MikeG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια χαζή μάλλον ερώτηση, η οποία μάλλον ίσως έχει ξανααπαντηθεί. Μπορούμε να συνδέσουμε ποντίκι "κλασικού" τύπου σε MacBook Pro & με κάποιο τρόπο να κάνουμε map τα κουμπιά ώστε να δουλέψει κανονικά? Σας ευχαριστώ.
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Κλασσικό ποντίκι με σύνδεση usb παίζει χωρίς πρόβλημα. Δεξί-αριστερό κλικ και ροδέλα παίζουν χωρίς καμία ειδική ρύθμιση
MikeG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Κλασσικό ποντίκι με σύνδεση usb παίζει χωρίς πρόβλημα. Δεξί-αριστερό κλικ και ροδέλα παίζουν χωρίς καμία ειδική ρύθμιση Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Με έφτιαξες, γιατί με τις τιμές που βλέπω για τα original mac "αξεσουάρ", θα έμενα με σκέτο το φορητό.
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ενεργοποίησε τις λειτουργίες του touchpad του macbook pro (από τις ρυθμίσεις). Δε θα ασχοληθείς ξανά με κανονικό ποντίκι. Δες και σχετικό βίντεο. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=-OIwcMWA2oI[/ame]
Whiteyez Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Εντάξει δεν υπάρχει καλύτερο touchpad σε laptop αλλά μην το συγκρίνουμε και με ποντίκι κανονικό όπου κάνεις τις δουλειές σου x10 πιο γρήγορα.
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Την πρώτη φορά που δούλεψα το touchpad του macbook air σκέφτηκα να πετάξω το ποντίκι του δικού μου φορητού στον τοίχο.
Whiteyez Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Το touchapad των macbook απλά είναι τέλειο, δεν πίστευα ποτέ ότι θα με βόλευε τόσο όταν βέβαια δεν έχω την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω άλλο mouse.
kpartsi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως το touchpad του MBP δεν το αλλάζω με κανένα ποντίκι... Μου φαίνεται 10 φορές πιο γρήγορο και βολικό!!!!! Μέχρι και το MagicMouse δοκίμασα αλλά τίποτα....
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Εξαρτάται για τι ακριβώς χρησιμοποιείς το καθένα. Στο γραφείο εγώ π.χ. μόνο touchpad. Στο σπίτι mouse. π.χ. World Of Warcraft απλά δεν μπορείς να παίξεις με το touchpad! (Μπορείς αλλά δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα). Αν το ποντίκι δεν είναι συμβατό με mac και έχει παραπάνω κουμπιά από τα συνήθη (όπως το δικό μου logitech MX518) σου συνιστώ να εγκαταστήσεις το SteerMouse. Εμένα με έσωσε πάντως, λειτουργεί άψογα. http://plentycom.jp/en/steermouse/
ixthy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ωραίος!!! Σε ευχαριστούμε! Εγώ by the way χρησιμοποιώ το G9x. Ελπίζω να μου φανεί χρήσιμο!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως το touchpad του MBP δεν το αλλάζω με κανένα ποντίκι... Μου φαίνεται 10 φορές πιο γρήγορο και βολικό!!!!!Μέχρι και το MagicMouse δοκίμασα αλλά τίποτα.... Παρομοίως. Πήρα το Magic Mouse, ωραίο δεν λέω, αλλά τελικά κατέληγα να χρησιμοποιώ το Touchpad. Εν τέλει, έδωσα το Magic Mouse στον Hal9000 για να παίζει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.