Προς το περιεχόμενο

Gigabyte GeForce GTX 260 OC 896 MB + Asus P5N32E-SLI Plus

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[ame]

[/ame]

[ame]

[/ame]

μια χαρα ειναι η καρτα φιλε αμα δεν μπορεις να δωσεις παραπανο λεφτα για την 5850 τοτε παρε αυτην....(εγω θα επερνα στην θεση παντως την 5850)

Δημοσ.
sozz σε ευχαριστω για ολα!!!την δεχεται η μητρικη μου την 5850?

ναι και ηρθε ο καιρος να βγαλεις απο εκει την 19 οθονη :P

πιστευω η 26 να ειναι full hd ;)

Δημοσ.
Αν δεν είχα nvidia κάρτα για να έχω PhysX τότε μπορεί να είχα παρατήσει το pc gaming.. :lol:

ειναι ενα εξτρα πραγμα που η ατι δεν εχει :o

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ ούτε όταν ήμουν με ATi κάρτα,και πίστεψε με δεν είμαι ο μοναδικός που δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης στα PhysX.

Δημοσ.
Ναι αλλά δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ ούτε όταν ήμουν με ATi κάρτα,και πίστεψε με δεν είμαι ο μοναδικός που δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης στα PhysX.

ναι αλλα επειδη δεν αρεσει εσενα δεν παει να πει οτι ειναι κακη τεχνολογια.....

και οι διαφορες στα game που το υποστηριζουνε ειναι πολυ μεγαλη(μπορει να μην σου αρεσουνε τα game αυτα σε αλλους μπορει να ειναι τα αγαπημενα τους γιατι να μην τα παιξουνε φουλ)

Δημοσ.
Καλά δεν την συνεχίζω αυτή την φοβερή συζήτηση...

και να ηθελες δεν μπορεις να πεις τιποτα αλλο...

Δημοσ.

Τελικα ποιο τροφοδοτικο να παρω?πωσ θα χρησιμοποιησω το physx μεσω της 8600 αφου θα βαλω και την gtx260?Και γενικα τι να κανω με εχετε μπερδεψει λιγο...:D

Δημοσ.
και να ηθελες δεν μπορεις να πεις τιποτα αλλο...

Μπορώ να σου πω όσα πράγματα θες γι΄ αυτό το θέμα όμως όχι σε σένα γιατί πολύ απλά δεν καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

Τελικα ποιο τροφοδοτικο να παρω?πωσ θα χρησιμοποιησω το physx μεσω της 8600 αφου θα βαλω και την gtx260?Και γενικα τι να κανω με εχετε μπερδεψει λιγο...:D

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700171

δεν ξερω τωρα για τα physx αμα θελεις καλωδιο οπως το sli

αλλιως το βαζεις σε μια αλλη θυρα και ενεργοποιεις απο το control panel να κανεις τα physx η 8600 ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...