Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για το e-bay....

vellamos_power

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χαίρεται και απο εμένα.Είναι η πρώτη αγορά που θα κάνω μέσω ebay uk και θέλω τις γνώμες σας.

1)Πωλητής rrpsale με 1338 πωλήσεις και 99.9% Positive feedback θεωρείται αξιόπιστος;

(του έστειλε σήμερα πριν 2 ωρες και απάντησε πριν λίγο αρκετά γρήγορος )

2)Τον τρόπο αποστολής , το πως θα το παραλάβω εγώ το επιλέγω-εγώ του προτείνω ;

3)Η πληρωμή θα γίνει μέσω paypal,οπότε με το που χρεώσω την πιστωτική μου πρέπει να του πω ότι έγινε η συναλλαγή μέσω paypal ή πρέπει να πληρώσω στη τράπεζα πρώτα κάτι ή να βάλω λεφτά στη πιστωτική;πως γίνεται αυτό;

Δεν ξέρω πως γίνεται με paypal.Χρεώνω την πιστωτική και πρέπει την ίδια μέρα να πάω να την ξεχρεώσω;ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Σας ευχαριστώ και ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΡΙΟ

1.ναι

2.paypal.

3.στην ουσια οταν κανεις αγορα σου στελνεται αυτοματα για πληρωμη για Paypal κα ιστην ουσια πληρωνεις το Paypal και αυτο των πωλητη.ενδιαμεσος ο πωλητης.θα πληρωσεις την πιστωτικη σου οπως καθε μηνα που την πληρωνεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση και κάτι τελευταίο.

Με τι να του πω να μου στείλει;Αυτός λέει στο ebay ότι είναι + 25 pounds τα έξοδα shiping.

Αυτό δε σημαίνει ότι έχει επιλέξει αυτός πως τα στέλνει;Να τον ρωτήσω απλά με τι στέλνει ή καλύτερα να του πω εγώ με τι να στείλει,και αν το 2ο με τι μου προτείνεται να του πω να μου στείλει;Σας ευχαριστω

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την απάντηση και κάτι τελευταίο.

Με τι να του πω να μου στείλει;Αυτός λέει στο ebay ότι είναι + 25 pounds τα έξοδα shiping.

Αυτό δε σημαίνει ότι έχει επιλέξει αυτός πως τα στέλνει;Να τον ρωτήσω απλά με τι στέλνει ή καλύτερα να του πω εγώ με τι να στείλει,και αν το 2ο με τι μου προτείνεται να του πω να μου στείλει;Σας ευχαριστω

το πως θα στειλει συνηθως το κανονιζει αυτος και απλα βλεπεις το κοστος.25 λιρες ειναι 30 ευρω και κατι ταχυδρομικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...