual core 64bits cpu (καλυτερο και απο τον dual core atom330) οποτε κερδιζω απο εκει. Του εχω κανει και o/c στα 1,35 GHZ χωρις να ζεσταινεται και να κανει φασαρια. Το αποτελεσμα ειναι περιπου 30% ταχυτερος απο τον μονοπυρηνο amd turion 64 στα 2GHZ (1MB L2) με μετρησεις απο το sandra, βαζει αρκετες cpu απο κατω! Αυτό φοράει το ion LE. Αυτό σημαίνει οτι σηκώνει μέχρι Directx 9 ενώ το 500 πιάνει και 10.1 .Για όσους το χρησιμοποιούν απαραίτητα σε εφαρμογές μετράει βέβαια. ΣΥμφωνοι για τη cpu. Παίρνει μόνο εως 1 GB μνήμη ομως οπότε ξεχνας win7. Δεν έχει wifi-n. Και άφησέ με να πιστεύω οτι δε θα βγάζει ούτε 3 ώρες playback video η μπαταρία του με το ιον και μπορεί να λέω και πολλές. Και εχει και αδεια win7. Προσωπική άποψη, asus pwned hp. Φίλε ποιά onboard έχει; Την gma950 ή την gma500; Γιατι νομίζω οτι το συγκεκριμένο νετμπουκ βγαίνει και με τις 2. Αν πάντως έχει την 500αρα με αρκετο ψαξιμο κ μια αναβάθμιση της ram θα εχεις καλο αποτελεσμα μαλλον. Το 1101 ερχεται μονο με 500.
kostasfalcon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 @pantelwolf νομιζω οτι παραλογιζεσαι! Μου λες τωρα οτι προτιμας τον z520 και την gma 500 εναντι του n270 και (εστω της LE) ION? ΕΛΕΟΣ!!!
antonl Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Πάντως με το GMA500 όντως παίζουν ανετότατα (~35-40% cpu usage του Z520) 1080p (ασχέτως του κατά πόσο έχει νόημα με 768 ανάλυση) όπως είπε κι ο Pantelwolf.
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δοκιμασε και τον Arcsoft TotalMedia Theatre [επαναλαμβανομαι (!) αλλα ισως βοηθησει αυτο]
kostasfalcon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Επειδη ξεθαψατε το θεμα. Οφειλω ενα συγνωμη για αυτα που ειπα για το 1101ha. Μια χαρα τα παιζει ολα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.