georgeuk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 παιδιά θέλω να στήσω ένα μηχάνημα. έχω καταλήξει ος τωρα σε επεξεργαστη και μνημη. amd phenom 2 x4 quad core 965 black edition corsair 4gb 1333mhz ddr3 Θέλω μια καλη Motherboard γιατι σκεφτομαι να κανω Overclocking καποια στιγμη τον επεξεργαστη. τι προτείνετε. μετα θελω να ρωτησω κατα ποσο δεχεται overclocking αυτη η cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Γιατι οχι Phenom II X4 955? Τσαμπα τα 20 ευρω αφου θα κανεις Oc... Τι ψυξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeuk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Οκ καταλαβενω οτι εχουνε 20 ευρω διαφορα αλλα αυτο θα συμφερει μονο αν ξεπερασει την ταχυτητα του 965. γιαυτο ρωταω. μηπως ειναι καλυτερο το 955 για overclocking. για ψυξη υγροψυξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Έχεις υδρόψυξη ή σκέφτεσαι να αγοράσεις ; Για το overclock αυτών των επεξεργαστών ρίξε μια ματιά εδώ. Overclock AMD 955 & 965 Thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeuk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 σκεφτομαι να αγορασω. προς το παρον δεν θα κανω overclocking ακομα. γιαυτο θα ηθελα να μου προτείνεται μια καλη Mobo για το κοντινο μελλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.