Προς το περιεχόμενο

DVD για εκμάθηση ηλ.κιθάρας!

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνετε κάποια σειρά DVD για εκμάθηση κιθάρας ηλεκτρικής, σε αρχάριο?

Κυρίως για μουσική Metal, Punk Rock, Classic Rock.Ας είναι και στα αγγλικά, αρκεί να έχει υπότιτλους.

Σημειωτέον, έχω και το Garageband της Apple, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο επαρκεί για εκμάθηση.

Δημοσ.

Θα είχε και για μένα κάτι τέτοιο πολύ ενδιαφέρον και ακριβώς για τους ίδιους τύπους μουσικής! Οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό επι του θέματος.

Δημοσ.

Τα καλύτερα "βοηθητικά βίντεο" που έχω βρει ως τώρα είναι αυτά του Claude Johnson. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται μέσα από αυτά τα βίντεο να μάθει κανείς κιθάρα. Μόνο με δάσκαλο και κάποια αγωγή από βιβλία αν θέλετε να πιάσετε κάποιο στάνταρ και να αποφύγετε λανθασμένες τεχνικές και κουσούρια. Υπάρχει η έννοια του αυτοδίδακτου μουσικού, αλλά αυτό είναι ένα ταξίδι που απαιτεί πολλή ΤΥΧΗ. ;)

Δημοσ.

Αυτός που σου είπα είναι πολύ καλός για αρχάριους.. Δες βιντεάκια του στο youtube και αν σ'αρέσει πάρε τα dvd του

Δημοσ.

Για εκμάθηση κιθάρας στα ελληνικά ή με ελληνικούς υπότιτλους δεν νομίζω να βρεις κάτι σοβαρό... Αν εννοείς μόνο να παίζεις ακκόρντα για να συνοδεύεις μια φωνή πχ, μάθε απλά τα ακκόρντα (μόνο τα καθαρά ματζόρε -δηλαδή αυτά που είναι της μορφής A, B, C, ..., G- και μινόρε -δηλαδή αυτά που είναι της μορφής Am, Bm, Cm, ..., Gm) απ' έξω, μαζί με τις διέσεις (πχ A#) και τις υφέσεις (πχ Ab) τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...