Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για το e-bay....

vellamos_power

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.. ενδιαφερομαι να αγορασω ενα pc απο το ebay αλλα εχω ενδιασμους για το αν θα κανει στο ελληνικο ρευμα.. δηλ απο το 120 v στο δικα μας.. η αν θελω να αγορασω ξεχωριστα κομματια(μητρικη επεξεργαστη σκληρο ραμ κ.α) αν θα υπαρχει προβλημα με ρο ρευμα... ευχαριστω

Δημοσ.

vellamos_power έχω αγοράσει πάρα πολλές φορές διάφορα εξαρτήματα υπολογιστή, από επεξεργαστές μέχρι cooler και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Άλλωστε σκέψου το και λογικά. Η Intel και κάθε κατασκευαστής δεν έχει διαφορετική παραγωγή για τις χώρες με 220V και άλλη παραγωγή για Αμερική, εκτός του ότι μετά το τροφοδοτικό σου, είτε είσαι Αμερική είτε είσαι αλλού τα components σου θα δουλεύουν με την ίδια DC Τάση. Στο μοναδικό σημείο που αν θα βρεις πρόβλημα, είναι αν πάρεις ένα έτοιμο tower που το τροφοδοτικό του είναι μόνο για 110V. Αν και πλέον όλα τα τροφοδοτικά έχουν μεγάλο εύρος λειτουργίας, ακριβώς για να είναι universal και να παίζουν παντού. Πάντως ακόμη και αυτό να σου συμβεί, απλά αλλάζεις ένα τροφοδοτικό.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια .. ρωτησα γτ εκανα μια συνθεση αρκετα καλη και σε σχεση με ελλαδα η διαφορα ηταν 190 ευρω..σχετικα μεγαλη.. και παλι ευχαριστω

Δημοσ.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320478971069&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en#ht_12705wt_1075

αυτο ειναι ενα απο τα pc που σκεφτομαι.. βασικα εγω εχω αλλα ο αδερφος μου ψαχνει για pc και το θελει κυριως για παιχνιδια... αυτο καλο φαινεται

Δημοσ.
ευχαριστω παιδια .. ρωτησα γτ εκανα μια συνθεση αρκετα καλη και σε σχεση με ελλαδα η διαφορα ηταν 190 ευρω..σχετικα μεγαλη.. και παλι ευχαριστω
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320478971069&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en#ht_12705wt_1075

αυτο ειναι ενα απο τα pc που σκεφτομαι.. βασικα εγω εχω αλλα ο αδερφος μου ψαχνει για pc και το θελει κυριως για παιχνιδια... αυτο καλο φαινεται

Δες τον ίδιο σε άλλον Seller Current bid: US $1,053.88

+ €€€€€; (όταν περάσει τελωνείο)

Δημοσ.

Παιδιά να ψωνίζετε από

ebay.co.uk

ή ebay.de

ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ EBAY.COM

για να γλυτώσετε τη φασαρία και τα έξτρα κοστη του τελωνείου. Τέτοια θέματα έχουν συζητηθεί πολλές φορές στο forum. Με μια αναζήτηση θα βρείτε όλες τις αναγκαίες πληροφορίες.

Δημοσ.

Φίλε isay, είσαι βέβαιος ότι από E-Bay Αγγλίας δεν έχεις φόρους στο τελωνείο? Γιατί από όσο ξέρω αυτό ισχύει μόνο για χώρες που είναι μέλη της ΟΝΕ (όπως πράγματι είναι η Γερμανία) και όχι μόνο της ΕΕ???

Δημοσ.
Φίλε isay, είσαι βέβαιος ότι από E-Bay Αγγλίας δεν έχεις φόρους στο τελωνείο? Γιατί από όσο ξέρω αυτό ισχύει μόνο για χώρες που είναι μέλη της ΟΝΕ (όπως πράγματι είναι η Γερμανία) και όχι μόνο της ΕΕ???

Ωραία, αν το επιβεβαιώνετε είναι πολύ καλή περίπτωση η αγορά από Αγγλία.

παρολο που δνε ειναι στην ee στην πραξη δεν υπαρχει τελωνειο.οπως και οταν ταξιδευεις πας και με ταυτοτητα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαίρεται και απο εμένα.Είναι η πρώτη αγορά που θα κάνω μέσω ebay uk και θέλω τις γνώμες σας.

1)Πωλητής rrpsale με 1338 πωλήσεις και 99.9% Positive feedback θεωρείται αξιόπιστος;

(του έστειλε σήμερα πριν 2 ωρες και απάντησε πριν λίγο αρκετά γρήγορος )

2)Τον τρόπο αποστολής , το πως θα το παραλάβω εγώ το επιλέγω-εγώ του προτείνω ;

3)Η πληρωμή θα γίνει μέσω paypal,οπότε με το που χρεώσω την πιστωτική μου πρέπει να του πω ότι έγινε η συναλλαγή μέσω paypal ή πρέπει να πληρώσω στη τράπεζα πρώτα κάτι ή να βάλω λεφτά στη πιστωτική;πως γίνεται αυτό;

Δεν ξέρω πως γίνεται με paypal.Χρεώνω την πιστωτική και πρέπει την ίδια μέρα να πάω να την ξεχρεώσω;ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Σας ευχαριστώ και ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΡΙΟ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...