Προς το περιεχόμενο

Κωτσοβολος - Αποσυρση παλαιων τηλεορασεων

geran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ακόμα να μάθουν αυτοί; Αγοράζουν δηλαδή 5 ευρώ την παλιά TV :P

τα Multirama την έδινε 399 πρίν λίγες μέρες -> http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=355461

και δέ κοιτάει να δεί τις υποχρεώσεις του πρώτα λέω γω;

που βγάζει προσφορές χωρίς στόκ;

είχα παραγγείλει την 42LH3000 απο τους πρώτους πρίν 11 μέρες και ακόμα περιμένω να τους έρθουν απο την LG!!! Ενώ έλεγε άμεση διαθεσιμότητα!!! Και είμαι σίγουρος πως δε κράτησαν σειρά προτεραιότητας και πρώτα έστειλαν σε αυτούς που πλήρωσαν το courrier...έλεος!!! Τα λεφτά όμως καλά τα τσιμπήσαν απο τη πιστωτική...

Δημοσ.
...είμαι σίγουρος πως δε κράτησαν σειρά προτεραιότητας και πρώτα έστειλαν σε αυτούς που πλήρωσαν το courrier...έλεος!!! Τα λεφτά όμως καλά τα τσιμπήσαν απο τη πιστωτική...

Είμαι σίγουρος ότι ο kotsovolos.gr είναι το μοναδικό e-shop που τσιμπάει τα λεφτά από την πιστωτική χωρίς καν να έχει το εμπόρευμα στις αποθήκες του.

Μου έτυχε κι εμένα με την περιβόητη προσφορά σκληρού δίσκου που ποτέ δεν ήρθε.

Δημοσ.
Πότε την πήρες και πόσο την πήρες; Την έχεις στα χέρια σου ή απλά την έχεις παραγγείλει;

πήγα στο κατάστημα ζωγράφου την παλιά μου και πήρα επιτόπου την καινούρια:-)

EDIT: 444 μετά την έκτπωση (50 ευρώ) της απόσυρσης

Δημοσ.
δηλαδή αν δεν τους πας παλιά τηλεόραση δεν σου κάνουν την έκπτωση της "απόσυρσης"; δεν το νομίζω...

τι να σου πω, απόσυρση αυτό σημαίνει, τώρα αν άλλαξε ο όρος δεν έχω ιδέα:confused:

• Super Moderators
Δημοσ.

οι μαθηματικοί θα λένε "έστω σου έφερα τηλεόραση, μου κάνεις έκπτωση!"

Δημοσ.
Χλωμό σε βλέπω. Αν και ίσως δεν τις ελέγχουν.

Έχω μία παλιά 30" black&white ρώσικη. Με ξύλινη επένδυση και λάμπες. Καμιά 200ρια κιλά. Πρέπει να δουλεύει. Να την πάω;

Όχι βέβαια, είναι αντίκα και έχει αξία! Άμα θες να την πάρω εγώ και να σου δώσω αυτά που θα σου έδινε ο Κωτσόβολος ή ακόμα καλύτερα να την δωρίσεις κάπου τύπου μουσείο με τέτοια!

Δημοσ.
πήγα στο κατάστημα ζωγράφου την παλιά μου και πήρα επιτόπου την καινούρια:-)

EDIT: 444 μετά την έκτπωση (50 ευρώ) της απόσυρσης

Καλή τιμή σε σχέση με το τι ισχύει ΤΩΡΑ (όχι αύριο) στην αγορά. Πάντως ισχύει αυτό που είχα πει. 10-15% έκπτωση στην τιμή καταλόγου. Εννοείται ότι είσαι κερδισμένος.

Δημοσ.

Πριν από 10 μέρες, παρήγγειλα την LG LF2500 στα 399€.

2 μέρες πριν το πρόγραμμα της απόσυρσης και μέχρι και σήμερα η ίδια τηλεόραση κοστίζει 480!!

Τι έγινε ρε παιδιά;

Δημοσ.

Ρε παιδες, για οποιαδηποτε τηλεοραση που παιζει μιλαμε? οποιονδηποτε ιντσων? και crt ακομα? Μονο ο Κωτσοβολος το κανει αυτο?

