GReddyRx7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δέν μπορώ να θυμηθώ και να βρώ πια εντολή έγραφες για να δείς σε πόσες μέρες κλειδώνουν τα Seven. Ξέρει κανείς την εντολή? Βρήκα τελικά και μου βγάζει αυτό. Είμαστε ΟΚ διλαδή?
Phantolino Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Τις ημερες που απομενουν για το activation των Windows 7 μπορεις να τις δεις στις ιδιοτητες του υπολογιστη (δεξι κλικ στο Υπολογιστης και ιδιοτητες). Μαλλον εννοεις το command που ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ την αδεια χρησης απο 30 σε 120 ημερες, για να το κανεις αυτο γραφεις σε ενα cmd παραθυρο με δικαιωματα διαχειριστη: > slmgr -rearm
GReddyRx7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Τις ημερες που απομενουν για το activation των Windows 7 μπορεις να τις δεις στις ιδιοτητες του υπολογιστη (δεξι κλικ στο Υπολογιστης και ιδιοτητες). Μαλλον εννοεις το command που ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ την αδεια χρησης απο 30 σε 120 ημερες, για να το κανεις αυτο γραφεις σε ενα cmd παραθυρο με δικαιωματα διαχειριστη: > slmgr -rearm Οχι δέν λέω αυτό. Έλεγαν πώς η BETA εκδόσεις θα κλειδώσουν τον Ιούνιο άμα θυμάμαι καλά. Από ότι βλέπω πάντως πρέπει να είμαι ΟΚ και δέν έχω Beta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.