Προς το περιεχόμενο

1 γραμμη internet 2 modem?

Koyklos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας , το ερωτημα ειναι αρκετα απλο . Εχω μια γραμμη σε ολο το σπιτι , αλλα επειδη το wifi δεν πιανει σε ολους τους οροφους γινεται στην ιδια γραμμη να βαλω αλλο ενα modem ? θα λειτουργει ?

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Super Moderators
Δημοσ.

πρέπει να αποσυνδέεις από την μπρίζα το άλλο, ταυτόχρονα δεν παίζουν, ακόμα και αν είναι κλειστό το ένα...

Δημοσ.
πρέπει να αποσυνδέεις από την μπρίζα το άλλο, ταυτόχρονα δεν παίζουν, ακόμα και αν είναι κλειστό το ένα...

μμμ ..ωραια αυτο ηθελα να μαθω πρωτα σ ευχαριστω ....

Μηπως ξερει κανενας τωρα τι μπορω να κανω? για να εχω σε ολο το σπιτι καλο σημα wifi ? ( ειναι 3 οροφη) :cry::cry:

• Super Moderators
Δημοσ.

είτε θα πάρεις ένα κανονικό router για να παίζει ως repeater είτε θα βολευτεί με την λύση του powerline (ethernet μέσω καλωδίων ρεύματος)

Δημοσ.

Με powerline είχα συναντήσει δυσκολίες λόγω φάσης ρεύματος και πίνακα. Καλύτερα ένα repeater που θα τον βάλεις στον δεύτερο όροφο.

Δημοσ.

Έχω στον 3ο όροφο το router...

.. είχα ορισμένα προβλήματα διακοπών σύνδεσης στο laptop που χρησιμοποιώ στο σαλόνι (1ος όροφος)..

..τοποθέτησα ένα Range Extender στον 2ο όροφο.... ;)

..τώρα όλα πάνε ρολόι ....

..(έχω κατεβάσει και την εκπεμπόμενη ισχύ στο 60%) :-)

Δημοσ.

κατι παρομοιο εχω κανει και εγω. Απο τον τεταρτο οπου υπαρχει η γραμμη, με εξωτερικο καλωδιο στο ισογειο εχω συνδεσει το 2ο modem-router. Δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι και τα δυο μοντεμ χρησιμοποιουν το ιδιο splitter, αλλα δεν χρειαζεται να βγαζω κανενα καλωδιο απο την πριζα.απλα να μην ειναι και τα 2 ταυτοχρονα. και οταν ειναι και τα δυο απλα υπερισχυει το ενα.

Δημοσ.
κατι παρομοιο εχω κανει και εγω. Απο τον τεταρτο οπου υπαρχει η γραμμη, με εξωτερικο καλωδιο στο ισογειο εχω συνδεσει το 2ο modem-router. Δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι και τα δυο μοντεμ χρησιμοποιουν το ιδιο splitter, αλλα δεν χρειαζεται να βγαζω κανενα καλωδιο απο την πριζα.απλα να μην ειναι και τα 2 ταυτοχρονα. και οταν ειναι και τα δυο απλα υπερισχυει το ενα.

δεν υπερισχυει ακριβως το ενα.θα κλειδωσει σε πιο μικρη ταχυτητα και με αρκετα θεματα επειδη το αλλο θα προσπαθει συνεχεια.και καλο ειναι να μην ειναι πραγματα τζαμπα πανω σε splitter.επισης ο φιλος μας μπορει να ριξει και μεγαλυτερο καλωδιο δικτυου και να το φτασει μεχρι κατω αλλιως οπως ειπαν τα παιδια ειτε repeater ειτε powerline.απο την αλλη για τον φιλο που κατεβασε την ισχυ καλυτερα να την εχει στο full για να μην εχεις καθολου θεματα και να μην παιζει καθυστερηση.επειδη το σημα επηρεαζεται απο διαφορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...