Προς το περιεχόμενο

Tv full hd σε καλή τιμη

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες να πάρεις 32αρα τότε το hd-ready είναι αρκετό για να βλέπεις ταινίες σε 720p.Άποψή μου είναι πως για να δεις 1080p χρειάζεσαι να πας τουλάχιστον στις 42".

Πες μας την απόσταση θέασης και για τι χρήση προορίζεται(dvd,bluray,τηλεοπτικά κανάλια,παιχνίδια...).Επίσης το budget που διαθέτεις για να σου δώσουμε προτάσεις.

Δημοσ.

Μεχρι 450 ευρω δινω.Η αποσταση θα ειναι περιπου 2 μετρα .Θελω να παρω μια τηλεοραση [ειδη εχω 24αρα ]και θελω να την ενωσω με ενα xbox360 και ενα wd player [και βεβαια θελω να βλεπω και τηλεοποτικα καναλια].

Δημοσ.

έχει μια προσφορά χώμα το e-shop σε μια lg με τα όλα της στο τελευταίο newsletter... νομίζω την 32lh2010 στα 329 ευρα... επαληθευστε με γιατι το εσβησα μαλλον...

Δημοσ.
Μεχρι 450 ευρω δινω.Η αποσταση θα ειναι περιπου 2 μετρα .Θελω να παρω μια τηλεοραση [ειδη εχω 24αρα ]και θελω να την ενωσω με ενα xbox360 και ενα wd player [και βεβαια θελω να βλεπω και τηλεοποτικα καναλια].

Με απόσταση θέασης στα 2 μέτρα μια 40αρα θα είναι ότι πρέπει.

Αν παίζεις αρκετά στο xbox360 τότε πήγαινε σε lcd σε διαφορετική περίπτωση οι plasma αποδίδουν εξαιρετικά σε σχετικά μικρό κόστος.

Οι ταινίες που θα βλέπεις θα είναι 1080p(bluray) ή όχι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...