nikos903 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε να αλλάξεις την πάστα και να πατήσεις καλά την ψήκτρα μετά απάνω στην cpu. Μετά στρέσαρε τον και λογικά θα πρέπει να φτάσει στους 70-75 βαθμούς max. Ψήκτρα να αλλάξεις άμα είναι απο τις άθλιες τις μικρές της ιντέλ αλλιώς αμα δεν πειράζεις κιόλας τον επεξεργαστή μια χαρά κάνει και η stock. Πάστα αμα δεν έχεις δοκίμασε την ArSi5
Gianadoume Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Όλα οκ τώρα. Ευχαριστώ. Άλλαξα πάστα, έριξα και ένα γερό καθάρισμα στη ψύκτρα και τώρα, στις ίδιες συνθήκες, δε ξεπερνά τους 45 oC
lunatic89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Η πάστα σε αυτές τις περιπτώσεις μικρό ρόλο παίζει. Το κυριοτερο είναι να να μην έχει χνουδια κ σκονες η ψηκτρα για να μπορει να ψυχεται κατάλληλα. Για να διατηρείται καθαρή η ψήκτρα μπορείς να χρησιμοποιείς πηνελάκι ή ακόμα καλύτερα πεπιεσμένο άερα
Mr.Etherium Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνετε με τους πυρήνες? Ενώ το cpu φαίνεται οκ οι πυρήνες ψήνονται. Τι διαφορά έχει το cpu με τα core? Δε νομίζετε ότι είναι πολύ υψηλές οι θερμοκρασίες? Ο επεξεργαστής είναι Core 2 quad q9300
carimoura Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να μου πει κάποιος αν η θερμοκρασία του pc μου είναι καλή. ώρες λειτουργίας : 11 pc desktop επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66GHz 88 °C ( είναι με κόκκινο το 88 ) Motherboard : ASUSTeK Computer INC. P5K (LGA775) 50 °C
nikos032 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να μου πει κάποιος αν η θερμοκρασία του pc μου είναι καλή. ώρες λειτουργίας : 11 pc desktop επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66GHz 88 °C ( είναι με κόκκινο το 88 ) Motherboard : ASUSTeK Computer INC. P5K (LGA775) 50 °C lol. κάτι δεν πάει καλά με την ψύξη του cpu σου.
carimoura Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 lol. κάτι δεν πάει καλά με την ψύξη του cpu σου. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει και πολύ με το θέμα θερμοκρασίας.Τώρα τελευταία μιλούσα με ένα φίλο μου για την θερμοκρασία και είπα να την δω... Πιο πολύ ήθελα να την δω την θερμοκρασία γιατί το κουτί είναι πολύ ζεστό και γενικά βγάζει μια ζεστή περισσότερο από ότι έβγαζε πιο παλιά. Πόσο πρέπει να κυμαίνεται η θερμοκρασία?
nikos032 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει και πολύ με το θέμα θερμοκρασίας.Τώρα τελευταία μιλούσα με ένα φίλο μου για την θερμοκρασία και είπα να την δω... Πιο πολύ ήθελα να την δω την θερμοκρασία γιατί το κουτί είναι πολύ ζεστό και γενικά βγάζει μια ζεστή περισσότερο από ότι έβγαζε πιο παλιά. Πόσο πρέπει να κυμαίνεται η θερμοκρασία? Εν έτει 2016, μια μέση θερμοκρασία ενός cpu θα έπρεπε να κυμαίνεται στους 45 - 55 °C.
carimoura Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εν έτει 2016, μια μέση θερμοκρασία ενός cpu θα έπρεπε να κυμαίνεται στους 45 - 55 °C. θα το καθαρίσω και θα του βάλω ξανά πάστα μπας και πέσει αν όχι....
