kapodistrias Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Τελικά αυτοί στον Κώτσο πρέπει να είναι πολύ μ@λ#κες! Λοιπόν χθες αγόρασα μια tv 40 ιντσών samsung led την σειρά 7000. Πριν την αγορά βέβαια το είχα ψάξει το θέμα και την tv την είχε στο site του Κώτσου στο παζάρεψέ το. Την παζάρεψα λοιπόν κι εγώ και απο αρχική τιμή 1560 μου την έδινε 1235 σε 12 άτοκες!!! Επειδή όμως δεν γούσταρα να κάνω on line την παραγγελία, να μου τσιμπήσουν τα λεφτά απο την πιστωτική και μετά να μου πούν "λυπάμαι, αλλά η tv δεν είναι διαθέσιμη";), εκτύπωσα κι εγώ την προσφορά και πήγα σε ένα κατάστημα του Κώτσου (δεν λέω ποιό γιατί όλοι το ίδιο είναι) και βρήακα έναν πωλητή. Λοιπόν του λέω πόσο έχει η tv? Μου λέει 1560 ευρώ σε 12 άτοκες. Μάλιστα του λέω. Τίποτα καλύτερο δεν γίνεται? Μπα μου λέει ο κηφίνας, οι τιμές είναι και καλά φιξ. Μάλιστα του λέω. Και με απόσυρση πόσο πάει? -150 ευρώ μου λέει. Τότε λοιπόν του βγάζω την προσφορά που είχα τυπώσει και του λέω: κοίτα ο Κώτσος, ΟΧΙ άλλο μαγαζί ή internetομάγαζο, εσείς δηλαδή μου την δίνετε 1235. Αν την έχεις ετοιμοπαράδοτη και συμφωνούμε στην τιμή την παίρνω τώρα! Και τι μου απαντάει ο κηφίνας! Δεν μπορώ λέει να σου κάνω αυτή την τιμή. Θα πρέπει να την παραγγείλεις απο το internet. Σίγουρα του λέω και φεύγω και πάω στο πλάισιο όπου μου του δώσανε 1230 ευρώ σε 12 άτοκες όταν τους έδειξα την προσφορά του Κώτσου. Μαύρο λοιπόν στους ερασιτέχνες που ξέρουν μόνο να πουλάνε σε ...200 δόσεις. Καλα τους έκανες και μπράβο σου.Ευτυχώς δεν σε έπιασαν κώτσο! 200 δόσεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ; Μαυρό σε αυτούς και στο electroworld.
didymos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Καλα τους έκανες και μπράβο σου.Ευτυχώς δεν σε έπιασαν κώτσο! 200 δόσεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ; Μαυρό σε αυτούς και στο electroworld. Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν οι μομφές. Είναι ξεκάθαρο αυτό που κάνουν μεγάλα μαγαζιά όπως Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Ηλεκτρονική κλπ. Προσπαθούν να προωθήσουν τη διαδικτυακή μορφή αγορών τύπου e-shop και να περιορίσουν το προσωπικό που απασχολούν. Στα πλαίσια αυτά δίνουν καλύτερες τιμές σε τέτοιες αγορές και καλά κάνουν! Η χρέωση στην πιστωτική γίνεται όταν ξεκινήσει η αποστολή του προιόντος. Επομένως αν δεν υπάρχει στοκ, δε θα χρεωθεί καμιά κάρτα. Να μου έλεγες για τις και καλά εκπτώσεις τους να συμφωνήσω μαζί σου. Αν και αυτό ακόμα, πίπτει στο νόμο αγοράς-ζήτησης: δε μου κάνει η τιμή, δεν το αγοράζω από σένα.
isaias1983 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Φιλε μου η χρεωση της πιστωτικης γινεται την ωρα που κανεις την παραγγελια ειτε υπαρχει στοκ ειτε οχι....Οποτε τα λεφτα στα παιρνουν ετσι κ αλλιως κ μπορει να παρεις το προιον σου μετα απο 2-3 μηνες...Αυτοι τα λεφτα τα εχουν παρει...Αυτο το λεω απο εμπειρια απο προσωπικες αγορες που εκαναν να ερθουν εως κ 2 μηνες μετα απο την πληρωμη τους...Γιαυτο αν δεν ξερουμε καλο ειναι να μην λεμε οτι θελουμε!
CaptainHog Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα κ απο εμενα.επειδη ειμαι παλιατζης στο επαγγελμα και ξερω απο πρωτο χερι τι παιζει...ο κωτσοβολος πουλαει τις παλιες ηλεκτρικες/ηλεκτρονικες συσκευες σε εταιρεια ανακυκλωσης στερεων αποβλητων (λεγε με ΕΚΑΝ) στους αγιους θεοδωρους οπου εχω και εγω συμβαση ( με την ΕΚΑΝ ) προς 50 ευρω τα 1000 κιλα...τρελη κονομα παιδες ο κωτσοβολος απ την αποσυρση και την ανακυκλωση γενικα που εχει ξεκινησει εδω και αρκετο καιρο.με τα κλιματιστικα???ακομα μεγαλυτερο κερδος..ειμαι της δουλειας και ξερω!
