noobsaibot Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Καλήσπερα συμφορουμίτες!έχω στην κατοχή μου ενα τσιπαρίσμένο με mesiah ps2 το SCPH-39004(με 8 βἰδες στον πάτο απ οτι γνωρίζω είναι η έκδοση 7) και έχω πάθει το εξής:πριν αρκετο καιρο και χησιμοποιόντας έναν λάθος οδηγό επισκευής(για προγενέστερες εκδόσεις) πήγα να ρυθμίσω το ματάκι του cd γιατί ζοριζόταν σε κάποια παιχνίδια κανόντας λάθος απόρυθμισα το ματι του dvd με αποτέλεσμα να μην τρέχει τπτ!απο τότε έχω κάνει πολλά τι ματάκι παρείγγειλα απ έξω σώστα ρυθμισμένο, τι που το λύσα ολόκληρο βάση σωστου οδηγού που βρήκα, τι ρύθμισεις έκανα στα ποτένσιομερα (για την έκδοση 7 όπως λέει ο οδήγος DVD:1080 to 1410Ω cd:1075 to 1200Ω)τπτ απλα δεν διαβάζει τπτ ουτε original!έκτοτε προσπάθω καθέ βοήθεια σας μου ειναι πολύτιμη
gherudos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να ρυθμίσεις τη βίδα και το αζυμούθιο.Υπάρχει περίπτωση να έκαψες και τα 2 laser.Αν έχεις εξωτερικό σκληρό δίσκο μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια από εκεί και να μην χρειαστεί να ξαναγράψεις cd/dvd.Υπάρχει τρόπος μπορώ αν θέλεις κι εγώ να σου μετατρέψω την κάρτα μνήμης σου αρκεί να πληρώσεις τα μεταφορικά.
noobsaibot Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να ρυθμίσεις τη βίδα και το αζυμούθιο.Υπάρχει περίπτωση να έκαψες και τα 2 laser.Αν έχεις εξωτερικό σκληρό δίσκο μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια από εκεί και να μην χρειαστεί να ξαναγράψεις cd/dvd.Υπάρχει τρόπος μπορώ αν θέλεις κι εγώ να σου μετατρέψω την κάρτα μνήμης σου αρκεί να πληρώσεις τα μεταφορικά.οταν λες ασιμουθιο εννοεις το υψος ενα ασπρο πλαστικο βιδακι δλδ πισω απ lens?εξωτερικο εχω εναν 40αρι που δεν το χρησιμοποιω εκτος απ το αναλογο software δεν θελει τπτ αλλο?ευχαριστω για την απαντηση!με την καρτα αν εχε προβλημα το lens θα παιζει τα παιχνιδια?
gherudos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Άσχετο το lens με την κάρτα.Το αζυμούθιο το ρυθμίζεις γυρίζοντας μια άσπρη ροδελίτσα αλλά προσεκτικά,ένα κλίκ την φορά μέχρι να δεις που παίζει,η βίδα είναι πάνω στη ράγα.Το laser δείχνει ότι λειτουργεί;Πετάει την κόκκινη ακτίνα έστω και για κλάσματα δευτερολέπτου;
noobsaibot Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Άσχετο το lens με την κάρτα.Το αζυμούθιο το ρυθμίζεις γυρίζοντας μια άσπρη ροδελίτσα αλλά προσεκτικά,ένα κλίκ την φορά μέχρι να δεις που παίζει,η βίδα είναι πάνω στη ράγα.Το laser δείχνει ότι λειτουργεί;Πετάει την κόκκινη ακτίνα έστω και για κλάσματα δευτερολέπτου;ναι το ξέρω ΄χω βρει το σημειο που γυριζει το μοτερ(gia αζιμουθιο) οσο για το ματι βγαζει μια κοκκινη λαμψη που υποθετω οτi δουλευει το λειζερ μηπως ειναι αλλες οι τιμες στις αντιστασεις για v7?αυτο το συστημα ακουλουθω τοσο καιρο ρυθμιζω την ασπρη ροδελα και παιζω με το ποτενσιομετρο στα πλαισια του οδηγου απο 1080Ω ως 1410Ω με το lens να βγαζει την κοκκινη λαμψη εκει με προβληματιζει!!!!!!!!!!!
noobsaibot Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ναι το ξέρω ΄χω βρει το σημειο που γυριζει το μοτερ(gia αζιμουθιο) οσο για το ματι βγαζει μια κοκκινη λαμψη που υποθετω οτi δουλευει το λειζερ μηπως ειναι αλλες οι τιμες στις αντιστασεις για v7?αυτο το συστημα ακουλουθω τοσο καιρο ρυθμιζω την ασπρη ροδελα και παιζω με το ποτενσιομετρο στα πλαισια του οδηγου απο 1080Ω ως 1410Ω με το lens να βγαζει την κοκκινη λαμψη εκει με προβληματιζει!!!!!!!!!!!περασα ατελιωτες ώρες δοκίμων ρυθμιζωντας αζιμουθιο(βιδα στην ραγα δλδ) την ασπρη ροδελα πισω αλλα και ποτενσιομετρα και στα 2 lens και το δισκακι γυριζει κανονικα βγαινει η κοκκινη λαμψη στην αρχη απ το lens αλλα μετα την αρχικη οθονη με πεταεi στον browser ακομα και σε ταινια!υπάρχει περιπτωση να φταιει κατι αλλο?για μενα ειναι σημαντικο να μεινει οπως ειναι δλδ να παιζει απο lens λογω μεγαλης συλογης πιχνιδων που εχω λυση δισκου την βλεπω οικονομικα ασυμφορη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.