Το μονο σιγουρο ειναι οτι η εν λογω αλυσιδα, οπως σωστα ανεφερε ο αλλος φιλος, ψαχνει παντα για κοροιδα. Εχω προσεξει οτι οι τηλεορασεις που εμφανιζει στα φυλλαδια της με δηθεν εκπτωση 200 ή 300€, στη πραγματικοτητα δεν υφισταται τετοια εκπτωση διοτι ουδεποτε πουλουσε τα μοντελα στις τιμες που εμφανιζει σαν αρχικες...

Γιαυτο και αναρωτιεμαι αν υπαρχει εστω και ενας φιλος που εκανε οντως φτηνοτερη αγορα με ταυτοχρονη αποσυρση.

Ελιωσα....:-D:-D:-D:lol:

Τα ιδια κι εδω:-D

Δημοσ.
Ρε παιδες, για οποιαδηποτε τηλεοραση που παιζει μιλαμε? οποιονδηποτε ιντσων? και crt ακομα? Μονο ο Κωτσοβολος το κανει αυτο?

Το μονο σιγουρο ειναι οτι η εν λογω αλυσιδα, οπως σωστα ανεφερε ο αλλος φιλος, ψαχνει παντα για κοροιδα. Εχω προσεξει οτι οι τηλεορασεις που εμφανιζει στα φυλλαδια της με δηθεν εκπτωση 200 ή 300€, στη πραγματικοτητα δεν υφισταται τετοια εκπτωση διοτι ουδεποτε πουλουσε τα μοντελα στις τιμες που εμφανιζει σαν αρχικες...

Γιαυτο και αναρωτιεμαι αν υπαρχει εστω και ενας φιλος που εκανε οντως φτηνοτερη αγορα με ταυτοχρονη αποσυρση.

Τελικά αυτοί στον Κώτσο πρέπει να είναι πολύ μ@λ#κες! Λοιπόν χθες αγόρασα μια tv 40 ιντσών samsung led την σειρά 7000. Πριν την αγορά βέβαια το είχα ψάξει το θέμα και την tv την είχε στο site του Κώτσου στο παζάρεψέ το. Την παζάρεψα λοιπόν κι εγώ και απο αρχική τιμή 1560 μου την έδινε 1235 σε 12 άτοκες!!! Επειδή όμως δεν γούσταρα να κάνω on line την παραγγελία, να μου τσιμπήσουν τα λεφτά απο την πιστωτική και μετά να μου πούν "λυπάμαι, αλλά η tv δεν είναι διαθέσιμη";), εκτύπωσα κι εγώ την προσφορά και πήγα σε ένα κατάστημα του Κώτσου (δεν λέω ποιό γιατί όλοι το ίδιο είναι) και βρήακα έναν πωλητή. Λοιπόν του λέω πόσο έχει η tv? Μου λέει 1560 ευρώ σε 12 άτοκες. Μάλιστα του λέω. Τίποτα καλύτερο δεν γίνεται? Μπα μου λέει ο κηφίνας, οι τιμές είναι και καλά φιξ. Μάλιστα του λέω. Και με απόσυρση πόσο πάει? -150 ευρώ μου λέει. Τότε λοιπόν του βγάζω την προσφορά που είχα τυπώσει και του λέω: κοίτα ο Κώτσος, ΟΧΙ άλλο μαγαζί ή internetομάγαζο, εσείς δηλαδή μου την δίνετε 1235. Αν την έχεις ετοιμοπαράδοτη και συμφωνούμε στην τιμή την παίρνω τώρα! Και τι μου απαντάει ο κηφίνας! Δεν μπορώ λέει να σου κάνω αυτή την τιμή. Θα πρέπει να την παραγγείλεις απο το internet. Σίγουρα του λέω και φεύγω και πάω στο πλάισιο όπου μου του δώσανε 1230 ευρώ σε 12 άτοκες όταν τους έδειξα την προσφορά του Κώτσου. Μαύρο λοιπόν στους ερασιτέχνες που ξέρουν μόνο να πουλάνε σε ...200 δόσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...