Προς το περιεχόμενο

Scorpions : That's all folks

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντα στο ένα άκρο ή στο άλλο, έλεος πια με τους πορωμένους και τους βιαστικούς...

Τεράστιο κεφάλαιο στη μουσική, διαχρονικοί και σίγουρα αξίζουν θέση στην Ιστορία της σύγχρονης μουσικής. Από εκεί και πέρα, σίγουρα καλά κάνουν κι αποσύρονται καθώς έχουν μεγαλώσει πολύ για τα live. Μακάρι να συνεχίσουν χωριστά ως παραγωγοί ώστε να βοηθήσουν με την εμπειρία τους και νεότερους μουσικούς. Θα μας λείψουν τα παλια καλά live, δε θα ήθελα να τους δω ξανά στη σκηνή για να μη φθαρεί (κι άλλο) η εικόνα τους και η πραγματική τους αξία.

Όσο για την ποιότητα της μουσικής γενικότερα, ναι πάει από το κακό στο χειρότερο όσο μπάντες σαν τους metallica κάνουν live... Τόπος στα νιάτα επιτέλους!

Δημοσ.

Ώρα ήταν, να παίξει και κάνας άλλος :P

Πέρα απ' την πλάκα κορυφαίο συγκρότημα. Θα μείνει στην ιστορία και εδώ που τα λέμε, τώρα που το σκέφτομαι, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που να μην του αρέσουν οι Scorpions. Όπως και να 'χει, guys thanks for the memories...

Δημοσ.

Πέρα απ' την πλάκα κορυφαίο συγκρότημα. Θα μείνει στην ιστορία και εδώ που τα λέμε, τώρα που το σκέφτομαι, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που να μην του αρέσουν οι Scorpions. Όπως και να 'χει, guys thanks for the memories...

Ε, εντάξει μην υπερβάλλουμε κι όλας! :lol:

Πάντως το ότι ένα γερμανικό συγκρότημα κατάφερε να εδραιωθεί (έστω κι αν δεν ήταν στο βαθμό που αυτό έγινε στην Ελλάδα) στη βρετανική ροκ σκηνή λέει πολλά. ;)

Δημοσ.

καλά μην βάζεις στοίχημα...ξέρω 2-3....πιο πολύ όμως διότι....μπούχτισαν απο το πολύ Scorpions Listening......

Δημοσ.
καλά μην βάζεις στοίχημα...ξέρω 2-3....πιο πολύ όμως διότι....μπούχτισαν απο το πολύ Scorpions Listening......

'Αλλο βαρέθηκα να τους ακούω κι άλλο δε μου αρέσουν...

Δημοσ.
'Αλλο βαρέθηκα να τους ακούω κι άλλο δε μου αρέσουν...

Παρόλαυτά είναι πολλοί αυτοί που δεν μπόρεσαν να τους ακούσουν και ποτέ (όπως και οποιαδήποτε άλλη μπάντα/καλλιτέχνη)... Πάντως είμαι σίγουρος ότι ο φίλος Rubin περισσότερο το έγραψε για να τονίσει την απήχηση της μπάντας παρά να πει ότι όντως αρέσουν σε όλους ανεξαιρέτως... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...