Praetorianos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα κ απο εμενα.επειδη ειμαι παλιατζης στο επαγγελμα και ξερω απο πρωτο χερι τι παιζει...ο κωτσοβολος πουλαει τις παλιες ηλεκτρικες/ηλεκτρονικες συσκευες σε εταιρεια ανακυκλωσης στερεων αποβλητων (λεγε με ΕΚΑΝ) στους αγιους θεοδωρους οπου εχω και εγω συμβαση ( με την ΕΚΑΝ ) προς 50 ευρω τα 1000 κιλα...τρελη κονομα παιδες ο κωτσοβολος απ την αποσυρση και την ανακυκλωση γενικα που εχει ξεκινησει εδω και αρκετο καιρο.με τα κλιματιστικα???ακομα μεγαλυτερο κερδος..ειμαι της δουλειας και ξερω! Με το κιλό? Δηλαδή πιο πολύ συμφέρει τον Κωτσόβολο να αποσύρει την αρχαία τηλεόραση του των 200 κιλών που ανέφερε ένας φίλος, παρά να αποσύρει ο Thresh την δική του σύγχρονης τεχνολογίας?
kapodistrias Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν οι μομφές.Είναι ξεκάθαρο αυτό που κάνουν μεγάλα μαγαζιά όπως Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Ηλεκτρονική κλπ. Προσπαθούν να προωθήσουν τη διαδικτυακή μορφή αγορών τύπου e-shop και να περιορίσουν το προσωπικό που απασχολούν. Στα πλαίσια αυτά δίνουν καλύτερες τιμές σε τέτοιες αγορές και καλά κάνουν! Η χρέωση στην πιστωτική γίνεται όταν ξεκινήσει η αποστολή του προιόντος. Επομένως αν δεν υπάρχει στοκ, δε θα χρεωθεί καμιά κάρτα. Να μου έλεγες για τις και καλά εκπτώσεις τους να συμφωνήσω μαζί σου. Αν και αυτό ακόμα, πίπτει στο νόμο αγοράς-ζήτησης: δε μου κάνει η τιμή, δεν το αγοράζω από σένα. Περιττό να σου πω πως δεν έχω πάρει ακόμα 1 φλασάκι μου μέσω internet και πιστωτική. Κουράστηκα να τους παρακαλάω για 8 ευρώ.Ευτυχώς που δεν παράγγειλα περισσότερα.
mtheod Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Περιττό να σου πω πως δεν έχω πάρει ακόμα 1 φλασάκι μου μέσω internet και πιστωτική. Κουράστηκα να τους παρακαλάω για 8 ευρώ.Ευτυχώς που δεν παράγγειλα περισσότερα. Και εγω το ιδιο, ουτε με πηραν κανενα τλεφωνο ουτε και εγω τους πηρα .Ευτυχως η πιστωτικη δεν χρεωθηκε !!!!!
didymos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Φιλε μου η χρεωση της πιστωτικης γινεται την ωρα που κανεις την παραγγελια ειτε υπαρχει στοκ ειτε οχι....Οποτε τα λεφτα στα παιρνουν ετσι κ αλλιως κ μπορει να παρεις το προιον σου μετα απο 2-3 μηνες...Αυτοι τα λεφτα τα εχουν παρει...Αυτο το λεω απο εμπειρια απο προσωπικες αγορες που εκαναν να ερθουν εως κ 2 μηνες μετα απο την πληρωμη τους...Γιαυτο αν δεν ξερουμε καλο ειναι να μην λεμε οτι θελουμε! Φίλε μου, ποτέ κανείς δε βγάζει κάτι από το μυαλό του. Η δική μου εμπειρία είναι όπως την ανέφερα. Αν ο Κωτσόβολος χρεώνει ένα προιόν χωρίς να υπάρχει διαθεσιμότητα τότε έχω την εντύπωση ότι είναι παράνομο. Την πιστωτική την χρησιμοποιώ στο Πλαίσιο κυρίως και η χρέωση γίνεται όταν συγκεντρώνονται όλα τα προιόντα και είναι έτοιμα προς αποστολή. Πάντως, νομίζω ότι η τράπεζα για κάποιες μέρες χρεώνει λογιστικά το ποσό και όχι πραγματικά οπότε έχεις τη δυνατότητα να ακυρώσεις την αγορά, αν το θελήσεις. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό έχω παρατηρήσει.
CaptainHog Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Με το κιλό? Δηλαδή πιο πολύ συμφέρει τον Κωτσόβολο να αποσύρει την αρχαία τηλεόραση του των 200 κιλών που ανέφερε ένας φίλος, παρά να αποσύρει ο Thresh την δική του σύγχρονης τεχνολογίας? ακριβως..με το κιλο.οπως πουλαμε ολοι οι παλιατζιδες της ελλαδας στην εν λογω εταιρεια.βεβεα εμεισ οι παλατζιδες εχουμε διαφορετικη τιμη απο τον κωτσοβολο αλλα η ποσοτητα φερνει το κερδος....αλλα κιλα πουλαω εγω και αλλα ο κωτσος!!!
xpapias Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 προς 50 ευρω τα 1000 κιλα... Αν είναι όπως τα λες δεν θα έπρεπε καν να κάνει έκπτωση για κάθε τηλεόραση που αποσύρεις. Βέβαια το κλειδί της υπόθεσης είναι ότι όντως δε σου κάνει έκπτωση αφού οι τιμές είναι ήδη τσιμπημένες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.