nikos032 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 θα το καθαρίσω και θα του βάλω ξανά πάστα μπας και πέσει αν όχι.... πόσους ανεμιστήρες έχεις για εισαγωγή αέρα και πόσους για εξαγωγή από το κουτί ? το κουτί είναι υπερβολικά κλειστό (όπως από αυτά τα πολύ παλιά) ? πότε έβαλες τελευταία φορά πάστα και πότε το καθάρισες ?
carimoura Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 πόσους ανεμιστήρες έχεις για εισαγωγή αέρα και πόσους για εξαγωγή από το κουτί ? το κουτί είναι υπερβολικά κλειστό (όπως από αυτά τα πολύ παλιά) ? πότε έβαλες τελευταία φορά πάστα και πότε το καθάρισες ? για εισαγωγή έχει 1 , για εξαγωγή από το κουτί έχει 2 το κουτί είναι με plexiglass από την μια πλευρά, και από μπροστά είναι σαν σήτα είναι δλδ όλο ανοιχτό το μπροστινό μέρος του. πάει ένας χρόνος που το καθάρισα και κάπου εκεί και λίγο παραπάνω να έχει που είχα βάλει παστα να και το κουτί μου https://www.google.gr/search?q=armor+junior&biw=1280&bih=899&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjZt_TC5_jMAhWBuRoKHSJaDQwQ_AUIBigB#imgrc=PkjEeL3xJGtiqM%3A
nikos032 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 για εισαγωγή έχει 1 , για εξαγωγή από το κουτί έχει 2 το κουτί είναι με plexiglass από την μια πλευρά, και από μπροστά είναι σαν σήτα είναι δλδ όλο ανοιχτό το μπροστινό μέρος του. πάει ένας χρόνος που το καθάρισα και κάπου εκεί και λίγο παραπάνω να έχει που είχα βάλει παστα να και το κουτί μου https://www.google.gr/search?q=armor+junior&biw=1280&bih=899&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjZt_TC5_jMAhWBuRoKHSJaDQwQ_AUIBigB#imgrc=PkjEeL3xJGtiqM%3A Στο συγκεκριμένο κουτί καλύτερα θα ήταν να βάλεις 2 fans για εισαγωγή και 1 για έξοδο. Επίσης εκτός από τον καθαρισμό που θα του κάνεις, άμα βάλεις ξανά πάστα, ίσως να άλλαζες και την ψύκτρα του cpu (άμα έχεις την "μαμά" αυτή τη στιγμή). Με το συγκεκριμένο σύστημα που έχεις, λογικό να πιάσει και 60-65 (ίσως και 70) βαθμούς η cpu αλλά 88 είναι υπερβολικό.
carimoura Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Στο συγκεκριμένο κουτί καλύτερα θα ήταν να βάλεις 2 fans για εισαγωγή και 1 για έξοδο. Επίσης εκτός από τον καθαρισμό που θα του κάνεις, άμα βάλεις ξανά πάστα, ίσως να άλλαζες και την ψύκτρα του cpu (άμα έχεις την "μαμά" αυτή τη στιγμή). Με το συγκεκριμένο σύστημα που έχεις, λογικό να πιάσει και 60-65 (ίσως και 70) βαθμούς η cpu αλλά 88 είναι υπερβολικό. για αρχή θα δοκιμάσω με τους ανεμιστήρες και την πάστα φυσικά και καθαρισμό και αν η θερμοκρασία είναι στους 65 με 70 τότε θα το αφήσω έτσι, αν τώρα είναι με 88 θα βγάλω την μαμά και θα βάλω άλλη.
nikos032 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 για αρχή θα δοκιμάσω με τους ανεμιστήρες και την πάστα φυσικά και καθαρισμό και αν η θερμοκρασία είναι στους 65 με 70 τότε θα το αφήσω έτσι, αν τώρα είναι με 88 θα βγάλω την μαμά και θα βάλω άλλη. Μια φθηνή αλλά καλή ψύκτρα είναι αυτή εδώ http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-x117-18fp-r1-xdream-i117-p-PER.806762
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα