Προς το περιεχόμενο

αναζητηση ενος πολυ καλου φορητου..!!!

wolf06g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους. θα ηθελα τη γνωμη σας για ενα παρα πολυ καλο laptop. εχω κοιταξει τον Dell XPS 1640 - Core 2 Duo T6500 2.1GHz - 16" TFT LED - αλλα γενικα μιας που σιγουρα εσεις που ασχολειστε παραπανω θα ξερετε...θελω κατι καλο μιας και ειμαι συνθετης και αρα εχω προγραμματα βαρια και επισης η καρτα γραφικων και ηχου να ειναι καπως αξιολογη. εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο ανεπιφυλαχτα ανεξαρτητως κοστου.....

ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων....

Δημοσ.

αυτό:

Sony Vaio VPC-F11M1E/H

με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

-> Οθόνη: 16.4 in

-> Ανάλυση: 1920x1080 WUXGA+

-> Επεξεργαστή: Intel Core i5 i5-520M 2.4 GHz

-> Μνήμη: 4 GB

-> Κάρτα γραφικών: GeForce GT 330M

-> Σκληρός δίσκος: 500 GB

-> Blueray - DVD-RW

-> Windows 7 Home Premium

στα 970,00 €

Δημοσ.
Γεια χαρα σε ολους. θα ηθελα τη γνωμη σας για ενα παρα πολυ καλο laptop. εχω κοιταξει τον Dell XPS 1640 - Core 2 Duo T6500 2.1GHz - 16" TFT LED - αλλα γενικα μιας που σιγουρα εσεις που ασχολειστε παραπανω θα ξερετε...θελω κατι καλο μιας και ειμαι συνθετης και αρα εχω προγραμματα βαρια και επισης η καρτα γραφικων και ηχου να ειναι καπως αξιολογη. εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο ανεπιφυλαχτα ανεξαρτητως κοστου.....

ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων....

γενικα ο T6500 για τα σημερινα δεδομενα ειναι ενας μετριος επεξεργαστης. Θα ηταν καλος 2.5 χρονια πριν για να σου δωσω ενα παραδειγμα αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε θα σε καλυψει. Επισης δε νομιζω οτι χρειαζεσαι καλη καρτα γραφικων μιας και θα ασχολεισαι με ηχο, και νομιζω οτι ουτε θα βρεις καποια αξιολογη καρτα ηχου σε laptop

Δημοσ.

θα ηθελα πρωτον να σας ευχαριστησω και τους 2 για την αμεση ανταποκριση. δε φανταζεστε ποσο πολυ με βοηθατε. πηγα στα multirama και μου εδειξαν τον Dell Inspiron 1564 - Core i5 - 520M 2.4 GHz - 15.6" TFT LED και τους εξηγησα γιατι τον θελω. θα σας ηταν ευκολο να μου τον συγκρινετε με τον sony που μου προτεινει πιο πανω o johnieXox. τα κοιταξα και η αληθεια οτι μου αρεσε πιο πολυ ο sony, ισως επειδε εχει μεγαλυτερη οθονη αλλα θα ηθελα να μου πειτε που ακριβως διαφερουν γιατι εχουν γυρω στι 100 ευρω. ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...