hammerd Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Παιδια καλησπερα... ενας φιλος μου εδωσε ενα καινουργιο Tilgin Vood 452w_A που του ειχε μεινει στην ντουλαπα του προφανως απο τον provider του.. επειδη εχει αποσπωμενη wi-fi antenna σκεφτηκα να το σεταρω με την Forthnet συνδεση που εχω να δω πως παει.. μπηκα μεσα..πολυ περιεργο το interface σε σχεση με το 585v7 της Forthnet... με τα πολλα εφτιαξα μια συνδεση και μου ειπε σε καποια φαση connected αλλα δεν μπαινει σε καμια σελιδα ! ειναι κλειδωμενο απο τον provider ? απο οτι ειδα το δινει η Vivodi... μια επιλογη VCM τι ειναι ? να την αφησω auto ? το εχει κανενας σεταρει με Forthnet να μου πει τι setttings να βαλω ?
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 λογικα παιζει με τα settings που παιζει και η vivodi.ολη η ελλαδα παιζει πλεον με pppoe /llc vpi 8 vci 35 .και username/password.το thomson γιατι δεν σου κανει?επισης οταν λες δεν μπαινει σε καμια σελιδα δωσε καρφωτα dns.εκτος αν εχεις βαλει λαθος στοιχεια και σε κανει connect και σου δινει μια Ip 10.x.x.x .τωρα γιατι η vivoci δινει το vcm address δεν μπορω να καταλαβω.αλλιως κανε το vood access point πανω στο thomson
hammerd Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ok ειχα κανει εγω βλακεια με τα settings...ολα οκ ! συχρονιζει μια χαρα και ειναι σφαιρα !! τωρα δεν εχω καταλαβει ... πως μπορω να αξιοποιησω 2 υποδοχες voip που εχει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.