Προς το περιεχόμενο

"Κλασικό" ποντίκι σε MacBook

MikeG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Να κάνω μια χαζή μάλλον ερώτηση, η οποία μάλλον ίσως έχει ξανααπαντηθεί.

Μπορούμε να συνδέσουμε ποντίκι "κλασικού" τύπου σε MacBook Pro & με κάποιο τρόπο να κάνουμε map τα κουμπιά ώστε να δουλέψει κανονικά?

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κλασσικό ποντίκι με σύνδεση usb παίζει χωρίς πρόβλημα. Δεξί-αριστερό κλικ και ροδέλα παίζουν χωρίς καμία ειδική ρύθμιση

Δημοσ.
Κλασσικό ποντίκι με σύνδεση usb παίζει χωρίς πρόβλημα. Δεξί-αριστερό κλικ και ροδέλα παίζουν χωρίς καμία ειδική ρύθμιση

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Με έφτιαξες, γιατί με τις τιμές που βλέπω για τα original mac "αξεσουάρ", θα έμενα με σκέτο το φορητό.

Δημοσ.

Εντάξει δεν υπάρχει καλύτερο touchpad σε laptop αλλά μην το συγκρίνουμε και με ποντίκι κανονικό όπου κάνεις τις δουλειές σου x10 πιο γρήγορα.

Δημοσ.

Την πρώτη φορά που δούλεψα το touchpad του macbook air σκέφτηκα να πετάξω το ποντίκι του δικού μου φορητού στον τοίχο.

Δημοσ.

Το touchapad των macbook απλά είναι τέλειο, δεν πίστευα ποτέ ότι θα με βόλευε τόσο όταν βέβαια δεν έχω την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω άλλο mouse.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το touchpad του MBP δεν το αλλάζω με κανένα ποντίκι... Μου φαίνεται 10 φορές πιο γρήγορο και βολικό!!!!!

Μέχρι και το MagicMouse δοκίμασα αλλά τίποτα....

Δημοσ.

Εξαρτάται για τι ακριβώς χρησιμοποιείς το καθένα.

Στο γραφείο εγώ π.χ. μόνο touchpad. Στο σπίτι mouse.

π.χ. World Of Warcraft απλά δεν μπορείς να παίξεις με το touchpad! (Μπορείς αλλά δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα).

Αν το ποντίκι δεν είναι συμβατό με mac και έχει παραπάνω κουμπιά από τα συνήθη (όπως το δικό μου logitech MX518) σου συνιστώ να εγκαταστήσεις το SteerMouse.

Εμένα με έσωσε πάντως, λειτουργεί άψογα.

http://plentycom.jp/en/steermouse/

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ πάντως το touchpad του MBP δεν το αλλάζω με κανένα ποντίκι... Μου φαίνεται 10 φορές πιο γρήγορο και βολικό!!!!!

Μέχρι και το MagicMouse δοκίμασα αλλά τίποτα....

Παρομοίως. Πήρα το Magic Mouse, ωραίο δεν λέω, αλλά τελικά κατέληγα να χρησιμοποιώ το Touchpad.

Εν τέλει, έδωσα το Magic Mouse στον Hal9000 για να παίζει.... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...