Προς το περιεχόμενο

13.3 vs 15.4

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω με οσα λες... Παραδειγμα στον αδερφο μου προτεινα να παρει το 13,3 επειδη θα το εχει μονιμα πανω σε μια οθονη βυσματομενο με το πληκτρολογιο και το mouse μονιμα πανω. Αντε μια φορα τον μηνα να το παρει εξω για κατι ελαφρυ. Εκει πραγματικα δεν εξιζε το πιο μεγαλο με βαση και την οικονομικη του δυνατοτητα εκεινο τον καιρο...

Αλλα αν θες πραγματικα σαν φορητο και να παραγεις απο αυτο ενω το εχεις μαζι εχει τερραστια πλεονεκτηματα η 15,4...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φιλε μου αν με το καλο το αγορασεις και το χρησιμοποιησεις καποιες ωρες και μετα πας να δουλεψεις στο μικρο πραγματικα θα ευχεσαι που πηρες το μεγαλο!

Αν όμως για να δουλέψεις πρέπει να πάρεις λεωφορείο καθημερινά για μία με μιάμιση ώρα θα εύχεσαι πραγματικά να είχες πάρεις το μικρό

Δημοσ.
Αν όμως για να δουλέψεις πρέπει να πάρεις λεωφορείο καθημερινά για μία με μιάμιση ώρα θα εύχεσαι πραγματικά να είχες πάρεις το μικρό

Σιγουρα, θα σου πεσει η πλατη μισο κιλο παραπανω... Καλυτερα να μην το παρεις... Αντιλαμβανεσαι τι λες??? Για να μιλησουμε ουσιαστικα, απο την στιγμη που πρεπει να κουβαλας λαπτοπ εκει το θεμα τελειωνει. Πρεπει να το κουβαλας, δεν μιλαμε για λαπτοπ 20" 5 κιλα... μιλαμε αναμεσα σε 13,3" και 15"... Ουτος η αλλως μια βαλιτσα λεπτοπ εχει περιθωρια και μπορει να παρει και πιο μεγαλο.

Παω στοιχημα οτι αν μια μερα σου βαλει καποιος ενα 15" στην βαλιτσα σου που ειναι για 13,3 δεν θα το καταλαβεις καν... Απλα παιζουμε το παιχνιδι των κατασκευαστων, μικρο - για μερες που εχουμε τσαντιλα - για μερες που εχουμε &&βλες. Στο τελος θα διαλεγουμε σαν τις γκομενες λαπτοπ απο το σπιτι αναλογα με την διαθεση. Αν το παμε ετσι μην παρεις κολατσιο απο το σπιτι μην βαρυνεις στο λεωφορειο (στα λεει αυτα ενας που δεν ειναι κυριλλε με το ανετο αμαξι του, βαζω λαπτοπ στην πλατη, ανεβαινω στην μηχανη και εφυγα. Μπαινω σε μετρο κτλ κτλ.)

Αν πρεπει να το κουβαλας ειτε 13 ειτε 15 ειτε 17 apple που ειναι γενικα ελαφρια ειναι το ιδιο

Ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα που τιθεται θεμα με την ξεκουραστη θεαση τοτε πρεπει να ειναι μεγαλο, σιγουρα πιο μεγαλο απο 13,3

Δημοσ.
Σε αυτήν την περίπτωση να το βάλω απευθείας από την apple build to order η να το πάρω standard 250 5400 και πάρω έναν άλλο σκληρό και να το αλλάξω...??

Φυσικα το δευτερο!

Θα σου ερθει φθηνοτερα, θα σου μεινει καβατζα ο μαμισιος σκληρος ωστε να τον κανεις εξωτερικο με ενα κουτακι των 9€, θα εχει 5 χρονια εγγυηση αντι για 1 χρονο που δινει η apple για τον μαμισιο σκληρο(ακομα και για τον build to order 7200).

Για κουτι , μπορεις να παρεις και αυτο ωστε οταν τον συνδεεις με pc (που εχουν esata συνδεση) να εχει τριπλασια ταχυτητα μεταφορας απο οτι οταν το συνδεεις με usb με τον φορητο σου.

Δημοσ.

haHa ωραιο το δευτερο κουτακι με το e-sata... Γενικα εχουν βελτιωθει οι ταχυτητες? Κατι φεγγαρια ειχα προβλημα με e-sata ταχυτητες

Δημοσ.

Την αλλαγή σκληρού την κάνω μόνος μου ή το πάω σε κατάστημα - μήπως χάσει την εγγύηση αμα το κάνω μόνος μου... έχω πειράξει πολλά tower από μέσα αλλά laptop ποτέ...!

Δημοσ.

Το 13άρι για τα δικά μου μάτια ήταν (και είναι ακόμα) οριακό. Σαφέστατα πιο ματζόβολο (ειδικά αν το έχει για κάποιο διάστημα και μετά πιάσεις 15άρι) αλλά για πολύωρη εργασία θα πρότεινα το 15άρι. Και ας είναι πιο άσχημε εξωτερικά με τα ηχεία δεξιά και αριστερά του πληκτρολογίου.

Δημοσ.
haHa ωραιο το δευτερο κουτακι με το e-sata... Γενικα εχουν βελτιωθει οι ταχυτητες? Κατι φεγγαρια ειχα προβλημα με e-sata ταχυτητες

Σε 1-2 μηχανηματα που εχω δοκιμασει συνδεση esata δεν ειχα κανενα προβλημα.

Τωρα για το συγκεκριμενο κουτακι δεν ξερω, φανταζομαι δεν θα εχει κανενα προβλημα..

Στην περιπτωση σου μπορει καλλιστα να εφταιγε το κουτακι ή ο esata controller της μητρικης.

---------- Προσθήκη στις 11:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:53 ----------

Έχω καταλήξει στο 15αρι 2.53 4gb ram 320gb 7200. καλό?

Μια χαρα!

(ειδικα απο την στιγμη που η φορητοτητα δεν ειναι η top προτεραιοτητα σου)

Δημοσ.

τη βασική σου δουλειά με εξωτερικούς θα την κάνεις ούτως η άλλως...με 250 καλυμμένος θα είσαι πιστεύω εγώ..εκτός και αν θες να κουβαλάς παντού και παντοτε όλες τις φωτογραφίες-ταινίες-μουσικές σου...πράγμα ανούσιο για μένα..

Δημοσ.
τη βασική σου δουλειά με εξωτερικούς θα την κάνεις ούτως η άλλως...με 250 καλυμμένος θα είσαι πιστεύω εγώ..εκτός και αν θες να κουβαλάς παντού και παντοτε όλες τις φωτογραφίες-ταινίες-μουσικές σου...πράγμα ανούσιο για μένα..

δεν είναι μόνο η χωρητικότητα είναι και η ταχύτητα... εξάλλου τις ταινίες τις έχω ήδη περασμένες στο TimeCapsule :-D αλλά μιάς και θα δώσω τοσα λεφτά ας είμαι τουλάχιστον καλυμένος και σαυτό ώστε να μην χρειαστεί να κουβαλήσω ποτέ εξωτερικό μαζί μου...

---------- Προσθήκη στις 12:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:51 ----------

antiglare να βάλω???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...