Προς το περιεχόμενο

Απορια με συνδεση υπολογιστη

buggie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Εχω αυτην την στιγμη ένα λαπτοπ στο δωματιο μου στο το οποίο έχω ασυρματο ιντερνετ από το ρουτερ που έχει ο αδερφος μου στο σαλονι.

Τωρα θα αγόρασω έναν σταθερο υπολογιστη που θα τον βαλω στο δωματιο μου.

Η απορια μου είναι πως θα εχω ιντερνετ στο σταθερο?

Εχει μπριζα τηλεφωνου το δωματιο μου, αλλα νομιζω σε μια δοκιμη που εκανα με το λαπτοπ δεν ειχε ιντερνετ οποτε αναγκαστηκα να παιρνω συνδεση ασυρματα από το ρουτερ στο σαλονι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

2 λυσεις

1)η αγοραζεις ενα μοντεμ το συνδεεις στην μπριζα του δωματιου σου και εισαι οκ

2)αγοραζεις μια ασυρματη καρτα δικτυου και εισαι παλι οκ

Δημοσ.

Οταν ειχε ερθει ο τεχνικος για να εγκαταστησει το ιντερνετ ειχε φτιαξει μονο του σαλονιου την πριζα.Αν ειχε φτιαξει και την δικη μου θα χρειαζοταν απλα ενα καλωδιο και τιποτα αλλο?Επισης αν αγοραζω ρουτερ θα παιρνει ασυρματα ιντερνετ απο το σαλονι η θα παιρνει απο το καλωδιο ενσυρματα?

Δημοσ.

εφοσον εχεις ασυρματο ιντερνετ δεν χρειαζεται να παρεις ρουτερ γιατι μπορουν να συνδεθουν ασυρματα πανω απο 1 pc

οταν εννοιεις δεν εχει φτιαξει την μπριζα τι ακριβως θες να πεις;

δηλαδη στην πριζα αυτη αν θες να συνδεσεις σταθερο τηλεφωνο δεν μπορεις;

Δημοσ.

ενα σπιτι μπορει να εχει μονο μια γραμμη adsl? δηλαδη για να εχω ενσυρματα απο 2 διαφορετικες μπριζες τηλεφωνου σε ενα σπιτι θα πρεπει να εχω isdn router?

Δημοσ.

Μια εχω απλα θελω να μαθω κατι που δεν εχω ξεκαθαρισει.Ενα σπιτι αν εχει μια γραμμη τηλεφωνου, μονο απο μια μπριζα μπορει να παιρνει ενσυρματα ιντερνετ ενω απο τις αλλες δεν μπορει και πρεπει να χρησιμοποιησει την ασυρματη συνδεση του ρουτερ ή καλωδιο που θα συνδεει τον δευτερο υπολογιστη στο ρουτερ?

Δημοσ.

Φιλε Xristaras12 αυτο που λες δεν ισχυει... δεν μπορεις να βαλεις οσα modem θες πανω σε μια γραμμη... 1 μπορεις να βαλεις. Αυτο γιατι η γραμμη δεν μπορει να απασχολειται απο 2 routers ταυτοχρονα και ποσο μαλλον να παιζουν και τα 2 με ιδιο username.... Δοκιμασες ποτε να συνδεσεις αλλο modem σε αλλη μπριζα του σπιτιου σου ενω ειναι συνδεμενο και αναμενο ενα αλλο σε αλλη μπριζα?

@topic starter:

περνεις ενα απο αυτα με μια προεκταση usb ή καπια απο αυτες

+μια κεραια πιο δυνατη απο την αρχικη

Δημοσ.
οσες πριζες τηλεφωνου εχεις τοσα μοντεμ μπορεις να βαλεις..

Και χιλια καλωδια να εχεις μεγαλε, με μια γραμμη μονο............ ενα μοντεμ μονο μπορεις να βαλεις. Πριν παρετε τους αλλους στο λαιμο σας και τρεχουν με καμια κουφη συμβουλη, φροντιστε να ειστε λιγο ενημερωμενοι......... τουλαχιστον με τα βασικα :devil:

Δημοσ.

Πρεπει να το βαλουμε 1ο στους κανονες εγραφης "1. Δεν μπορουμε να βαλουμε 2 modem σε μια γραμμη πανω 2. . Τα μηνυματα εκφραζουν την αποψη των συντακτων τους..... μπλα μπλα μπλα " :P

Δημοσ.
2 λυσεις

1)η αγοραζεις ενα μοντεμ το συνδεεις στην μπριζα του δωματιου σου και εισαι οκ

2)αγοραζεις μια ασυρματη καρτα δικτυου και εισαι παλι οκ

οσες πριζες τηλεφωνου εχεις τοσα μοντεμ μπορεις να βαλεις..

Πρεπει να το βαλουμε 1ο στους κανονες εγραφης "1. Δεν μπορουμε να βαλουμε 2 modem σε μια γραμμη πανω 2. . Τα μηνυματα εκφραζουν την αποψη των συντακτων τους..... μπλα μπλα μπλα " :P

για να τελειωνει το ζητημα.σε γραμμη adsl over pstn και 10 πριζακια να εχεις μονο στο ενα μπορεις να βαλεις ιντερνετ και απλα σε ολα τα αλλα μπορεις να βαλεις τηλεφωνο.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙς ΠΡΙΖΑΚΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.2 ΡΟυτερ μαζι δεν παιζουν.οποτε ειτε θα ριξεις καλωδιο απο το σταθερο μεχρι μεσα τον ρουτερ(καλωδιο δικτυου)ειτε θα παιξεις ασυρματο.το ρουτερ ναι μεν μπορεις να το βαλεις σε οποια πριζα τηλεφωνου θες αλλα μονο ενα ρουτερ.και isdn να ειχες απλα θα ειχες δυο γραμμες τηλεφωνου.για το ιντερνετ παλι σε μια θα επαιζες.

NICK 18 ΕΓΡΑΨΕς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...