Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Ιντερνετ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.Έχω ένα πρόβλημα με το ίντερνετ μου.Χθες το βράδυ ήταν όλα οκ αλλά σήμερα το πρωί εμφανίστηκε.

Λοιπόν:

Το πρόβλημα μου είναι το εξής:Ανοιξα τον υπολογιστή μου σήμερα το πρωί και ενώ στο ρουτερ μου (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912228) όλα ήταν καλά ο mozila και o explorer δεν μου άνοιγε καμία σελίδα(μόνο το sport24 και αυτο δεν φόρτωνε όλη την σελίδα).Από περιέργια επειδή στο ρουτερ μου ήταν όλα καλά μπήκα σε ένα online game το heroes of newerth για όσους το ξέρουν και έμπαινε κανονικά και έπαιξα ολόκληρο game χωρίς lag χωρίς τίποτα αλλά στο world of warcraft δεν μπορούσα να μπω.Στο pc μου έδειχνε πως είχα ιντερνετ και δεν υπήρχε πρόβλημα στη σύνδεση μου.Έχω 2 υπολογιστές συνδεμένους στο ίδιο router και οι δύο έκαναν το ίδιο μόνο που στο δεύτερο pc δεν έχω το wow αλλα στο heroes of newerth έμπαινε κανονικά.

Δημοσ.

Φιλε μου εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Μονο σε sport24 και αδελφα site, και contra αλλα msn k skype ειχα προσβαση. Πλεον εχω και στο google οπως και στο Insomnia αλλα σε αλλα συνεχιζει να μην μπαινει. Σε ποια περιοχη βρισκεσαι?

Δημοσ.
Καρδίτσα και έχω tellas.

Λες να είναι από την εταιρία?Γιατί η tellas είναι γτπ.

Οτι έχει DNS απο τους λίγους είναι γεγονός :-(

Δοκιμάσατε να βάλετε εναλλακτικό DNS? Όταν πέφτει εγώ βάζω άλλους και είμαι οκ (σχετικά) αλλά μερικές φορές επέρχεται μετά απο καμιά ώρα μόνο του. Σε σας τίποτα;

Στα διαγνωστικά του router τι λέει;

Άμα θέλετε να δοκιμάστε οι DNS που βάζω εγώ είναι της OPENDNS και έχουν IP:

208.67.222.222

208.67.220.220

.

Πάτε στην σύνδεση, δίνετε την ip του ρούτερ για πύλη, κάτι παραπλήσιο για ip του pc και μάσκα βάζει μόνο του. Μετά οι παραπάνω DNS και.... ο admin βοηθός...

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια φιλε μου. Εχτες το βραδυ μια χαρα και απο το πρωι τιποτα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε καποια site μπαινει και σε αλλα οχι. Και πλεον μπαινει κ σε google k insomnia που δεν εμπαινε τις προηγουμενες ωρες.

Δημοσ.
Οτι έχει DNS απο τους λίγους είναι γεγονός :-(

Δοκιμάσατε να βάλετε εναλλακτικό DNS? Όταν πέφτει εγώ βάζω άλλους και είμαι οκ (σχετικά) αλλά μερικές φορές επέρχεται μετά απο καμιά ώρα μόνο του. Σε σας τίποτα;

Στα διαγνωστικά του router τι λέει;

Άμα θέλετε να δοκιμάστε οι DNS που βάζω εγώ είναι της OPENDNS και έχουν IP:

208.67.222.222

208.67.220.220

.

Πάτε στην σύνδεση, δίνετε την ip του ρούτερ για πύλη, κάτι παραπλήσιο για ip του pc και μάσκα βάζει μόνο του. Μετά οι παραπάνω DNS και.... ο admin βοηθός...

Παραξενο, το δοκιμασα δεν δουλεψε, αλλα εφοσον ξαναεβαλα αυτοματη αποδοση IP κτλ τωρα μπαινει παντου! :rolleyes:

Δημοσ.

Αντε παλι σημερα το ιδιο προβλημα. Μονο σε συγκεκριμενα λιγοστα site εχω προσβαση. Βασικα τα ιδια και με τις προαλλες. Καμια ιδεα πως θα λυθει το προβλημα ή ειναι του παροχου και μεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...