joskem Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Έχω Windows 7. Εγκατέστησα το office 2007 (αγγλική version) και στη συνέχεια εγκατέστησα το Microsoft Office Language Pack 2007 - Greek (προκειμένου να έχω ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο στο Word). Ωστόσο, ο ελληνικός ορθογραφικός έλεγχος δεν λειτουργεί!! Πώς μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα?? Ευχαριστώ!
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Το Proofing Tools δεν κάνει αυτή τη δουλειά?
Zazula Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 @Praetorianos: Για το Office 2007 δεν υπάρχουν πλέον τα Proofing Tools που είχαμε μέχρι και το Office 2003. Η δουλειά γίνεται με το Language Pack. @joskem: Έκανες τα βήματα που λέει εδώ: http://office.microsoft.com/en-us/suites/HA102923171033.aspx?pid=CL101732621033#2;
Praetorianos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 @Praetorianos: Για το Office 2007 δεν υπάρχουν πλέον τα Proofing Tools που είχαμε μέχρι και το Office 2003. Η δουλειά γίνεται με το Language Pack. Αλήθεια? Εγώ Proofing Tools 2007 είχα κατεβάσει από κάπου, αλλά μάλλον ήταν λάθος το όνομα, δεν ξέρω. Εντούτοις δούλεψε. Μπορεί να έπεσα σε αυτή την περίπτωση. Επίσης αυτό τι είναι? Furthermore αν δεν κάνω install τα Proofing Tools και πάω να κάνω τις ρυθμίσεις που λίνκαρες παραπάνω παίρνω αυτή την εικόνα: Δηλαδή δεν έχω την επιλογή για ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο.
Zazula Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Σόρι, δεν το διατύπωσα σωστά: Μιλούσα με όρους εμπορικούς (δηλ. τι πουλάει η Microsoft), όχι με όρους τεχνικούς (δηλ. το τι τρέχει και τι όχι). Διότι σήμερα δεν μπορεί κάποιος να αγοράσει ξεχωριστά τα Proofing Tools για το Office 2007, αλλά απαιτείται να προμηθευτεί το προϊόν που λέγεται Language Pack (και, πέρα από ορθογράφους κλπ περιέχει και τη δυνατότητα αλλαγής τής γλώσσας τού περιβάλλοντος χρήσης). Η χρήση των Proofing Tools 2003 σε Office 2007 είναι εφικτή, όπως εφικτή ήταν και κατά το παρελθόν η χρήση Proofing Tools ΧΡ σε Office 2003. Η διαδικασία για αυτό (σε γενικές γραμμές) ήταν σχετικά απλή: Custom installation τού Office 2003 με επιλεγμένο στοιχείο προς εγκατάσταση μόνο τα Ρ.Τ. > Εγκατάσταση του ξεχωριστού Ρ.Τ. (με τις πολλές γλώσσες) > Απεγκατάσταση του Office 2003 > Εγκατάσταση του Office 2007. Τώρα, στην εικόνα που βλέπω διαπιστώνω ότι υπάρχει η επιλογή για ορθογραφικό έλεγχο, αλλά όχι για γλώσσα UI. Δηλαδή είναι εγκατεστημένα τα Proofing Tools (πιθανότατα τα 2003), ενώ δεν είναι εγκατεστημένο κανένα Language Pack.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.